Alla inlägg den 16 augusti 2010

Av Sandra Sterner - 16 augusti 2010 18:30

Så har man då kommit igång igen med att börja jobba, men nu är det äntligen färdig jobbat för idag, och nu sitter man framför datorn hemma efter en lng arbetsdag.

 

Det var inte bland det lättaste att försöka komma i säng tidigt igår kväll, men var tvungen att ändå försöka. Det blev till att glo en stund på tv:n från sängen, men inte kände jag mig tröttare för det. Tror klockan var efter midnatt innan jag till slut lyckades somna, och innan dess hade jag snurrat runt ett flertal varv i sängen för att försöka hitta någon skön sovställning, men hur svårt var inte det då man inte känner sig så specillet trött.

 

Förstår mig inte på Micke, som precis som jag vant sig vid att sov länge på mornar nu vi alla varit lediga så länge, men trots det så var han morgonpigg i morse. Blev väckt utav Micke strax efter 6 ( 45 minuer innan mitt alarm ringer) och som varje morgon innan han åker iväg på sin knarriga cykel så pussar han mig, och säger vore det inte dags att stiga upp nu, din sömntuta ? Helst utav allt hade jag heslt velat vända mig om i sängen och dra täcket över huvudet och somna om....sömtuta som jag är!

 

Både jag och Micke är väldigt envisa, men ibland tror jag Micke är snäppet värre än mig, och i morse hade han gett sig fan på att jag skulle komma upp tidigare. Fast jag vad dödstrött så masade jag migtill slut upp från den varma sköna sängen, och det kändes nästan som jag gick i sömnen när jag gick in till badrummet.

 

Men tack vare att Micke i morse orkade pusha mig så kom jag iväg med en tidigare pendeltåg. Vilket gjorde att det inte blev så pass länge jag behövde jobba i efter middag....jätteskönt.

 

Nu känner jag för att läsa lite vad andra bloggare har haft för sig idag, och sedan blir det liten stund framför tv:n

 

Skrivet av Sandra 16 augusti 2010 klockan 18:34

Select language

Presentation

 
  
 Välkomna alla gamla och nya läsare till min nya blogg! Nu verkar det som både mina gamla och förstås nya läsare hittat till denna sida.Jag skriver i både denna blogg och i denna  Metrobloggen  och det är bara för Er läsare att själva välja vilken blogg nu väljer följa. Jag skriver mycket om alla mina älskade barn: Nina, Jimmy, Henrik, Niclas, Tobias och Caroline. Detta är bara lite på toppen utav allt det jag skriver. Jag blandar även mina inlägg allt ifrån mitt privatliv, familj, jobb, shopping, musik, fester, humor och mycket mycket mer och mera får ni läsa om mig om ni väljer att följa med i min nya blogg. Nu börjar det bli hög tid att börja blogga. Vi syns väl inne på bloggen? Välkomna in i min bloggvärld.
 

Fråga mig

4 besvarade frågor

Vill ni kontakta mig ?

Om ni har frågor eller funderingar och desamma gäller om ni önskar annonsera i min blogg. Välkommen att sända ett mail:

sandraas1@live.se

                                              

             

 

 

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4
5
6 7 8
9 10
11
12 13
14
15
16 17 18
19
20
21 22
23
24 25
26
27
28 29
30
31
<<< Augusti 2010 >>>

Klocka

  

 

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards