Alla inlägg den 18 april 2011

Av Sandra Sterner - 18 april 2011 12:02

Jag har ägnat större delen utav min morgon och förmiddag, med att stor städa hela huset ( jag som egentligen avskyr att städa) men nu var det i det närmaste outhärligt här hemma. Samtliga utav alla mattorna kastade jag ut på baksidan ( ska kolla om det möjligen finns en tid i grovtvättstugan någon dag under veckan) och sedan satte jag igång att dammsuga igenom samtliga rum och när det var klart var det dags att torka golven rena och fräscha igen. Altandörren har fått stått på glänt och nu luktar det så gott och är så fint här hemma igen.


Det är ju påskveckan nu och det var väldigt vad påsken inföll sent i år.Det är ju så varje år att påsken ifaller på olika datum, för att just dom rätt sorts dagarna ska infalla rätt.


Vi kommer förhoppningsvis att få besök utav Nina, Janne och lilla Nova någon dag under påsken.  Dom flesta utav mina barn är ju redan vuxna, men så har jag ju fortfarande Niclas, Tobias och Caroline som fortfarande är tonåringar och så minstingen som är 10år. Jag ser mig själv som en rikigt ankmamma och månar precis lika mycket om alla mina barn. Oavsett vilken ålder mina barn har så ser jag det som en självklarhet att ge alla mina barn varsitt påskägg.


Denna vecka är det då dags för mig att kliva på mitt kvällskift igen, och jobbar bara fram t.o.m skärtorsdagen. För inom det företaget jag jobbar åt,så arbetar vi inte röda dagar och det ska bli så skönt med lite extra lång ledighet, innan man börjar jobba på tisdagen igen.


Select language

Presentation

 
  
 Välkomna alla gamla och nya läsare till min nya blogg! Nu verkar det som både mina gamla och förstås nya läsare hittat till denna sida.Jag skriver i både denna blogg och i denna  Metrobloggen  och det är bara för Er läsare att själva välja vilken blogg nu väljer följa. Jag skriver mycket om alla mina älskade barn: Nina, Jimmy, Henrik, Niclas, Tobias och Caroline. Detta är bara lite på toppen utav allt det jag skriver. Jag blandar även mina inlägg allt ifrån mitt privatliv, familj, jobb, shopping, musik, fester, humor och mycket mycket mer och mera får ni läsa om mig om ni väljer att följa med i min nya blogg. Nu börjar det bli hög tid att börja blogga. Vi syns väl inne på bloggen? Välkomna in i min bloggvärld.
 

Fråga mig

4 besvarade frågor

Vill ni kontakta mig ?

Om ni har frågor eller funderingar och desamma gäller om ni önskar annonsera i min blogg. Välkommen att sända ett mail:

sandraas1@live.se

                                              

             

 

 

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4
5
6
7
8
9 10
11
12
13
14
15
16
17
18 19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2011 >>>

Klocka

  

 

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards