Alla inlägg den 29 augusti 2010

Av Sandra Sterner - 29 augusti 2010 22:00

Nu så börjar helgen då gå emot sitt slut igen, och i morgon börjar min 2:a vecka med kvällspasset.

 

Tycker att denna sommar bara har rusat iväg, och nu börjar det kännas alltmer som höstdagarna börjar närma sig. Det märks tydligt att det börjat blivit alltmer mörkare ute på kvällarna nu. Åh, inte talat om det gråa trista vädret, med regnskurar, och dom sköna ljumma kvällarna är numera utbytta till betydligt svalare och kyliga kvällar, det bara att glömma bort att kunna tänka sig att sätta ute på baksidan på kvällarna.

 

Nu åter till hur min sista lediga dag har varit. Just söndagar ( jaa, mina gamla läsare vet ju redan om att jag brukar ta det lugnt på söndagar)  Men idag har kanske inte varit bland som mest lugnaste söndagarna.

 

Jag var nämligen i ett stort akut behov att få mitt hår fixat, och det gick liksom inte att vänta en dag till! Trots flera försök och ibland kändes det som timtal framför spegeln så gick det inte att få ordning på mitt hår. Men så idag fick jag äntligen det fixat, men det var väldigt nära att jag höll på att ryka ihop med min frisör ( som jag än så länge vill behålla hemlig) då han kom med ett förslag att byta frisyr på mig. Vilket jag genast högljud protesterade NEJ till. Jag är så nöjd med att ha håret så som jag alltid har haft det, och ville absolut inte ändra på någonting.

 

Visst får folk tycka vad dom vill, men det är väl ändå jag som måste få bestämma över vilken sorts frisyr jag vill ha!?

 

Det blev såklart så som jag ville ha det, om inte så hade jag självklart genast bytt frisör och gått till någon annan, men det hade ju förstås inte blivit idag. Efter att ha suttit och lidigt i nästan lika många timmar ( alltså 3 timmar) med både färgning och ny påsatt hair exstenstion, så var jag till slut äntligen klar, och som alltid är jag nöjd med resultatet.

 

            From idag så har jag numera...good hairday
 

Jag hade lovat Caroline att vi senare under dagen skulle gå förbi stallet, som inte ligger alltför långt bort ifrån där vi bor och titta på hästarna. Caroline har börjar tjata om att hon så gärna vill börja rida, men där vi var idag hade dom ingen ridskola. Vi hade tagit med oss lite knäckebröd, som Caroline matade hästarna med.

 

Själv har jag aldrig varit direkt förtjust i hästar, tycker inte alls detverkar vara speciellt roligt att rida och så luktar det så fruktansvärt illa om sådana som håller på med hästar.

 

Caroline har alltid varit väldigt förtjust i djur

 

Caroline frågade sin plastpappa om vad han gillade hästar och som man kan förvänta sig att han svarar så svarade han så här: Jaa, det är inte helt fel på hästar, men föredrar hellre äta det som hamburgare eller som smörgåspålägg.

 

Hmm, det är så att det ligger som en god så att  hamburgare eller som smörgåspålägg. Det är så himla typiskt honom att svara så, men det är Micke det.

 

Har under kvällen suttit och googlat runt lite och sett att det ligger lite ridskolor i närheten av där vi bor, och under morgondagen så ahde jag tänkt hinna med att ringa runt och kolla lite om det finns några ridlektioner för nybörjare.

 

Nu över till något helt annat, och det är att i morgon börjar det spännande tv-programmet Gumball 3000. Det kommer att sändas ifrån TV 6 och sändas i 8 avsnitt. Programledarna är Erik och Mackan som åker runt i en läcker sportbil-mellan varven hinner det festa loss med kändisar,playboys och andra roliga människor.

 

Man får följa med i programmet från start där som utgår med dom läckra snygga bilarna Lambourgini, och till alla olika länder som dom besöker. I ett utav programmen kommer dom även sända ifrån Cafe Opera, och det var den kvällen som jag och Micke var där på ( har även skrivit ett inlägg om det i min blogg tidigare)

 

Glöm nu inte bort att titta på Gumball 3000 i morgon, som börjar klockan 22.00 på TV6.

 

Tyvärr så jobbar jag kväll i morgon, men är 100% säker på att Micke kommer att kolla in det programmet, och ska se till att det även blir bandat så att jag kan se det dagen efter.

 

Skrivet av Sandra 29 augusti 2010 klockan 21:56

Select language

Presentation

 
  
 Välkomna alla gamla och nya läsare till min nya blogg! Nu verkar det som både mina gamla och förstås nya läsare hittat till denna sida.Jag skriver i både denna blogg och i denna  Metrobloggen  och det är bara för Er läsare att själva välja vilken blogg nu väljer följa. Jag skriver mycket om alla mina älskade barn: Nina, Jimmy, Henrik, Niclas, Tobias och Caroline. Detta är bara lite på toppen utav allt det jag skriver. Jag blandar även mina inlägg allt ifrån mitt privatliv, familj, jobb, shopping, musik, fester, humor och mycket mycket mer och mera får ni läsa om mig om ni väljer att följa med i min nya blogg. Nu börjar det bli hög tid att börja blogga. Vi syns väl inne på bloggen? Välkomna in i min bloggvärld.
 

Fråga mig

4 besvarade frågor

Vill ni kontakta mig ?

Om ni har frågor eller funderingar och desamma gäller om ni önskar annonsera i min blogg. Välkommen att sända ett mail:

sandraas1@live.se

                                              

             

 

 

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4
5
6 7 8
9 10
11
12 13
14
15
16 17 18
19
20
21 22
23
24 25
26
27
28 29
30
31
<<< Augusti 2010 >>>

Klocka

  

 

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards