Alla inlägg den 15 augusti 2010

Av Sandra Sterner - 15 augusti 2010 19:30

Åh, nej nu är det bara några timmar kvar tills det att jag ska börja jobba igen, och det känns inte direkt roligt. Jag har alltmer börjat vänja mig med att vara ledig och ha långa sköna sovmornar. Det är bara för mig att inse att jag numera har vänt på mitt dygn och är vaken långt in på nätterna, men egentligen inte så svårt för mig som sedan tidigare är en inbiten nattuggla.

 

Hur det kommer att gå för mig att komma upp i ottan i morgon bitti och infinna mig på jobbet omkring 8-9-tiden det blir verkligen en nöt att knäcka!  Men en sak är säker kommer nog under förmiddagen känna mig mer eller mindre som en zoomie och för att över huvudtaget kunna hålla mig vaken blir det till att dricka mycket kaffe.

 

Det är likadant för Micke som även han ska börja jobba i morgon, men han har inte direkt slut på semesterdagar, utan varit så duktig och sparat ca: 14 dagar som han tänkte använda lite senare i år.

 

Detta har gjort mig en aning sne och småsur, men det är inget allvarligt. Utan jag känner att jag avundar dom som kan unna sig lite mera ledighet när det börjar bli alltmer mörkare och kallare ute.

 

Nyss gjorde Micke ett utav sina många tappra försök att få mig någorlunda glad igen, och lade ut ett utav klippen som visades på Sommarkrysset i lördags, på sin facebook sida, och det fick mig att dra på smile banden igen.

 

Varsågoda och se klippet som visades från Gröna Lund i lördags....

 

 
Skrivet av Sandra 15 augusti 2010 klockan 19:32

Select language

Presentation

 
  
 Välkomna alla gamla och nya läsare till min nya blogg! Nu verkar det som både mina gamla och förstås nya läsare hittat till denna sida.Jag skriver i både denna blogg och i denna  Metrobloggen  och det är bara för Er läsare att själva välja vilken blogg nu väljer följa. Jag skriver mycket om alla mina älskade barn: Nina, Jimmy, Henrik, Niclas, Tobias och Caroline. Detta är bara lite på toppen utav allt det jag skriver. Jag blandar även mina inlägg allt ifrån mitt privatliv, familj, jobb, shopping, musik, fester, humor och mycket mycket mer och mera får ni läsa om mig om ni väljer att följa med i min nya blogg. Nu börjar det bli hög tid att börja blogga. Vi syns väl inne på bloggen? Välkomna in i min bloggvärld.
 

Fråga mig

4 besvarade frågor

Vill ni kontakta mig ?

Om ni har frågor eller funderingar och desamma gäller om ni önskar annonsera i min blogg. Välkommen att sända ett mail:

sandraas1@live.se

                                              

             

 

 

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4
5
6 7 8
9 10
11
12 13
14
15
16 17 18
19
20
21 22
23
24 25
26
27
28 29
30
31
<<< Augusti 2010 >>>

Klocka

  

 

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards