Alla inlägg den 18 februari 2011

Av Sandra Sterner - 18 februari 2011 23:45

Det är nästan som alltid med metrobloggen, man sitter och skriver ett inlägg och ska till att publicera det och så kommer felmeddeladet upp: proxy server error...  = FEL PÅ METROBLOGGEN....IGEN!!!

Men tyvärr har det blivit alltför många gånger fel på metrobloggen servar i samband med att jag ska till att publicera mina inlägg.  Så numera gör jag alltid en kopia på allt som jag skrivit innan jag publicerar det och det underlättar ju så att jag slipper sitta och skriva om allting igen.

Jag tycker att det emellanåt händer alldeles för mycket i mitt liv och dessutom runtomkring mig ( det är bara att läsa hela min blogg så förstår ni vad jag menar) Visst det händer att det kan gå några dagar utan att just någonting händer, men sedan smäller det till och det blir något nytt.

Jag citerar ett uttryck som en utav mina kollegor på jobbet sagt om min blogg:  Det är som att följa med i en tv-serie.

Nej, detta är ingen serie "This is my life" och mest skriver om det som händer runtomkring mig och mina nära och kära.

Jag försöker att inte tänka så enkelspårigt och undviker om det går att inte skriva om exakt samma sak varenda dag i min blogg. Nej, det är inte min grej att skriva på det viset, och då låter jag hellre bli och skriva tills jag tycker att det finns något tema att skriva om.

Jag känner att det hänt lite för mycket i mitt liv och det har dessvärre fått mig att sluta mig förvåna mig över saker och ting. Nu för tiden brukar det (oftast) krävas en hel del för att få mig förvånad och paff.  Häromdagen när jag satte mig ner vid datorn för att gå inom min mail, så var ett utav mailen skickade som ett brev via facebook, det var ifrån min f.d svägerska Agnetha, som är Carolines pappas Jonnys storasyster och dessutom Caroline faster.....hängde ni med?

Jag har inte hört någonting alls från henne på över 11 år och såklart jag blev en aning förvånad när hon skrivit ett långt fint brev till mig via facebook. Jag frågade Caroline om hon kände igen sin faster ifrån bilden på facebook. Jag visste inte om Caroline kanske hade träffat sin faster i samband med att hon varit och hälsat på sin pappa eller farmor och farfar.

Men när Caroline fick se bilden, så svarade hon: Vem är det...?

 

 Min f.d svägerska Agnetha

 

Nej, såklart det hade varit en omöjlighet för henne att minnas henne för sist hon träffade sin faster var hon ju bara en baby.

Nej, nu lämnar vi min f.d svägerska för en liten stund och kanske det blir så att jag kommer att skriva om henne längre fram i bloggen.

En del utav mina läsare vet ju sedan tidigare att jag är väldigt förtjust i kläder och igår var jag inne och kollade runt efter lite nya snygga kläder. Det fanns dock inte så mycket som föll mig i smaken, av dom sidorna som jag var inne och kikade på, men bland dom sista sidorna inne på Nellys hittade jag en lite speciell och udda designad klänning, som jag kände var direkt min stil.

 

 

 Såhär ser klänningen ut som jag beställde

 

Igår kväll påbörjade jag läsandet utav Marilyn Monroe självbiografi, och måste faktiskt påpeka att det inte är världens bästa översättare som har "försökt" ge sig på att översätta den amerikanska boken om Marilyn Monroe till svenska.

 

Skrivet av Sandra 18 februari 2011 klockan 23:52

Select language

Presentation

 
  
 Välkomna alla gamla och nya läsare till min nya blogg! Nu verkar det som både mina gamla och förstås nya läsare hittat till denna sida.Jag skriver i både denna blogg och i denna  Metrobloggen  och det är bara för Er läsare att själva välja vilken blogg nu väljer följa. Jag skriver mycket om alla mina älskade barn: Nina, Jimmy, Henrik, Niclas, Tobias och Caroline. Detta är bara lite på toppen utav allt det jag skriver. Jag blandar även mina inlägg allt ifrån mitt privatliv, familj, jobb, shopping, musik, fester, humor och mycket mycket mer och mera får ni läsa om mig om ni väljer att följa med i min nya blogg. Nu börjar det bli hög tid att börja blogga. Vi syns väl inne på bloggen? Välkomna in i min bloggvärld.
 

Fråga mig

4 besvarade frågor

Vill ni kontakta mig ?

Om ni har frågor eller funderingar och desamma gäller om ni önskar annonsera i min blogg. Välkommen att sända ett mail:

sandraas1@live.se

                                              

             

 

 

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3 4 5 6
7
8 9 10 11 12 13
14
15
16 17 18
19
20
21 22 23
24
25 26 27
28
<<< Februari 2011 >>>

Klocka

  

 

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards