Alla inlägg den 8 augusti 2010

Av Sandra Sterner - 8 augusti 2010 13:00

Jag kör direkt vidare med min andra blogg på en gång, och tycker det inte att det passar att blanda ihop dom både blogginläggen med varandra.

 

I fredags förmiddagen skadade jag min fot, men efter att ha varit inne på SÖS akuten så fick jag det hemska glasbiten borttagen.

 

Hade inte olyckan varit framme så hade jag självklart åkt iväg och jobbat kväll. Avskyr att vara hemma från jobbet, men vad göra när man fått en glasbit i foten, som man dessutom inte kan få bort själv. 

 

Nåväl, jag fortsätter med vad vi gjorde under fredagskvällen, och det var nämligen så att våran gemensamma amerikanska vän Ryan hade en fest på Cafe Opera.

 

Micke insiterade på att han verkligen ville gå ut och det kändes taskigt att inte vara schysst att följa med honom ut. För min egen del så kändes det faktiskt väldigt osäkert på om jag verkligen skulle orka gå ut, med tanke på vad som hade hänt tidigare på dagen, men allt efter som kvällen gick så kändes det bättre i foten.Klockan var närmare midnatt när vi sent omsider dök på på den anrika nattklubben.

 

Vi hittade våran vän Ryan som var kvällens ena discjockey och världens kram fick jag av honom.

  

  

Våran generösa och trevliga vän Ryan

 

Precis som förra gången ( Kiss festen) så visade han mig och Micke sitt VIP bord och det var bara för oss att välja på det vi ville ha att dricka. Jag själv var denna kväll väldigt försiktig med allt som hade med alkohol att göra och höll mig nästan enbart till alkoholfria drycker och man kan faktiskt ha roligt ändå. Större delen av kvällen föredrog jag faktiskt att sitta ner på en stol och jag tror säkert att ni förstår varför....

 

Jag och Micke och våra nya vänner som vi lärde känna denna kväll, musikern Ola och hans flickvän Ester

 

Ja, som ni ser så fann Micke och Ola varandra nästan med en gång

  

Ester ville så gärna pröva Mickes hatt

  

 

Micke fick ett utav sina stora rökbehov och var tvungen att gå ut och röka, men jag kände inte alls för att hänga med, utan satte kvar tillsammans med Ester och Ola. Istället kom denna snygga hårfager fram till mig och slog sig ner ( tillfället) på Mickes stol. Han presenterade sig som Tomas och fick veta att han var f.d sångare i gruppen Fatal Smile.

 

 

Skrivet av Sandra 8 augusti 2010 klockan 12:54













Av Sandra Sterner - 8 augusti 2010 13:00

 

Vilket hejdundrade åskväder/blixt oväder vi hade utanför fönstret i natt, blixten lyste upp vårat nersläckta sovrum flera gånger.

 

Är jag utomhus, när det är sånt väder som det var i natt, brukar jag tycka det är otäckt, men i hemma i vårat hus lugna vrå och i sängen var det ändå rätt så mysigt att ligga med täcket högt uppdraget över huvudet och ligga och lyssna på regnet och se blixten som lyste upp rummet.

 

Fast regn och rusk står ju inte direkt högst upp på min lista, utan jag föredrar vackert väder med sol och värme, men fördelen med regn och åskoväder, det är att man slipper höra min närmaste granne och hennes ouppfostrade och gapiga ungar föra sådant oväsen som dom nästan gör dygnet runt på sin baksida. Det är helt klart dom absoluta sämsta och värsta grannar jag någonsin varit med om.

 

Skrivet av Sandra 8 augusti 2010 klockan 12:53

Select language

Presentation

 
  
 Välkomna alla gamla och nya läsare till min nya blogg! Nu verkar det som både mina gamla och förstås nya läsare hittat till denna sida.Jag skriver i både denna blogg och i denna  Metrobloggen  och det är bara för Er läsare att själva välja vilken blogg nu väljer följa. Jag skriver mycket om alla mina älskade barn: Nina, Jimmy, Henrik, Niclas, Tobias och Caroline. Detta är bara lite på toppen utav allt det jag skriver. Jag blandar även mina inlägg allt ifrån mitt privatliv, familj, jobb, shopping, musik, fester, humor och mycket mycket mer och mera får ni läsa om mig om ni väljer att följa med i min nya blogg. Nu börjar det bli hög tid att börja blogga. Vi syns väl inne på bloggen? Välkomna in i min bloggvärld.
 

Fråga mig

4 besvarade frågor

Vill ni kontakta mig ?

Om ni har frågor eller funderingar och desamma gäller om ni önskar annonsera i min blogg. Välkommen att sända ett mail:

sandraas1@live.se

                                              

             

 

 

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4
5
6 7 8
9 10
11
12 13
14
15
16 17 18
19
20
21 22
23
24 25
26
27
28 29
30
31
<<< Augusti 2010 >>>

Klocka

  

 

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards