Alla inlägg den 22 februari 2011

Av Sandra Sterner - 22 februari 2011 12:30

Igår var jag tillbaka på jobbet efter att nästan ha varit borta 1 vecka. Fick ju den hemska vinterkräksjukan natten mot tisdagen och var i princip helt utslagen ända fram till torsdagen, då det äntligen började kännas lite bättre.

 

När jag kom hem från jobbet, så hade förstås Caroline redan gått och lagt sig och somnat, men det hör till att jag alltid går in till hennes sovrum och pussar henne försiktigt på kinden. Min äldsta son Jimmy kom ut från sitt rum och visade upp en ny tatueringen som han tidigare under dagen hade gjort ( jag visste inte ens om att han skulle göra en ny tatueringen.) När jag kollade in hans nya tatueringen blev jag alldeles rörd, och en sådan tatueringen trodde jag aldrig att Jimmy skulle göra. Det visade sig att Jimmy tatuerat in alla sin syskons namn och deras årtal då dom är födda på sin högerarm.

 

    

Jimmys nya tatueringen, med alla hans syskons namn

Kolla in Jimmys arm. 


  

 - Herregud, det var verkligen fint gjort, utav dig Jimmy

 

Då Metrobloggen kommer att upphöra och samtliga utav alla inlägg kommer att försvinna från denna blogg. Jag har sedan tidigare kopierat dom mesta utav mina skriva inlägg, men dock inte samtliga,och sparat dom både i mappar på min dator och bränt över dom på skiva. 

 

Igår kväll började jag lite smått med att leta efter en ny bloggsida och började även göra sidan så som jag ville ha den, med utseende och färgerna, men när klockan började bli efter midnatt var jag tvungen att sluta och börja tänka på att försöka få lite sömn. Nu på förmiddagen satte jag igång igen och nu var det dags att gå tillbaka till året 2008 då jag började blogga, vill gärna ha med mig mina tidigare skriva inlägg till min nya blogg. Tillsvidare så är det fortfarande metrobloggen som gäller om ni vill följa med och läsa om det jag skriver. Min nya blogg kommer troligvis komma upp någon gång i slutet av mars eller i början av april.

  


Skrivet av Sandra 22 februari 2011 klockan 12:34

Select language

Presentation

 
  
 Välkomna alla gamla och nya läsare till min nya blogg! Nu verkar det som både mina gamla och förstås nya läsare hittat till denna sida.Jag skriver i både denna blogg och i denna  Metrobloggen  och det är bara för Er läsare att själva välja vilken blogg nu väljer följa. Jag skriver mycket om alla mina älskade barn: Nina, Jimmy, Henrik, Niclas, Tobias och Caroline. Detta är bara lite på toppen utav allt det jag skriver. Jag blandar även mina inlägg allt ifrån mitt privatliv, familj, jobb, shopping, musik, fester, humor och mycket mycket mer och mera får ni läsa om mig om ni väljer att följa med i min nya blogg. Nu börjar det bli hög tid att börja blogga. Vi syns väl inne på bloggen? Välkomna in i min bloggvärld.
 

Fråga mig

4 besvarade frågor

Vill ni kontakta mig ?

Om ni har frågor eller funderingar och desamma gäller om ni önskar annonsera i min blogg. Välkommen att sända ett mail:

sandraas1@live.se

                                              

             

 

 

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3 4 5 6
7
8 9 10 11 12 13
14
15
16 17 18
19
20
21 22 23
24
25 26 27
28
<<< Februari 2011 >>>

Klocka

  

 

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards