Alla inlägg under maj 2012

Av Sandra Sterner - 19 maj 2012 21:44

Idag lördag och det blev inte mycket till sovmorgon i morse, utan upp vid 8-tiden för att göra mig i ordning.



För att sedan sätta mig i bilen och köra iväg till  jobbat. Det är nämligen så det ser ut för mig, och framöver så kommer jag nu att jobba varannan lördag och då blir man ledig en dag mitt-i-veckan istället.

Som alltid när man jobbar i butik, så finns det alltid saker man kan ta sig itu och fixa med någonting. För min egen del som sedan en tid tillbaka sysslar nu på dagarna med det som tidigare var min hobby och gissa om jag trivs som fisken i vattnet.


 

En annan sak det är att man får lov att "behärska" sig och inte köpa allt det man nu nästan varje vecka får syn på, när det kommer en ny leverans till butiken. Det har blivit så efter som jag nu är inne och jobbar på min 2:a butik och man har under den här tiden lärt sig att man inte kan shoppa allt det som faller mig i smaken, men emellanåt kan det bli svårt och skulle hellre så gärna vilja köpa varenda klädsplagg, som jag gillar, men bor som sagt bara i en 2:a och i den här lägenheten finns det tyvärr ingen klädkammare, utan bara en enda lång hall som jag mätte en gång och har för mig att den var ca: 7 meter och utefter  väggarna så finns det 4 spegel ( förstås) garderober och endast 2 vanliga så garderober och det är för min del på tok alldeles för lite. Förutom mina kläder, så ska Caroline kläder rymmas där och en utav dom mindre garderoberna är avsett som linneskåp.

Nu återigen till dagen och idag kunde jag inte stoppa den hungrande köplust som fanns inom mig och det blev lite saker som jag shoppade på jobbet idag.


Detta var det som jag shoppade på jobbet idag:




 

En ny svart/paljett/väska

 

Ett par beiga ( och även dom med lite paljetter gympaskor) till Caroline, som precis likt sin mamma gillar och uppskattar det som glittrar och skimrar.


 


Köpte även en svart/vit kort-kort klänning, som antagligen istället får lov att användas som tunika på jobbet. ( Hmm, man vill ju inte få klagomål...igen) och den hade jag tänkt sätta på mig i morgon och eventuellt visa upp den på bloggen.


Det var dagens händelser det....


Nu hoppar vi istället över till gårdagen och igår råkade jag ut för att en jävla puckat idiot klev mig på foten och då jag numera har börjat använda sandaleteter så är ju just tårna extra känsliga. Puckot, som klev på min fot träffade så pass illa och det träffade min stortå. Fy fan, vilken smärta som uppstod och jag bara vrålade rakt ut av smärta: AAAAJJJJJJJ!   Tittade ner på min ömma stortå, som pulserade av smärta och såg att det börjat blöta under nageln, som för övrigt när jag hade haltat hem och tvättat av foten och märkte att hela nageln satte lös och antagligen så kommer den att lossna helt utav sig själv dom närmaste dagarna.

Av Sandra Sterner - 17 maj 2012 22:36

Jaha, blev nyss varse utav Metrobloggen, att det tillkommigt yttligare funktioner på bloggen och dom vill även att jag ska ta mig tid att svara på en massa frågor om: vad jag tycker om bloggen, hur dom kan bli bättre och vad dom kan tillföra mera till bloggen...o.s.v. Läste som hastigast igenom frågorna, men vet ännu inte om det är värt att lägga ut en massa tid för att svara på deras frågor.


Är det något som jag verkligen ogillar skarpt och väldigt mycket så är det just att städa. Men såklart viist händer det att jag tar en sväng med dammsugaren här hemma och torkar golven. Men det händer även att det ibland kommer hit någon och städar och torkar golven.


Idag skedde ett utav min impulsinfall och det var att jag tog itu med att städa ut bilen invändigt och det var verkligen på tiden att bilen blev utstädad.


Inför någon helg, eller kanske redan nu på söndag, måste jag bara börja ta itu med min baksida och denna lilla jordplätt. En granne som gick förbi min baksida härom kvällen, frågade mig; Varför har du ingen gräsmatta..?


- Ja, det undrar jag också. Det har sett ut såhär sedan jag flyttade in. Det enda lilla gräs som växer är lite grästuvor här och där och det är knappt det får växa i fred då min dotter har en katt som visst gillar att äta upp det ynkliga lilla gräset som nu råkar växa.


Min granne verkade tycka jag gjorde mig lustig, men ser det inte alls som speciellt roligt att våran katt Simba, mumsar i sig utav det ynkliga lilla gräset som nu behagar sig att växa på min baksida.


Grannen fortsatte. Det är inte mycket till gräsväxt på din plätt och det ser mera  ut som en liten åker, så varför inte sätta ner lite potatis.


- Nej, det ska verkligen inte bli något potatisland på min baksida och det enda av växtligheter som jag nu har planterade förra året i samband med att jag flyttade och det var smultron och jordgubbsplantorna och rabarberna.

Så nu till helgen ska jag iväg och inskaffa mig på en massa gräsfrön och ska sedan försöka ( det ska jag väl lyckats med om nu inte fåglarna pickar i sig fröna och katten äter upp gräsmattan) men lyckats jag med det så får jag så småningom en fin gräsmatta.



  

Av Sandra Sterner - 16 maj 2012 22:02

Sådär, ja det vore kanske läge att uppdatera litegrann på bloggen.


I måndags fick jag  ju ögonsalva ( på recept) för min allergi och visst det hjälpte ju förstås litegrann, men fick istället en biverkning och det var att mina ögonlock blev alldeles torra och lite av huden flagnade av. På kvällarna nu får jag lov att smörja in mig med yttligare en annan fet ögonkräm och det gör så att huden blir mjuk och normal igen.

Min renovering av sovrummet ligger för tillfället helt nere och man kan säga att det befinner sig i döläge och ligger helt och hållet på is. Det beror på att jag överhuvud taget inte alls kommer överens med den opålitliga målaren som skulle utföra jobbet. Målaren tror sig kunna utlova att komma både den ena dagen efter den andra och sedan dyka upp för att tala om att han och en kollega ska gå på lunch och först efter det att det gått flera timmar höra av sig och tro sig kunna få tillträde till min lägenhet.


-Nej skulle inte tro det, iallafall inte utav den  målaren.


Istället så har jag både igår och idag försökt få den ansvariga chefen på mitt hyresbolag, för att försöka bringa någon klarhet i det hela och försöka få honom ( om det går) att lägga ut det på någon annan målare eller ännu bättre om det går för bostadsbolaget att lägga ut det på någon annan entreprenad firma. Men tyvärr visade det sig inte vara bland det lättaste att få tag på honom.


I morgon är det ju helgdag och det beror ju på att det är "Kristi Flygare-dagen" men redan dagen. 

En guddomligt person var Jesus, och som bistod hjälpte många människor.



 


Jag för min del börjar nu längta mycket efter att känna den pirrande känslan att bli förälskad och kär igen...mmm! Drömmen vore ju att finna en stilig, snygg och omtänksam karl som gärna ska vara: Lång, muskelös, mörkt lite halvlångt hår och gärna lite skäggstubb...mmm, det vore rena rama drömkarln.


.






Av Sandra Sterner - 14 maj 2012 21:56

Herregud, nu börjar verkligen min allergi bli jobbig och tror nog att det blir allt värre och värre för varje år. Ögonen kliar och rinner och det blir till att använda sig av ögonkräm. Mina ögon är mer känsliga än någonsin för det starka solskenet och det är bara att måste att sätta på sig solglasögonen. En annan märklig sak jag upptäckte igår var att ovanpå mitt högra ögonlock har huden blivit alldeles torr, frasig och lite utav huden har även flagnat av och tror antagligen det beror på ögonkrämen. Det känns lite som moment 22 och hur man än vänder och vrider på sig så har man ÄNDAN där bak.


Suck och stön, det känns för mig som ett bekymmer. Använder jag mig inte av ögonkrämen och smörjer in mina ögon, så får jag gå och dras med röda irriterade ögon, som både kliar och rinner. Nu när jag fått ögonsalva att smörja min ögon med, då händer istället följande: Ögonlocken blir torra, frasiga och lite utav huden har flagnat av.

Det kanske kan vara svårt för utomstående att förstå sig på det, men det känns som mitt liv som jag lever är lite utöver det som tillhör det vanliga. Och med det menar jag att det oftast brukar hända en massa saker och även oväntade saker runt omkring mig och det verkar inte heller finnas något som helst slut på det hela. Men som sagt detta är ju min BLOGG och jag skriver inte ner precis allting, men delar av mig ändå en hel del utav det som händer mig. Minns att en förre detta kollega till mig berättade en gång för mig följande: Att läsa din blogg är som att följa med i en TV-serie. Minns att jag vid det tillfället blev både glad och smickrad, men idag när jag nu sitter och skriver ner det som jag vill dela med mig, så känns det inte alltid så roligt att skriva ner allt det som inte alltid är alltför underhållande att läsa. Som en del utav er redan känner till så gillar jag att sprida att glädjande budskap och gillar både mest och bäst att skriva om det som är underhållnade, roligt och lägga upp funny bilder. Men i mitt liv så händer det även att det blir "Drama" och man skriver även om det som är mindre roligt.


Just det tänkte jag skriva om nu.


Som en del utav er redan känner till så känner ni säkert till omgången, som jag hade med min hyresvärd i hyresnämnden. Det var ju egentligen ingen som helst snack om saken att jag skulle förlora mot min hyresvärd, utan det blev en lätt seger för mig. Hyresnämnden gick helt på min linje och dom kraven jag hade på att få min lägenhet renoverad efter mina önskemål, om nya tapeter i mitt sovrum och sprillans nytt parkettgolv i vardagsrummet. Min hyresvärd hade lagt ut det på en entreprenad firma som skulle fixa med både spackling, målning, tapetsering och lägga nytt golv. Jag blev uppringd förra måndagen av en kille som talade om för mig att det skulle komma en målare till mig på onsdag morgon. Okej, så bra tänkte jag och såg till att lämna min resverv nyckel till områdeskontoret. När jag kom hem från jobbet samma dag på eftermiddagen, så upptäckte jag att det inte alls varit någon målare hos mig under dagen. Dagen efter så ringde jag upp till killen, som hade kontaktat mig i måndag och frågade varför inte min lägenhet hade påbörats. Fick då veta att målaren tydligen inte hade blivit färdig i tid med en utav dom andra lägenheterna. Jag blev såklart lite småsur och tyckte det var dålig stil att varken han jag talade med eller målaren hade kunnat höra av sig. När fredagen kom så dök då till slut målaren upp ( det är bara för er att se förgående inlägg) och han rev bort lite lös tapet och spacklade för hål och skarvar och medans det skulle torka ett par timmar så satte han igång och renovera yttligare en annan lägenhet i huset mitt i mot. Däremot så lovade målaren att han skulle komma tillbaka och påbörja målningen utav taket och fönstrena på måndag morgon.


I lördags när jag skulle gå till min bil så såg jag att samma målare och en utav hans kollegor som bäst höll på att måla både runt fönstret och i taket i den andra lägenhet som också den ligger på bottenvåningen, men för tillfället står den alldeles tom.


Jaha, tänkte jag och undrade varför dom båda målarna måste vara i en och samma lägenhet! Herregud, mitt sovrum..då, när ska det bli målat och tapetserat...? Jag har kämpat mig i det närmaste blå för att få ut en massa möbler från sovrummet, som nu fått tagit plats i vardagsrummet och det är bra ordentligt trångt därinne just nu.


I morse så väntade jag mig förstås att målaren skulle komma, men alltefter som tiden gick, så kom det ingen målare.


-Nähä, ingen målare idag heller, så himla typiskt.


Det blev yttligare en gång till att ringa upp den ansvariga och fråga vart någonstans målaren höll hus någonstans. Fick till svar att han skulle ringa till målaren och sedan återkomma till mig....vilket han inte gjorde.Jag började nu bli ordenligt irriterad och sur över hur den entreprenad firman, som min hyresvärd har bestämt sig för att anlita. Tycker att den firman behandlar en del utav hyresgästerna, fruktandvärt nonchalant och otrevligt


- Nej, jag ville bara komma hit och tala om att jag och min kollega först ska gå på lunch, men är tillbaka om 1 timme och ska då börja med att måla om taket i ditt sovrum.


Herregud, tänkte jag och det kan ta mig fan inte vara sant och började fundera om min renovering av sovrummet någonsin skulle bli av. När klockan började närma sig 13.30 och målaren hade förstås fortfarande inte dykt upp, och tvivlade starkt på att dom har så lång lunchrast som från klockan 11-13.30. 


Nu hade mitt tålamod nått sin maxgräns och jag fick totalt nog av denna usla och icke tidpålitliga målare. Jag bestämde mig för att ta bilen och åka hemifrån en stund och körde iväg på en biltur. Det gick ett tag och sedan ringde som vanligt min mobil och det visade sig vara målaren.


- Jaha, och vad vill du då, undade jag...


- Ehh, skulle vilja komma in i din lägenhet och påbörja målningen.


- Till att börja med varför tror du att jag låste överlåset?? Du hade sagt till mig i fredags att du komma redan tidigt i morse och sedan dyker du upp strax efter klockan 11 och talar om att du och kollega skulle gå på lunch. Nu ringer du flera timmar senare och vill komma in i min lägenhet och påbörja målingen!! GLÖM DET och det blir ingeting med det längre!!

 

Av Sandra Sterner - 12 maj 2012 11:32

Igår strax efter klockan 8, så visade det sig att den eftersläntrande målaren äntligen dök upp. När jag frågade varför han inte hade kommit som utlovat i onsdags, så fick jag till svar att han ännu inte hunnit blivit klar med en annan lägenhet i området och han berättade vidare att han även idag skulle börja med en annan lägenehet i hustet mitt i mot. Då jag som alltid är upptagen med mina egna saker att fixa med på morgonen, så var det lika bra att sluta diskutera med målaren, om varför han tidigare i veckan hade lovat att komma redan i onsdags, så jag fortsatte med mina grejer och lät målaren sätta igång med sovrummet. Strax innan jag skulle gå till jobbet så kikade jag in i sovrummet för att se hur renoveringen av sovrummet fortlöpte och det visade sig att målaren redan hade hunnit med att ta bort gammal lös tapter och spacklat för både en massa hål och i samtliga tapetskarvar.



 

Just nu ser det inte specillt snyggt och fint ut i mitt sovrum, men som sagt arbetet är iallfall igång och någon gång under nästa vecka så sitter mina nya snygga tapeter uppsatta och om ni bara väntar ett tag så kommer jag att visa upp dom på bloggen.


Målaren talade om för mig att han inte kunde göra så värst mycket mera efter det att han hade spacklat klart och sean återstod det för spacklet att torka och det skulle ju förstås ta ett par timmar och om han hann ( för han skulle påbörja em ny renoveringen i en annan lägenhet i huset mitt i mot) så skulle han även hinna med att slipa bort pustet så det blir en jämn och fin yta innan det ska börjas målas både runt fönster, brevid elementet, dörrkarmar och i taket. När målaren är klar med detta, så återstår det bara för tapeterna att sätta upp och det kommer sannolikhet att bli så fint och fräscht i mitt sovrum.


Nästa vecka är det sagt till mig att golvläggaren ska påbörja arbetet med att byta ut mitt gamla, slitna parkettgolv. Och man får väl lov att hoppas på det iallafall att dom sätter igång till veckan, med att riva ut det gamla parkettgolvet, som är från det att huset byggdes ( typ i slutet av 60-talet) så man kan ju verkligen föreställa sig hur slitet och skabbigt det golvet ser ut. Nåväl nu blir det iallafall så att jag kommer att få ett alldeles nytt och snyggt parkettgolv inlagt i mitt vardagsrum.

 

 

Av Sandra Sterner - 10 maj 2012 19:45

Natten till idag så vaknade jag upp och kände en molande värk i en tand och tänkte " åh, nej inte detta också". Gick upp och tog en Treo och det lindrade lite efter ett tag, men när jag sedan vaknade på morgonen så hade tandvärken kommit tillbaka. Det blev till att ringa till min tandläkare som ligger inne i stan och som tur var så fick jag en akut tid redan idag och måste erkänna att dom där läskiga borrarna är inte specillet roligt...usch och tvi bevare mig väl den ena borren, den såkallade vattenborren, som fungerar snabbast och smidigat den får mig att känna mig näst intill "dränkt" i käften och det spelar ingen roll att tandläkaren placerat någon annan grej som ser ut som en spiral och låter som "Kalle Anka" det känns ändå som en uppsjö av vatten i munnen och det känns som man ska drägla ihjäl sig. Nåväl, den andra borren då..ååå jag får kalla kårar den vibrerar och ger ifrån sig en sådan dovt ljud och när tandläkaren använde den så kändes det som hela skallen på mig skakades om. Det finns knappast något värre än att ha tandvärk och själv kan jag inte fungera normalt och ännu mindre jobba när jag har det, men efter att fått ordentligt med bedövning och min duktiga tandläkare snabbt och smidigt lagat min tand, så har det nu gått över och det känns ju förstås jätteskönt.


Något som dessvärre inte alls är lika roligt och det är att jag inte heller i morse fick något som helst besök som utlovat tidigare av någon målare och nu börjar mitt tålamod gå emot sitt slut. Okej, att han kanske nu inte råkar vara färdig med någon annan lägenhet, men då ska man väl inte utlova att man ska komma in viss dag, utan istället höra av sig och tala om att man är försenad.  Jag ger nu denna målare max en dag till och komma och har han inte dykt upp i morgon och även då jobbar helgen så behöver han inte komma, utan då tar jag kontakt återigen med mitt hyrevärd och ser om det går att lägga ut det på något annat företag, som kanske är bättre på att hålla det dom lovar.


Att det kan vara möjligt för TV4 att välja att flytta på det otroligt populära TV-programmet Let´s Dance som alltid visats på fredagskvällarna, och detta p.g.a av att dom istället föredrar att visa någon urtråkig match i ishockey....gäsp! Herregud, alltså både förra torsdagen, men tyvärr var jag upptagen med något helt annat och kunde inte se det programmet. Men det gick ju inte att undgå efteråt att läsa vad upprörd Tony hade blivit och hotat med att sluta som domare och kan inte annat än att instämma och hålla med honom om att inte Camilla Henemark passar in i årets säsong av Let´s Dance, men det verkar ju ändå som en del utav det svenska folket vill se henne kvar i programmet och om ni som nu fortsättningsvis fortsätter att lägga eran röst på Camilla Henemark, så hamnar hon snart i final och det skulle kunna mig att bojkotta Let´s Dance för all framtid. Nej, nu tycker jag att den extremt STORA och kopiösa kvinna har dansat klar i Let´s Dance och tycker nu det är dags för henne att snöra av sig dansskorna. Det kan inte vara bland det lättaste för proffsdansaren Tobias, som ser så tunn och samtidigt så ser han så skör och liten ut brevid henne, och när han för henne och det har ju t.o.m hänt att han lyft och bärt henne och konstigt nog så pallar han av det. Jaa, att Tobias ser ut som den tecknade figuren "Linus på linjen" men är kanske ändå en riktigt " Karl Alfred"


Jag tror inte jag är ensam om att tycka den som absolut dansar både bäst och skicklast utav dom alla deltagare är det ju ingen tvekan om och det är ju ingen mindre än Anton. Men den som är snyggast, sexigast och har den absolut bästa utstrålningen är ju Marcus....wow, vilken karl...jam jam.

Av Sandra Sterner - 9 maj 2012 22:47

Det är så typiskt och irriterade, och ska förklara för er läsare så att ni också hänger med. Ni som dagligen följer med i min blogg vet ju vad det är jag skriver, men till er som kanske inte varje dag följer med i min blogg, så kan jag tala om att jag sedan en tid tillbaka har varit i tvist med mitt hyresbolag och då varken tycker att dom INTE tillräckligt underhåller lägenheter så som dom ska och inte heller tillmötesgår sina hyresgäster önskemål på att få saker fixade och lagade i lägenheterna, så beslutade jag mig för att vända mig till hyresnämnden.Mina önskemål eller snarare krav skulle passa bättre in var att jag vill få mitt sovrum omtapeterat och taket och runt fönsterna ommålade.Samt få hela parkettgolvet i vardagsrummet utbytt, och efter förhandlingarna med hyresnämnd och hyresbolaget kom det då till slut fram att jag både skulle få det omtapetserat och nytt parkettgolv i vardagsrummet.

I slutet av förra veckan fick jag veta att dom skulle sätta igång med renoveringen av min lägenhet idag. Både igår kväll och i morse kämpade jag mig mer eller mindre blå för att få ut så mycket som möjligt av möblerna från sovrummet. Det fina trä databordet som var från pappa,som jag skulle transportera hem i min bil i samband med mammas flytt, fick jag hjälp att skruva ner, men väl hemma igen visade det sig inte vara bland det lättaste att sätta ihop det. Fy fan vad jobbigt det var och ett tag tänkte jag att: Nu ger jag upp och hämtar en massa silvertejp och binder runt hela bordet, men det skulle ju förstås inte så klokt ut och efter att ha suttit på golvet med att massa träbitar runt omkring sig så gick det ändå till slut. I morse upp tidigare än vanligt och morgon männsika kommer jag aldrig någonsin bli och det blev med en gång till att få ut datorn och det var ju inga problem, utan det blev desto störra problem då det inte på något sätt gick att lirka ut databordet till vardagsrummet via dörrposten, men hur jag än vred och vände på bordet så gick det bara inte och vem orkar klockan 7 på morgonen sätta sig och skruva ner ett databord...? Nej, inte jag iallafall. Det enda som nu stod kvar i sovrummet var den stora dubbelsängen, som målaren hade sagt att det var "Okej" att den kunde vara kvar och den kunde dom flytta på alltefter som dom blev färdig i rummet och då jag inte hade all värld i tiden att hålla på att trilskas med det förbaskade databordet, så vände jag det bara upp-och-ner och lade det i sängen och där fick det lov att ligga kvar till jag kom hem. När jag efter en lång dag kommer hem ifrån jobbet så upptäcker jag att det inte alls har varit någon målare hemma hos mig idag och det gjorde mig så irriterad och sur. Detta har nu ställt till en massa ny bekymmer och det första jag måste göra i morgon bitti är att få tag på det bolaget som skulle komma hit och fråga varför dom bara struntade i det och det hör väl ändå till att man kan ringa och tala om det är så att dom fått förhinder.

Av Sandra Sterner - 8 maj 2012 21:09

Japp, då var det dags igen att uppdatera bloggen.


Tycker det känns så skönt nu när man äntligen känner att det blivit vår, solen lyser, fåglarna kvittrar och blommorna och träden blommor för fullt och likaså min allergi i form av en rinnande näsa och kliande ögon, och det har varit likadant för mig sedan flera år tillbaka, men det märkliga är att jag inte alls hade några som heslt symtom på pollen allergi när jag var yngre.


Otack är världens kanske sämsta lön och det sägs ju att man lär sig utav sina misstag, iallafall, så länge man lever. Idag är jag så glad att jag beslutade mig för att inte stanna tiden ut på den förra butiken.

Sedan ett par veckor tillbaka har jag nu intagit en ny butik och den här butiken är kanske  inte lika stor, men så mycket ljusare och fräschare. Det är mycket jobb i en butik i princip varje dag så kommer det leverans på olika sortes saker, såsom porslin, böcker, elektronik m.m Sedan ska man då och då styla om skyltdockorna och ibland skylta. Att vara till lags, hjälpsam, trevlig och glad till samtliga kunder är A-O och extremt viktigt!. Igår föll det på min lott att lära upp en ny i kassan och det hade jag absolut ingenting alls emot, utan snarare tvärtom, och tycker det bara är roligt att få dela med mig utav det jag kan och lära ut det till andra.


Sedan länge har jag varit i en tvist med min hyresvärd och det har varit en massa turer fram-och-tillbaka, om vissa saker som jag bl.a vill att dom ska åtgärda i min lägenhet. Då det tydligen inte gick att lösa via oss emellan, så valde jag då till slut att vända mig till Hyresnämden och gjorde en lång skriftlig anmälan och det gick faktiskt så bra att jag fick rätt och vann över min hyresvärd. Nu har jag fått välja ut nya tapeter till mitt sovrum och i morgon sätter målaren igång och målar taket och sedan blir det nya fräscha tapter och veckan efter så blir det ett helt nytt parkett golv lagt i vardagsrummet.

Select language

Presentation

 
  
 Välkomna alla gamla och nya läsare till min nya blogg! Nu verkar det som både mina gamla och förstås nya läsare hittat till denna sida.Jag skriver i både denna blogg och i denna  Metrobloggen  och det är bara för Er läsare att själva välja vilken blogg nu väljer följa. Jag skriver mycket om alla mina älskade barn: Nina, Jimmy, Henrik, Niclas, Tobias och Caroline. Detta är bara lite på toppen utav allt det jag skriver. Jag blandar även mina inlägg allt ifrån mitt privatliv, familj, jobb, shopping, musik, fester, humor och mycket mycket mer och mera får ni läsa om mig om ni väljer att följa med i min nya blogg. Nu börjar det bli hög tid att börja blogga. Vi syns väl inne på bloggen? Välkomna in i min bloggvärld.
 

Fråga mig

4 besvarade frågor

Vill ni kontakta mig ?

Om ni har frågor eller funderingar och desamma gäller om ni önskar annonsera i min blogg. Välkommen att sända ett mail:

sandraas1@live.se

                                              

             

 

 

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3
4
5
6
7
8 9 10
11
12
13
14
15
16 17
18
19
20
21
22 23 24 25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2012 >>>

Klocka

  

 

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards