Alla inlägg den 1 augusti 2010

Av Sandra Sterner - 1 augusti 2010 11:30

Så har man nu kommit till den sista dagen på veckan, och det är söndag. Som tur är så är vädret idag rätt så skapligt och ända sedan jag gjorde mig i ordning i morse har jag tillbringat förmiddagen ute i solen på baksidan, men kände nu att det var läge att gå in och uppdatera lite nytt på bloggen, det har ju gått ett par dagar sedan sist jag skrev.

 

Jag och Micke har under nästan hela den här veckan som gått varit barnlediga, men igår eftermiddag blev saknaden efter Caroline alltför stor och jobbig för både mor och dotter och det bestämmdes att hon skulle hämtas hem en dag tidigare en beräknat, och det blev såklart ett väldigt kärt återseende igen efter att ha varit ifrån varandra nästan en hel vecka.

 

Vi tillbringade lördagkvällen framför tv:n och kollade in "Sommarkrysset" från Gröna Lund och Caroline började återigen med sitt tjatade om vi inte kunde gå på Grönan en gång till år och som jag skrivit förut i min blogg så har jag så svårt att säga nej till Caroline när hon bedjande tittar på mig med sina blå ögon och säger: Snälla, mamma!

 

Jaa, vad gör man inte för sina barn, och det lutar nog till att det kommer att bli ett till besök på Gröna Lund, innan denna säsong är över, men kommer denna gång granska väderleksrapporten ordenligt för vill inte ta risken att det blir som förra gången vi var där då det började ösregna när vi kom till Slussen. Nej, denna gång måste vädret vara betydligt bättre och det får gärna vara sol.

 

Det har även blivit lite ändade planer då det gäller min semester. Skulle egentligen haft 2 veckor nu på raken, men ringde min chef i fredags och undade om jag kunde skjuta fram min semester 1 vecka och ta den veckan efter istället. Jag har varit och tullat och plockat ut allför många strödagar på mina semesterdagar som jag fått och det har ju lätt till att jag inte längre har så många dagar kvar. Men nu blev det så att jag istället sköt på min sista semester vecka till veckan efter ( som även är Mickes sista semestervecka) och vi har planerat lite vad vi ska hitta på under den sista veckan, och det kommer jag såklart att skriva om senare i bloggen....så det är bara för er att hänga med och läsa.

 

 

Skrivet av Sandra 1 augusti 2010 klockan 11:26

Select language

Presentation

 
  
 Välkomna alla gamla och nya läsare till min nya blogg! Nu verkar det som både mina gamla och förstås nya läsare hittat till denna sida.Jag skriver i både denna blogg och i denna  Metrobloggen  och det är bara för Er läsare att själva välja vilken blogg nu väljer följa. Jag skriver mycket om alla mina älskade barn: Nina, Jimmy, Henrik, Niclas, Tobias och Caroline. Detta är bara lite på toppen utav allt det jag skriver. Jag blandar även mina inlägg allt ifrån mitt privatliv, familj, jobb, shopping, musik, fester, humor och mycket mycket mer och mera får ni läsa om mig om ni väljer att följa med i min nya blogg. Nu börjar det bli hög tid att börja blogga. Vi syns väl inne på bloggen? Välkomna in i min bloggvärld.
 

Fråga mig

4 besvarade frågor

Vill ni kontakta mig ?

Om ni har frågor eller funderingar och desamma gäller om ni önskar annonsera i min blogg. Välkommen att sända ett mail:

sandraas1@live.se

                                              

             

 

 

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4
5
6 7 8
9 10
11
12 13
14
15
16 17 18
19
20
21 22
23
24 25
26
27
28 29
30
31
<<< Augusti 2010 >>>

Klocka

  

 

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards