Alla inlägg den 15 april 2011

Av Sandra Sterner - 15 april 2011 23:15

Japp, det vore kanske dags för mig att knåpa ihop ett kvällsinlägg, det blev ju inget alls skrivit utav mig igår.


Jag känner att vissa dagar så känner man verkligen mera lust att skriva än andra och igår var en sån dag då jag verkligen inte alls kände för att skriva.


Usch, tvi vale så kände jag faktiskt igår eftermiddag när jag befann mig på jobbet. Jag kände mig iaktagen utav "snusket" när jag höll på med mina arbetsuppgifter.


Suckar...djupt och ser helst att det bästa vore om han kunde hålla sig på en radie utom synhåll för mig, när vi vistas inom samma byggnad.


Jag svär att så länge jag lever så kommer jag alltid bli lika irriterad och sne när jag märker att "snusket" glor eller befinner sig i närheten utav mig.


I morse när jag vaknade så kände jag att jag hade vaknat upp på helt fel sida utav sängen och var märkbart irritererad och småsur över allting. Jag kände inte heller någon större lust eller motivation att åka till jobbet.


Så vad göra en fredag, när man ser att solen skiner och det är underbart väder ute. Jo, man fixar ordning lite gott kaffe och sätter sig ute på baksidan och riktigt njuter utav den sköna vårvärmen som nu äntligen har kommit och hoppas för att stanna.


Jag fick ett sms från min väninna Elin som undrade om vi kunde ses i dag. Jag har sedan tidigare lovat henne att komma ner och hälsa på och då vi inte allför ofta träffar varandra så passade det bra för oss båda att träffas just idag. Jag gillar och trivs att vara i Nynäshamn och det blev så bestämt att jag skulle komma över till henne och nu skulle jag även få se hennes nya lägenhet. Det blir alltid så när vi träffas att vi har mycket att prata och skvallra med varandra om och vi satt flera timmar och surrade på hennes balkong.



Söta Elin tillsammans med sin goa son Isak


I övrigt så har vi haft en trevlig och mysig fredagskväll här hemma. Caroline har haft sin killkompis Kobyn här på besök och dom satt i Caroline rum och spelade på hennes dator.



Caroline tillsammans med sin kompis Kobyn


Select language

Presentation

 
  
 Välkomna alla gamla och nya läsare till min nya blogg! Nu verkar det som både mina gamla och förstås nya läsare hittat till denna sida.Jag skriver i både denna blogg och i denna  Metrobloggen  och det är bara för Er läsare att själva välja vilken blogg nu väljer följa. Jag skriver mycket om alla mina älskade barn: Nina, Jimmy, Henrik, Niclas, Tobias och Caroline. Detta är bara lite på toppen utav allt det jag skriver. Jag blandar även mina inlägg allt ifrån mitt privatliv, familj, jobb, shopping, musik, fester, humor och mycket mycket mer och mera får ni läsa om mig om ni väljer att följa med i min nya blogg. Nu börjar det bli hög tid att börja blogga. Vi syns väl inne på bloggen? Välkomna in i min bloggvärld.
 

Fråga mig

4 besvarade frågor

Vill ni kontakta mig ?

Om ni har frågor eller funderingar och desamma gäller om ni önskar annonsera i min blogg. Välkommen att sända ett mail:

sandraas1@live.se

                                              

             

 

 

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4
5
6
7
8
9 10
11
12
13
14
15
16
17
18 19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2011 >>>

Klocka

  

 

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards