Alla inlägg den 2 augusti 2010

Av Sandra Sterner - 2 augusti 2010 20:30

Så bra det är att man kan mobil blogga. Passar då på när jag ändå inte har någnt annat för mig. Är just nu på väg hem ifrån min första dag på jobbet och visst kändes det lite ovant att vara tillbaka efter att ha varit borta i 2 veckor. Den stora fördelen med att ha ett sådant jobb som jag har, och det är att man jobbar på beting när man jobbar kväll och får gå hem när jobbet är klart.

 

Nu är det inte så många stationer kvar innan jag är hemma,och ikväll  hinner jag även med att krama om mitt lilla yrväder innan det är dags för henne att nanna kudde och sova.

 

 
Skrivet av Sandra 2 augusti 2010 klockan 20:34

Av Sandra Sterner - 2 augusti 2010 13:30

Morgonen började med att Mickes mobil ringde, och alla låg fortfarande och sussade, det är egentligen ingen i familjen som är direkt morgon pigg, utan samtliga ( och särskilt nu när det varit semester tider) är riktiga sjusovare som gillar att sova ut på morgonen.

 

Men någon sovmorgon i morse blev det inte, utan strax efter kl:8 så ringde dom från transportfirman, och skulle bara bekräfta att dom snart var på väg hem till oss med våran nya snygga svarta skinnsoffa ( som vi köpte i fredags) och det var tusan vad snabbt det gick att få den hemlevererad.

 

Den gamla skruttiga avverkade beiga soffa, som jag avskytt så pass länge kastade vi redan ut igår kväll, och nu står våran nya snygga svarta skinnsoffa på plats ute i vardagsrummet, och det blev bättre än vad jag från början hade hoppats på och den nya soffan gör sig så pass bra där den står. Nu återstår det bara att fixa dit en snygg passade (gärna mörk) matta, då blir allt komplett.

 

Skrivet av Sandra 2 augusti 2010 klockan 10:50

Select language

Presentation

 
  
 Välkomna alla gamla och nya läsare till min nya blogg! Nu verkar det som både mina gamla och förstås nya läsare hittat till denna sida.Jag skriver i både denna blogg och i denna  Metrobloggen  och det är bara för Er läsare att själva välja vilken blogg nu väljer följa. Jag skriver mycket om alla mina älskade barn: Nina, Jimmy, Henrik, Niclas, Tobias och Caroline. Detta är bara lite på toppen utav allt det jag skriver. Jag blandar även mina inlägg allt ifrån mitt privatliv, familj, jobb, shopping, musik, fester, humor och mycket mycket mer och mera får ni läsa om mig om ni väljer att följa med i min nya blogg. Nu börjar det bli hög tid att börja blogga. Vi syns väl inne på bloggen? Välkomna in i min bloggvärld.
 

Fråga mig

4 besvarade frågor

Vill ni kontakta mig ?

Om ni har frågor eller funderingar och desamma gäller om ni önskar annonsera i min blogg. Välkommen att sända ett mail:

sandraas1@live.se

                                              

             

 

 

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4
5
6 7 8
9 10
11
12 13
14
15
16 17 18
19
20
21 22
23
24 25
26
27
28 29
30
31
<<< Augusti 2010 >>>

Klocka

  

 

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards