Alla inlägg den 11 februari 2011

Av Sandra Sterner - 11 februari 2011 12:15

Åh, nej INTE ännu mera snö!! Jag som verkligen hade hoppats och även trott att det inte skulle komma någon mera snö. I går kväll ( när jag var på jobbet) kom det bara på några timmar flera decimeter snö. I morse när jag kollade ut från köksfönstret.

 

Möttes jag av detta, det gick knappast att se ut genom fönstret.


Micke har varit hemma hela veckan, och det har att göra med hans lilla olycka i söndags, då han slog i sin lilltå i tröskeln, men nu börjar det bli bättre.

I morse hade detta papper ifrån Vattenfall kommit i brevlådan.

 

 

 



Jaha, så blir det strömavbrott till veckan, p.g.av att någon kört på ett kabelskåp.


Våran goa katt Simba, satte sig och jama vid altandörren, vilket oftast betyder att han vill komma ut. Micke öppnade altandörren, men kissen tvärnitade vid tröskeln när han upptäckte hur mycket snö det hade kommit under natten. Micke skulle vara lustig och sa: Om katten ska ut i den här djupa snön, så måste jag först förbi Claes Olsson eller JULA och inskaffa mig på en sån där orange vimpel, som man sätter fast på cyklar, som gör att bilisterna håller avstånd. Katten, kommer förvinna i snön och det är lika bra att sätta fast en orange vimpel i svansen på honom.


Nu över till gårdagen på jobbet. Jag hade nyligen kommit till jobbet och hade börjat jobba. När min första ex-make Johan dyker upp på jobbet. I handen håller han ett flyttanmälan, som han vill att även jag undertecknar ( både Niclas och Tobias bor med honom, och är barnen under 16 år, vilket Tobias är så måste både föräldrarna skriva under.) Nu har Johan och hans fästmö Lizzy och mina söner Niclas och Tobias flyttat ifrån huset i Tungelsta och flyttat ända ut till Vällingby. Hmm, jag kan inte direkt påstå att jag gillar och uppskattar att mina yngsta söner, nu har flyttat med sin pappa så långt ut till västerförorten Vällingby. Nu blir det för Niclas och Tobias och pendla långt när dom ska hälsa på sin mamma som bor i Haninge.

Jag hörde på radion igår att p.g.a snöovädret, som draigt in över landet, så fungerade förstås inte SL ( men det brukar ju i och för sig inte fungera i vanliga fall heller) men både bussar och pendeltåg var kraftigt försenade och tror t.o.m att en del turer var inställda.

Jag tog det säkra framför det osäkra och frågade en kollega som jag vet bor åt samma håll, om det var okej om jag kunde få åka med honom. Det visade sig inte vara några som helst problem att få "lifta" med honom. Men det var knappt vi kunde ta oss ifrån parkeringsplasten utanför jobbet, då bilen hade fastnat i snön och däcken stod bara och slirade. Micke försökte även att lägga ut plast mattor under däcken, men det hjälpte inte mycket, vi satte fast i snön. Jag tänkte: Herregud, bara vi nu inte kommer härifrån, och jag blir illa tvungen att åka med det kommunalt. Vilket inte verkade fungera speciellt bra igår kväll och tyvärr verkar det (enligt SL hemsida och tidningarna) inte fungera speciellt bra idag heller.

Vi kom loss tack vare att chefen, var så schysst och hjälpte till med att putta på bilen där bak, så att vi liksom "gungade" loss. Till slut så kom vi loss och kunde komma iväg. Jag som hade trott att Micke endast skulle köra mig till Handen, men han var så snäll och schysst och skjusade mig hela vägen hem.

Tusen tack, till er båda Micke, för hjälpen med att komma loss och för skjutsen hem.

Nu är det bara att återse om det går att ta sig kommunalt till jobbet idag eller inte...Hmm, men man får nog lov att ställa in sig på kraftiga förseningar.

 

Skrivet av Sandra 11 februari 2011 klockan 12:17

Select language

Presentation

 
  
 Välkomna alla gamla och nya läsare till min nya blogg! Nu verkar det som både mina gamla och förstås nya läsare hittat till denna sida.Jag skriver i både denna blogg och i denna  Metrobloggen  och det är bara för Er läsare att själva välja vilken blogg nu väljer följa. Jag skriver mycket om alla mina älskade barn: Nina, Jimmy, Henrik, Niclas, Tobias och Caroline. Detta är bara lite på toppen utav allt det jag skriver. Jag blandar även mina inlägg allt ifrån mitt privatliv, familj, jobb, shopping, musik, fester, humor och mycket mycket mer och mera får ni läsa om mig om ni väljer att följa med i min nya blogg. Nu börjar det bli hög tid att börja blogga. Vi syns väl inne på bloggen? Välkomna in i min bloggvärld.
 

Fråga mig

4 besvarade frågor

Vill ni kontakta mig ?

Om ni har frågor eller funderingar och desamma gäller om ni önskar annonsera i min blogg. Välkommen att sända ett mail:

sandraas1@live.se

                                              

             

 

 

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3 4 5 6
7
8 9 10 11 12 13
14
15
16 17 18
19
20
21 22 23
24
25 26 27
28
<<< Februari 2011 >>>

Klocka

  

 

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards