Alla inlägg den 18 augusti 2010

Av Sandra Sterner - 18 augusti 2010 21:30

Herregud, så trötta vi är både jag och Micke ikväll, och det lutar till att det blir hysat tidigt i säng.

 

Egentligen inte så konstigt att jag är så hemskt trött som jag är ikväll. Både jag och Micke har inte sovit mera än 8-9 timmar på 2 dygn, och det är på tok alldeles för lite. Behöver minst 7-8 timmars sömn per/natt.

 

Det är så fruktandsvärt svårt att komma försöka komma i säng tidigt, och det orsaker ju att jag inte fick mera än drygt 4 timmars sömn. Behöver väl inte skriva att jag var dödstrött i morse när alarmet gick på, men jag kämpade mig ändå upp ur sängen, och det kändes nästan som mina stackars ögon skulle trängas ut från sina ögonhålor. Men alltefter som dagen gick på jobbet, så började jag känna alltmer som dagen gick att mina krafter började så sakta sina och ta slut.

 

Det kändes bra att Micke tog på sig själv att åka till Coop Forum idag för det var dags för sedvanliga vecko handlingen. Jag tyckte det kändes skönt att jag slapp följa med och storhandla. Förra gången vi var där så hade som börjat med en stor ombyggnad och ovan på det bestämt sig för att göra en stor ommöblering av nästan samtliga matvaror. Inte nog med att det var frukandsvärt svårt att hitta det man skulle ha, det verkade inte finnas någon som helst ordning på varorna alls och det var både rörigt och svårt att ta sig fram.

 

Fick veta av Micke när han hade kommit hem ifrån storhandligen, att det nog var bra att jag stannat hemma. För är det något som jag avskyr så är det när man är illa tvungen köra kundvagen zick-zack, mellan alla uppställda provisoriska uppställningplaster, där bara varorna ligger slängda i en hög. Det är fruktandsvärt frustrerade att dessutom inte kunna finna dom varorna man är ute efter!! 

 

Tydligen så var det någon "smartskalle" som kom på ideen med att börja möblera om hela varuhuset, och flytta-om-samtliga-matvaror.

 

Stackars oss alla kunder som nu måste springa omkring som yra höns varv på varv i hopp att försöka hitta dom varorna man är ute efter, men det tycks vara helt hopplöst.

 

 

 

Som ni vet så tog jag upp lite om dom nya tv-programen som kommer att starta i höst eller snarare dagarna.

 

Nu till en annan sak som jag följer varje år, och som jag vet med stor sannolikhet att jag delar med massor utav andra tjejer och det är skönhetstävlingar....av alla de slag.

 

Jag ser nämligen mycket fram emot att få se den stora finalen i Miss Universum tävligen. Den kommer att gå av stapeln nu på måndag den 23:e och kommer sändas live ifrån USA.

 

Jag är himla glad att vi har tv-dekoder och kan se den kanalen.

 

Hon som vann och får reprensentera Sverige i den stora Miss Universum tävligen heter Michaela Savic och är 19 år och kommer från Helsingborg.

 

 

 Tror faktiskt att det kommer att gå riktigt bra för den här söta-tjejen och är nästan säker på att hon hamnar bland dom 10-15 vackraste.

 

 

Skrivet av Sandra 18 augusti 2010 klockan 21:32














Select language

Presentation

 
  
 Välkomna alla gamla och nya läsare till min nya blogg! Nu verkar det som både mina gamla och förstås nya läsare hittat till denna sida.Jag skriver i både denna blogg och i denna  Metrobloggen  och det är bara för Er läsare att själva välja vilken blogg nu väljer följa. Jag skriver mycket om alla mina älskade barn: Nina, Jimmy, Henrik, Niclas, Tobias och Caroline. Detta är bara lite på toppen utav allt det jag skriver. Jag blandar även mina inlägg allt ifrån mitt privatliv, familj, jobb, shopping, musik, fester, humor och mycket mycket mer och mera får ni läsa om mig om ni väljer att följa med i min nya blogg. Nu börjar det bli hög tid att börja blogga. Vi syns väl inne på bloggen? Välkomna in i min bloggvärld.
 

Fråga mig

4 besvarade frågor

Vill ni kontakta mig ?

Om ni har frågor eller funderingar och desamma gäller om ni önskar annonsera i min blogg. Välkommen att sända ett mail:

sandraas1@live.se

                                              

             

 

 

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4
5
6 7 8
9 10
11
12 13
14
15
16 17 18
19
20
21 22
23
24 25
26
27
28 29
30
31
<<< Augusti 2010 >>>

Klocka

  

 

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards