Alla inlägg den 19 april 2011

Av Sandra Sterner - 19 april 2011 11:45

Sådär ja, nu har jag gjort morgon här hemma, och nu är det dags för mitt dagliga blogginlägg.


Jaa, ni som läste bloggen igår vet ju att jag storstädade hela huset, men däremot fanns det inte så mycket tid över till att pusta samtliga fönster och nu när solen ligger på fönstrerna i vardagsrummet och sovrummen, så ser man hur förbaskat skitiga dom är. Jag får som jag kanske lite smått sätter igång och putsar några utav fönstrerna innan jag ska iväg till jobbet. Vill ju så gärna att även fönstrerna ska glänsa och det gör dom verkligen inte nu.


För mina tre yngsta barn ( och även för resten utav alla barn som går i grundskolan eller gymnasiet) är det nu påsklov. Men min yngsta yrvädret Caroline ville under påsklovet vara på fritids och där skulle dom visst ordna med både en massa aktiviteter och utflykter (bl.a till en bondgård) och det passar ju Caroline perfekt för hon är galet förtjust i ( nästan) alla sortes djur. Vi har ju redan här hemma en katt som Caroline fick utav mig och Micke i födelsedagspresnet när hon nu sist fyllde år i oktober. Vad är det man säger att "kärt barn har många namn" hmmm, i den här familjen så måste det även gälla våra katt som är kallas för alla möjliga konstiga namn: Simba, Kissemissen komsie komsie, Den röda saken, Herr fyrbent.



Niclas som har varit här hemma sedan i lördags, då hans pappa Johan körde över både honom och hans moped till oss. Niclas har sedan länge önskat sig en moppe i födelesdagspresent, och nu när han sist fyllde år den 18 mars fick han en moppe utav sin pappa. Lyckan var total fullkommlig för Niclas, som var utom sig av gläjde över att äntligen fått sin egen första moppe. Då inte moppen var direkt helt ny utan lite bättre begagnad, då var det nog att räkna med att en del grejer på moppen måste bytas ut och en del småfixade. Förutom att Niclas dagligen sitter och håller på med sin moppe så är det inte enbart för att mecka utan han är så rädd om sin "ögonsten" så han både tvättar av den och putsar den så att det svarta kromet så skina. Igår kväll när jag var på jobbet, så fick Niclas hjälp utav sin polare Kitte och hans plastpappa Micke, med att byta tändstiften, och nu startar moppen mycket lättare.



Det som nu är kvar att fixa med moppen är fixa en framlampa, och byte av avgasrör, då det gått ett litet hål på avgasröret. Dom flesta som är lite kunniga vet ju att ett hål i ett avgasrör låter något fruktansvärt mycket, näst intill öronbedövade. Niclas var snabb nog att beställa ett nytt avgasrör via nätet och det skulle komma inom några dagar. Sedan får Niclas och Micke hjälpas åt att sätta fast det.



  

Micke lånade Kittes vita hjälm och Caroline fick låna storebrosan Niclas svarta hjälm och dom ser ju så coola ut.


  

Kitte ville förstås sedan ha tillbaka sin hjäm och han poserar så gärna på sin moppe. Micke däremot han hade tyvärr inte längre någon hjälm att låna, utan fick istället nöja sin med att ta på sig Carolines vita mössa. Åh, suck denna jobbiga karl som jämt ska göra sig lustig på något sätt.

  

Niclas rullade ut sin moppe på cykelvägen så att Caroline fick provsitta bak.



  

Väldigt vad glad Micke ser ut över att få provsitta på Niclas moppe. Jaa, kanske han har mycket utav sitt barnasinne kvar. Caroline däremot hon verkar ta det hela med ro.

Select language

Presentation

 
  
 Välkomna alla gamla och nya läsare till min nya blogg! Nu verkar det som både mina gamla och förstås nya läsare hittat till denna sida.Jag skriver i både denna blogg och i denna  Metrobloggen  och det är bara för Er läsare att själva välja vilken blogg nu väljer följa. Jag skriver mycket om alla mina älskade barn: Nina, Jimmy, Henrik, Niclas, Tobias och Caroline. Detta är bara lite på toppen utav allt det jag skriver. Jag blandar även mina inlägg allt ifrån mitt privatliv, familj, jobb, shopping, musik, fester, humor och mycket mycket mer och mera får ni läsa om mig om ni väljer att följa med i min nya blogg. Nu börjar det bli hög tid att börja blogga. Vi syns väl inne på bloggen? Välkomna in i min bloggvärld.
 

Fråga mig

4 besvarade frågor

Vill ni kontakta mig ?

Om ni har frågor eller funderingar och desamma gäller om ni önskar annonsera i min blogg. Välkommen att sända ett mail:

sandraas1@live.se

                                              

             

 

 

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4
5
6
7
8
9 10
11
12
13
14
15
16
17
18 19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2011 >>>

Klocka

  

 

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards