Alla inlägg den 11 april 2011

Av Sandra Sterner - 11 april 2011 22:00

Jag börjar alltmer komma tillbaka till mitt gamla liv igen. Idag var det egentligen tänkt att jag skulle börja jobba, men det var lite andra grejer som kom emellan. Jag hann i allafall åka en liten stund till jobbet idag bl.a för att prata med min chef och det verkar som han har mycket stor förståelse över den situation som jag nu befinner mig i.


Idag var det då dags tillsammans med mina fyra yngre syskon: Micke, Dessan, Nenne, Cilla och mamma att träffa en begravningsentreprenör och planera begravningen. Enligt pappas önskan som stod i ett testamenrt så ville han att allting skulle gå i färgerna vitt och grönt, så både kistan och blommorna kommer att gå helt i vitt och banden kommer att gå i grönt med guldtext.


Jag har nu på kvällen suttit och gjort om en låttext som framförs utav sångerskan Carola, och låten heter " Ännu än dag" en väligt vacker och fin text som berör mig på väldigt många sätt.


Jag gick in på world och lade upp texten där, men gjorde lite ändringar lite varstans i texten som jag ville ha den. Nedan följer min special skrivna melodi utav "I morgon gryr ännu en dag" och längst ner finns den på engelska och ordinare texten med Carola.


Du, delade många år med mig, men det kommer aldrig någonsin bli några fler. Aftonens silver blir snart till guld och då börjar åter gryningen igen. I morgon är gryningen här igen och den vill jag mer en gärna uppleva att se. Jag vill möta morgondagens ljus och se den stora världen utanför. Lever för nu bara en dag i taget och försöker blicka framåt och inte tänka på bara tråkigheter. I morgon är ännu en dag ännu en ändlös dag. Vi lever och andas och älskar varandra och måste samtidigt lära oss att vara mera rädda om varandra. Vi lever och andas och älskar varandra i en dröm som kanske blir sann. I morgon är ännu en dag som jag känner att få uppleva igen. Livet är här och nu och livet är till för att levas.... eller hur. När skymingen faller är allt jag vill ha ännu en ny dag. I morgon gryr en ny dag till liv och om vi alla lär oss att älska, glömma och förlåta, lär vi kanske förstå varandras fel och brister. Jag har lärt mig att ett liv består av mycket tårar och utav skratt, men jag tror att man kan finna livets skatt, när man ser ljuset som föds ur en natt.





Select language

Presentation

 
  
 Välkomna alla gamla och nya läsare till min nya blogg! Nu verkar det som både mina gamla och förstås nya läsare hittat till denna sida.Jag skriver i både denna blogg och i denna  Metrobloggen  och det är bara för Er läsare att själva välja vilken blogg nu väljer följa. Jag skriver mycket om alla mina älskade barn: Nina, Jimmy, Henrik, Niclas, Tobias och Caroline. Detta är bara lite på toppen utav allt det jag skriver. Jag blandar även mina inlägg allt ifrån mitt privatliv, familj, jobb, shopping, musik, fester, humor och mycket mycket mer och mera får ni läsa om mig om ni väljer att följa med i min nya blogg. Nu börjar det bli hög tid att börja blogga. Vi syns väl inne på bloggen? Välkomna in i min bloggvärld.
 

Fråga mig

4 besvarade frågor

Vill ni kontakta mig ?

Om ni har frågor eller funderingar och desamma gäller om ni önskar annonsera i min blogg. Välkommen att sända ett mail:

sandraas1@live.se

                                              

             

 

 

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4
5
6
7
8
9 10
11
12
13
14
15
16
17
18 19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2011 >>>

Klocka

  

 

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards