Alla inlägg den 6 augusti 2010

Av Sandra Sterner - 6 augusti 2010 17:00

En sådan himla tur att det går att mobilblogga. Jag hann tyvärr inte alls med att skriva något i förmiddags. Ibland måste det även hinnas med andra saker hemma som har blivit liggandes i helgen och det är allt ifrån tvätt till att fixa en hel del papperjobb, lika tråkigt att fixa varje gàng, men det måste ju göras.

 

Men nu har jag inte så mycket att göra på jobbet, och vad passar då inte bättre än att uppdatera bloggen lite. I natt avgörs det på kanal Star om vem det är som vinner i Miss Univesum tävlingen, som sänds direkt från Las Vegas i USA.Svensk tid är klockan 3 i natt, och vi får väl lov att hålla tummarna för vår svenska tjej Michaela och önska henne Lycka till.

 

Skrivet av Sandra 23 augusti 2010 klockan 16:57

Av Sandra Sterner - 6 augusti 2010 10:00

Sorry, för att jag inte uppdaterade något under gårdagen, men det har att göra med, flera anledningar. För det första så har det varit skit dåligt med uppkoppling till vårat internet ( vi har telia bredband) och ringt dom både igår och idag och klagat, men nu tycks det ändå fungera.

 

När väl internet kom igång igår, så var jag tvungen att sticka för att inte komma försent till jobbet, men kollade min blogg via mobilen, men upptäckte då att sidan inte kunde visas och att serven låg nere   Snacka om att jag var nära på att flippa ut!!

 

Först funkar inte internet uppkopplingen som den ska och när man sedan väl försöker gå in på bloggen via mobilen så kan inte sidan visas. Då blir man en aning sne...

 

Väl framme på jobbet upptäcker jag att mina nycklar till mitt skåp inte fanns att finna i min väska. Alltså det här med att hålla ordning på nycklar, det är bara inte min grej!!

 

Vet inte hur många gånger jag fått fråga killarna på jobbet: Ehh, men skulle du kunna hjälpa mig att bryta upp mitt lås, det är så att jag tappat mina nycklar.....igen Det känns lika pinsamt varje gång, men det är så jag är och det är i princip omöjligt för mig att hålla ordning på nycklar till skåpet.

 

Upptäckte till min stora glädje, att hon som tror sig vara någon form av "lillchef" inte jobbade kväll igår. Det kändes fantastiskt skönt att slippa hennes "bossade" och hoppas nu äntligen hon lärt sig förstå att lämna mig ifred.

 

Nu blir det till att läsa lite nyheter och kanske en och annan utav alla spännande bloggare och se vad som hänt sedan sist. Sedan är det dags för mig att hoppa in i duschen och göra mig i ordning för en ny dag.

 

Skrivet av Sandra 6 augusti 2010 klockan 09:55

Select language

Presentation

 
  
 Välkomna alla gamla och nya läsare till min nya blogg! Nu verkar det som både mina gamla och förstås nya läsare hittat till denna sida.Jag skriver i både denna blogg och i denna  Metrobloggen  och det är bara för Er läsare att själva välja vilken blogg nu väljer följa. Jag skriver mycket om alla mina älskade barn: Nina, Jimmy, Henrik, Niclas, Tobias och Caroline. Detta är bara lite på toppen utav allt det jag skriver. Jag blandar även mina inlägg allt ifrån mitt privatliv, familj, jobb, shopping, musik, fester, humor och mycket mycket mer och mera får ni läsa om mig om ni väljer att följa med i min nya blogg. Nu börjar det bli hög tid att börja blogga. Vi syns väl inne på bloggen? Välkomna in i min bloggvärld.
 

Fråga mig

4 besvarade frågor

Vill ni kontakta mig ?

Om ni har frågor eller funderingar och desamma gäller om ni önskar annonsera i min blogg. Välkommen att sända ett mail:

sandraas1@live.se

                                              

             

 

 

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4
5
6 7 8
9 10
11
12 13
14
15
16 17 18
19
20
21 22
23
24 25
26
27
28 29
30
31
<<< Augusti 2010 >>>

Klocka

  

 

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards