Alla inlägg den 14 februari 2011

Av Sandra Sterner - 14 februari 2011 21:15

 


    

                         Just det idag är det alla   dag!

 

Jag vill först och främst önska samtliga utav alla mina älskade, fina barn: Nina, Jimmy, Henrik, Niclas, Tobias och Caroline en alldeles underbar och trevlig alla hjärtans dag.  

En liten dikt:


Tänk att en kroppsdel, en utav våra muskler har fått en alldeles speciell egen dag, som är just idag på alla hjärtans dag. Det är ett fint sätt att uppmuntra någon som tålmodigt, osynligt och tystlåtet slår den sina slag för varje människa. Varje sekund år ut och år in. Men uppmärksamheten gäller kanske förmakens och kamrarnas förmåga att slå sig lösa. Lämna plikten för ett ögonblick. Bli passionerade, och fyllas av vänskapens glädje och värme. Alla färger, former, åldrar och format.  Alla hjärtan som blir varma av rytmen från en annan puls. Men även för dom ensamma, är det alla hjärtans dag. Det får kanske dig att titta dig i spegel, och tänka att ditt hjärta kanske dunkar för någon speciell idag.

 

Denna alla hjärtans dag här hemma är detta år inte sig lik.Det är nämligen så att både Micke och Caroline ligger magsjuka, och båda har mer eller mindre legat för ankare i sina sängar, och varit dåliga i magen och dessutom spytt. Det var inte speciellt trevligt att komma hem från jobbet nu på kvällen och se både Caroline och Micke ligga sjuka, och båda var så orkeslösa och matta. Jag hade inte heller förväntat mig att Micke skulle orka åka iväg för att köpa några rosor eller någon liten present till mig idag, men  även om Micke har mått pyton under dagen, så glömmer han inte bort att uppvakta mig (litegrann) på denna dag.

 


 

Klicka på bilden, så får ni se.......

Jag har än så länge inte känt av något obehag i magen eller något illamående, och hoppas innerligt att jag klarar mig från att bli magsjuk.

 

Skrivet av Sandra 14 februari 2011 klockan 21:20

Select language

Presentation

 
  
 Välkomna alla gamla och nya läsare till min nya blogg! Nu verkar det som både mina gamla och förstås nya läsare hittat till denna sida.Jag skriver i både denna blogg och i denna  Metrobloggen  och det är bara för Er läsare att själva välja vilken blogg nu väljer följa. Jag skriver mycket om alla mina älskade barn: Nina, Jimmy, Henrik, Niclas, Tobias och Caroline. Detta är bara lite på toppen utav allt det jag skriver. Jag blandar även mina inlägg allt ifrån mitt privatliv, familj, jobb, shopping, musik, fester, humor och mycket mycket mer och mera får ni läsa om mig om ni väljer att följa med i min nya blogg. Nu börjar det bli hög tid att börja blogga. Vi syns väl inne på bloggen? Välkomna in i min bloggvärld.
 

Fråga mig

4 besvarade frågor

Vill ni kontakta mig ?

Om ni har frågor eller funderingar och desamma gäller om ni önskar annonsera i min blogg. Välkommen att sända ett mail:

sandraas1@live.se

                                              

             

 

 

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3 4 5 6
7
8 9 10 11 12 13
14
15
16 17 18
19
20
21 22 23
24
25 26 27
28
<<< Februari 2011 >>>

Klocka

  

 

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards