Direktlänk till inlägg 30 oktober 2010

Lördag kväll

Av Sandra Sterner - 30 oktober 2010 17:30

Jag är så tacksam över att jag har världens bästa ex: make som numera tillhör en utav mina allra bästa vänner. Det är Johan jag menar och han vet när jag känner mig nere och erbjöd sig igår kväll att komma och hämta Caroline i morse och att han och Lizzy skulle ha henne tills i morgon.

 

Detta gjorde så att både jag och Micke fick lite avlastning här hemma och kunde ta tillvara på att få tid över till oss själva. Redan vid 10-tiden stod han utanför och knackade på dörren. Caroline är som alltid glad och förväntansfull när hon ska hem till Johan och Lizzy och alla sina bröder.

 

Micke undrade efteråt om det inte var läge att göra sig i ordning och göra morgon. Nej, det kände jag inte alls för utan istället gick jag ledsen in till sovrummet och lade mig igen, och somnade strax om igen och sov ända fram till klockan 11.30 Micke försökte göra allt för att få mig på gott humör, men jag kände mig bara nere och var ledsen över det som händer på min arbetsplats. Jag har stått ut alldeles för länge nu och till slut blev det bara att det hände en sak för mycket och nu får det ta mig fan vara nog med det som försiggår på min arbetsplats.

 

Kände att jag inte kunde ligga kvar i sängen hela dagen och till slut tog jag mig upp ur sängen och in till badrummet för att göra mig i ordning. Micke däremot han hade redan varit uppe i flera timmar.

Vi brukar alltid på lördagarna gå upp till loppisen som är uppe i vårat centrum, men idag kände jag inte alls för det. Micke stod på sig och ville få mig att komma ut och sluta sitta grubbla och tänka över dom som uppför sig som svin på jobbet. Okej, då jag kommer och det kändes faktiskt riktigt skönt att komma ut i friska luften.

Våra trevliga grannar ni vet..."Gumman och Gubben" var som vanligt på sin plats och satt vid sitt bord. Jag var nästan säker på att vi inte skulle hitta något idag heller, men så såg jag en ihoprullad matta som stod under "Gumman och Gubbens" bord.

 

- Åh, få se vad det är för något...fint som står under erat bord?

Jag tog mattan och rullade ut den, och föll direkt för det speciella mönstret, och tänkte att den skulle passa perfekt i våran långa hall.

- Den här ska jag bara ha i våran hall!! Eller vad tycker du Micke....?

 

Inte för att jag brydde mig om hans svar om han gillade den eller inte. Jag tyckte mönstret på mattan var asläckert. Vad däremot Micke tyckte och tänkte om mattan skulle passa i hallen eller inte..."so what" men han verkade inte direkt protestera högljud över köpet. Han vet att jag blir på gott humör när jag får shoppa loss och kanske jag innerst inne ändå är ett loppis freak. Nu ska ni ska få se vilket fynd jag gjorde på loppis idag.


Inte för att jag aldrig någonsin skulle kunna tänka mig ha klädesplagg i detta mönster, men däremot väldigt snyggt att ha på ett mattmönster.


Så här blev det i våran hall

 

Det hade blivit alldeles för otympligt att släpa med sig mattan vidare till Haninge Centrum. Det blev i stället hem igen och lägga ut mattan på hallgolvet och det blev riktigt fint.

 

Sedan drog vi vidare mot pendeln för att åka upp till Haninge Centrum. Tanken att vi var barnlediga fram tills i morgon fick mig att känna att det skulle vara gott med lite vitt vin inför kvällen .Vi hade ingen tid att passa och gick in-och-ut i dom mest intressanta klädesbutikerna. Jaa, även Micke, tycker jag har börjat visat ett större intresse för kläder och det är ju inte helt fel med uppklädda snygga killar.

 

Jag hittade förstås ingenting, men det gjorde däremot Micke. Inne på butiken J.C hittade han en jättesnygg skinnjacka. Han prövade den och den satt så snyggt på honom och efter det att han stått och speglat sig en stund, så bestämmde han sig för att köpa den. Till kassören i kassan sa han: Jag tänkte sätta på mig den på en gång, och behöver en kasse till min gamla jacka.


Micke har nästan alltid på sig någon form av huvudbonad, antagligen är  keps eller så är det hatt, och det  långa håret har han alltid i tofs när han är utomhus. Men här är den nya skinnjackan som han köpte idag. 

 

Hemma ville han att jag skulle ta kort på honom när han poserar i vardgasrummet.

 

Nu är vi återigen hemma och vi får se vad vi hittar på ikväll och hur kvällen blir för oss är fortfarande inte bestämmt.

 

Det var bra länge sedan vi var ute och festade, och tror det sist var någon gång i sommars, men det har helt enkelt berott på att vi inte känt någon lust eller haft någon ork. Vi får se om det blir utgång i kväll eller om det blir som vanligt numera för oss en mysig hemmakväll.

 

Skrivet av Sandra 30 oktober 2010 klockan 17:25

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sandra Sterner - 24 juni 2016 12:06


      Jag önskar alla mina läsare en trevlig midsommar och som vanligt när det är midsommar ( precis som förra året, då det spöregnade) så är idag himlen här nere i Nynäshamn alldeles övermulen och grå och det ser ut som det vilken sekund som...

Av Sandra Sterner - 14 juni 2016 22:17

Jag är borta nästan hela dagarna, men kan inte önska mig bättre arbete och arbetsuppgifter än just dom jag har idag. Men vad är det man säger borta bra, men hemma allra bäst. Idag blev det till fast jag fick dåligt samvete över att gå lite tidigare, ...

Av Sandra Sterner - 11 juni 2016 16:47

  Jösses, alltså var är det för fel i huvudet på vissa folk. Som idag hade jag bokat tid i min tvättstuga klockan 15.00 och då tvättstugan ligger i ett annat hus så gick jag hemifrån några minuter innan. Man går först igenom en källardörr och igeno...

Av Sandra Sterner - 8 juni 2016 17:07

Igår var det sista dagen för Caroline i grundskolan och hon tilldelades väldigt bra betyg ifrån sin lärare och stolt visade hon upp för mig 2 stycken A i betyg och i dom andra ämnen hade hon fått B och ett endaste C fick hon. Jag kunde inte ha blivit...

Av Sandra Sterner - 5 juni 2016 16:11

Ja, som en del utav er kanske har märkt så har Metrobloggen legat nere under förra veckan. Jag gjorde några försök att logga in, men utan något som helst resultat. Det var antagligen så att själva blogg serven behövde uppdateras. Nu i alla fall så fu...

Select language

Presentation

 
  
 Välkomna alla gamla och nya läsare till min nya blogg! Nu verkar det som både mina gamla och förstås nya läsare hittat till denna sida.Jag skriver i både denna blogg och i denna  Metrobloggen  och det är bara för Er läsare att själva välja vilken blogg nu väljer följa. Jag skriver mycket om alla mina älskade barn: Nina, Jimmy, Henrik, Niclas, Tobias och Caroline. Detta är bara lite på toppen utav allt det jag skriver. Jag blandar även mina inlägg allt ifrån mitt privatliv, familj, jobb, shopping, musik, fester, humor och mycket mycket mer och mera får ni läsa om mig om ni väljer att följa med i min nya blogg. Nu börjar det bli hög tid att börja blogga. Vi syns väl inne på bloggen? Välkomna in i min bloggvärld.
 

Fråga mig

4 besvarade frågor

Vill ni kontakta mig ?

Om ni har frågor eller funderingar och desamma gäller om ni önskar annonsera i min blogg. Välkommen att sända ett mail:

sandraas1@live.se

                                              

             

 

 

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4
5
6
7
8 9 10
11
12 13 14 15 16 17
18 19
20
21
22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Oktober 2010 >>>

Klocka

  

 

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards