Alla inlägg den 9 april 2011

Av Sandra Sterner - 9 april 2011 21:15

Jag tror fan att jag kommer att få total frispel. Ursäkta, mitt fula språk, men nu är jag så inne helvete jävla förbannad. 


Samtliga utav mina överflyttade bilder, som jag kopierat ifrån min gamla Metrobloggen ( som jag fortfarande inte lyckats logga in på) men till skilland från mig som alltid verkar ha maximal otur i allting, så lyckats både Micke ( som nästan aldrig bloggar) och så Caroline logga in på sina sidor och bekantat sig med den nya Metrobloggen, men som sagt INTE jag. Det kommer upp helt vansinniga felmeddelade som din e-mail adress är inte registrerad eller ditt användar namn finns inte...??!!


Nu när jag loggade in på Bloggplatsen, så upptäcker jag till min förskräckelse att flertalet utav mina bilder är borta, och jag vet inte alls vad jag tar mig till. Vet inte ens om dom kommer tillbaka eller om det är så att jag måste lägga in alltihopa på nytt igen.


Av Sandra Sterner - 9 april 2011 10:42

Sedan en tid tillbaka dubbelbloggar jag både här på Bloggplatsen och även på min gamla Metroblogg. Tyvärr verkar det som min gamla, trogna och fina läsare fortfarande föredrar att läsa det jag skriver från min gamla blogg, alltså Metrobloggen, och jag kommer även fortsättningsvis ( när jag väl lyckas logga in på den sidan) forsätta att skriva där. Men nu måste jag nu meddela mina läsare att jag INTE har någon som helst möjlighet att logga in på min gamla blogg och det har att göra med ( det har jag även skrivit om tidigare i min blogg) att Metrobloggen har bytt ägare och vi ( bloggare) kommer även att få bättre servrar ( äntligen) och därför går det  inte just nu under denna helg att komma åt Metrobloggen, då den ligger helt ner p.g.a nya uppdateringar. Jag hade tidigare ( innan dom började med flytten av Metrobloggen)blivit informerad att inget utav mina tidigare skrivna inlägg kommer att gå förlorade, men så blev det så olyckligt att mitt allra sista skrivna inlägg med överskriften " Jag lever som i en mardröm" och det var bl.a en dikt som var tillägnad min pappa, men den råkade visst försvinna ifrån Metrobloggen, men numera är jag alltid noga med att både kopiera det jag skriver plus att jag dubbelbloggar och låägger i det jag skriver på min nya blogg.


Usch, såg ut genom fönstret i morse och såg att vädret inte alls såg specillet lockande ut, och jag som verkligen avskyr när himmlen är alldeles grå. Nej, tacka, vet jag när solen skinner från en klarblå himmel och det går väläven an om det är ett och annat lite vitt fluffigt moln.


Nej, nu börjar det verkligen bli hög tid att göra sig i ordning och försöka göra det bästa utav den här dagen.




Dom flesta utav mina läsare vet jag att dom fortfarande följer min gamla blogg som

Select language

Presentation

 
  
 Välkomna alla gamla och nya läsare till min nya blogg! Nu verkar det som både mina gamla och förstås nya läsare hittat till denna sida.Jag skriver i både denna blogg och i denna  Metrobloggen  och det är bara för Er läsare att själva välja vilken blogg nu väljer följa. Jag skriver mycket om alla mina älskade barn: Nina, Jimmy, Henrik, Niclas, Tobias och Caroline. Detta är bara lite på toppen utav allt det jag skriver. Jag blandar även mina inlägg allt ifrån mitt privatliv, familj, jobb, shopping, musik, fester, humor och mycket mycket mer och mera får ni läsa om mig om ni väljer att följa med i min nya blogg. Nu börjar det bli hög tid att börja blogga. Vi syns väl inne på bloggen? Välkomna in i min bloggvärld.
 

Fråga mig

4 besvarade frågor

Vill ni kontakta mig ?

Om ni har frågor eller funderingar och desamma gäller om ni önskar annonsera i min blogg. Välkommen att sända ett mail:

sandraas1@live.se

                                              

             

 

 

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4
5
6
7
8
9 10
11
12
13
14
15
16
17
18 19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2011 >>>

Klocka

  

 

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards