Alla inlägg den 25 april 2011

Av Sandra Sterner - 25 april 2011 22:32

Påsken för mig har alltid varit en högtid för mig att fira, men ända sedan denna högtid började på skärtorsdagen har varit för mig rena rama mardrömmen. Jag som alla andra tidigare år har haft som tradition att fira påsken, med mina närmaste inom familjen, men det blev ju som sagt inget alls med det denna gång och det gör mig så frustrerad och besviken. Jag får väl lov att skriva och uttrycka mig att denna långdragna helg nu äntligen börjar gå emot sitt slut och i morgon tar vardagen vid igen.


Har ringt båda mina yngre tvillingsystrar Dessan och Nenne, men fick bara tag på Dessan, och vi snackade lite om den kommande begravingen av pappa som kommer att ske den 6:e maj. Sedan ringde mamma och vi pratade också litegrann, om allt som nu kommer efter begravningen. Usch, det här är riktigt jobbigt och fruktansvärt smärtsamt, och saknaden efter min kära pappa kommer nu i vågor, ena dagen känner man sig stark och kan tänka på alal fina och glada minen utav honom och så kommer då såna här hemska dagar då saknaden efter pappa blir alltför svår och saknaden blir enorm.


Jag skulle verkligen behöva gå och lägga mig snart, för i morgon är det upp i ottan som gäller för mig, men det är inte så enkelt att lägga sig tidigt då man inte är så speciellt trött.



Select language

Presentation

 
  
 Välkomna alla gamla och nya läsare till min nya blogg! Nu verkar det som både mina gamla och förstås nya läsare hittat till denna sida.Jag skriver i både denna blogg och i denna  Metrobloggen  och det är bara för Er läsare att själva välja vilken blogg nu väljer följa. Jag skriver mycket om alla mina älskade barn: Nina, Jimmy, Henrik, Niclas, Tobias och Caroline. Detta är bara lite på toppen utav allt det jag skriver. Jag blandar även mina inlägg allt ifrån mitt privatliv, familj, jobb, shopping, musik, fester, humor och mycket mycket mer och mera får ni läsa om mig om ni väljer att följa med i min nya blogg. Nu börjar det bli hög tid att börja blogga. Vi syns väl inne på bloggen? Välkomna in i min bloggvärld.
 

Fråga mig

4 besvarade frågor

Vill ni kontakta mig ?

Om ni har frågor eller funderingar och desamma gäller om ni önskar annonsera i min blogg. Välkommen att sända ett mail:

sandraas1@live.se

                                              

             

 

 

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4
5
6
7
8
9 10
11
12
13
14
15
16
17
18 19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2011 >>>

Klocka

  

 

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards