Alla inlägg under maj 2012

Av Sandra Sterner - 6 maj 2012 21:16


Så kom då till slut den sista dagen på veckan och precis som nästan alltid så är mina söndagar stillsamma och lugna och det är ingen hets, jäkt och en massa måsten så står på schemat. Nej, det för det mesta att jag bara har det lugnt och skönt och slappar.


En del utav er känner säkert redan till sedan tidigare att jag är väldigt förtjust med att både styla och designa och det är i princip med allting, men mestadels så gäller det ju kläder och skor.  


Nu till saken hör att jag tycker att just svensk design på bl.a både kläder och skor, är väldigt tråkiga och trista, och det händer nästan aldrig att någon utav dessa kläder eller skor, sticker ut på något sett och det tycker jag är rent utsagt tråkigt och trist. Sagt och gjort så bestämmde jag mig för att leta redan på  "lite annorlunda" designade skor.


Varsågoda och ta del utav dessa både snygga och roliga skor:


 







 





 








 




      


Jättesnygga lamborgini skor och just det sportbilsmärket är just min favoritbil, så gissa om jag verkligen skulle vilja bära dessa snygga skor på mina fötter. 




Finns även i färgen ljusblå


Denna sko är formad som en kvinnokropp och färgen rosa är aldrig fel och det är en utav mina favoritfärger


  

Sandaletter med nackenklackar


  

Hmm, det här var något nytt. Skor med dubbelklack.



Nej, det är inte klacken som gått av, utan skorna är designade på detta vis.

  

  


 

Nu kommer vi till djurskor och här har vi ett par giraffskor

 



  

Vov, hundskor


  

Ja, ridstövlar har man ju hört talas om. Men hovskor, med hög klack, ja, det var också något nytt. Smaken är ju som sagt som baken, men dom här skorna var inte alls snygga.



 

Rassel, rassel, här kommer att par svara skor fullt med kedjor


  Dom här skorna gillade jag och slangebelle sandaletterna var gulliga.



Till den som fortfarande har sitt barnasinne kvar och varför inte ett par rutschbaneskor....

  

 

  Det ser ut som skorna rent ut sagt mår illa. Hmm, någon med alldeles för stark fot jucie.


 

Skala banan skor


  

Även dessa skor gillade jag och designade på ett lustigt sett. Det ser ju ut som om vedebörade fastnat i tuggummi, men det är ju klacken som ser ut så.



 

Varför inte designa ett par skor och ha exempelvis ett par utav sina ex på fötterna.



 

Akvarium sandaletter


 

Simfötter eller dykarskor om man så vill för kvinnor...  



 

Jag avskyr att städa, men med dessa på fossingarna kan det kanske bli roligt



 

Tutt-tofflor


 

Hjälp, vilka konstigt designade skor och hur sjutton kan man ta sig fram på dessa.




  

Till sist kommer dessa stövlar, som säkert passar utmärkt att ha i trädgården.



Av Sandra Sterner - 4 maj 2012 22:55

Så var det då äntligen mysiga och efterlängtade fredagen här och som alltid är helgen alltid lika varmt välkommen.

Idag har jag haft en ledig dag från jobbet och det beror helt enkelt på flera saker. I vanliga fall så brukar jag just inte vara ledig på fredagar, när jag jobbar lördagar ( som jag kommer att göra i morgon) men denna gång så var bara tvungen att se till att få den dagen jag egentligen skulle vara ledig på framflyttat tills idag.


Ja, förutom att syssla med att arbeta med kläder, design, stylning och skyltning, så finns det även något helt annat som jag tycker om att syssla med på sidan av.Dagen idag har varit väldigt händelsrik och det har varit en del nya sinnesintryck att ta till sig och desssutom lära sig, men som tur är så är jag en sådna person som har så otroligt snabbt och lätt för att lära mig och det gick som en dans.


Gårdagkvällen/natten blev på tok alldeles för sent och mina ögonen gick i det närmaste i kors när jag sent igår natt satte mig ner för att skriva ett sent inlägg. Det är så med mig när jag väl kommer upp i varv och saker och ting bara går in i varandra och liksom avslöser varandra. Det blir så svårt för mig att komma ner i varv och jag kör på i mitt tempo tills allting helt enkelt blir färdigt, så är det bara och det är så att jag emellanåt ställer vädligt höga krav på mig själv.


Nej, det får lov att räcka med skrivadet för ikväll och det får absolut inte bli lika sent som igår natt. I morgon är det dags att bli väckt återigen att ett otäckt alarm och ge sig av och jobba. Senare på eftermiddagen kommer mina älsklingar Nina, Janne och Nova, som redan nu har kommit till huvudstaden, men dom har mellanlandat hemma hos Johan och Lizzy i Huddinge.

 

Av Sandra Sterner - 4 maj 2012 01:35

Herrejösses, det må jag skriva, men ikväll eller förresten det är snarare natten, klockan börjar närma sig 1.30 och kan tänka mig att många utav er som följer min blogg redan sedan länge säkert redan har gått och lagt sig och sover...zzzzz.


För min del så har det varit mycket att göra idag, både på jobbet och i privatlivet och det är inte alltid så lätt att pussla ihop det med att få tiden att räcka till alltihopa. Är det inte så att man ibland skulle vilja att det var flera timmar på dygnet och kanske även rent utav flera dagar i veckan, men skulle det vara det så skulle man säkert även ha något att göra även då.


Tack och lov så ägnar jag just söndagar till att vara vilodagen och det är den dagen på veckan som man får unna sig att enbart till att slappa och relaxa.


Nej, vet ni vad nu är klockan alldeles för mycket och det hög tid att gå och lägga sig och nu återstår det inget mera att skriva än: Godnatt.

Av Sandra Sterner - 1 maj 2012 18:01

Jaaa, nu äntligen kan man väl säga att: Vintern rasat ut bland våra fjällar,
drivans blommor smälta ned och dö. Himlen ler i vårens ljusa kvällar,
solen kysser liv i skog och sjö. Snart är sommarn här i purpurvågor, guldbelagda, azurskiftande ligga ängarne i dagens lågor, och i lunden dansa källorne. Äntligen är dom såkallade vintermånaderna är över och nu Välkomnar vi 1:a maj och den underbara sköna våren.

 

 

 


I går Valborgsmässoafton, det blev inte för min del, något utav det gamla vanliga tradionella, Gå-iväg-och-titta-på-någon-brasa!! Nej, tack, det gjorde jag inte ens förra året. Caroline var igår med en bekant och dom skulle tillsammans med ett par vänner gå och titta på elden. I morse berättade Caroline, för mig att det hade varit väldigt mycket folk som hade kommit för att titta på elden. Hon hade köpt rosa sockervadd, och köpt lotter och turgumma som den unga fröken är när det gäller att köpa lotter på  tombola så hade hon vunnit en gosedjur i form av en nyckelpiga.


Jag däremot valde denna valborg istället att slå klackarna i taket och gå ut och roa mig.


I morgon är vardagen tillbaka igen och det är dags att återvända till jobbet.

Select language

Presentation

 
  
 Välkomna alla gamla och nya läsare till min nya blogg! Nu verkar det som både mina gamla och förstås nya läsare hittat till denna sida.Jag skriver i både denna blogg och i denna  Metrobloggen  och det är bara för Er läsare att själva välja vilken blogg nu väljer följa. Jag skriver mycket om alla mina älskade barn: Nina, Jimmy, Henrik, Niclas, Tobias och Caroline. Detta är bara lite på toppen utav allt det jag skriver. Jag blandar även mina inlägg allt ifrån mitt privatliv, familj, jobb, shopping, musik, fester, humor och mycket mycket mer och mera får ni läsa om mig om ni väljer att följa med i min nya blogg. Nu börjar det bli hög tid att börja blogga. Vi syns väl inne på bloggen? Välkomna in i min bloggvärld.
 

Fråga mig

4 besvarade frågor

Vill ni kontakta mig ?

Om ni har frågor eller funderingar och desamma gäller om ni önskar annonsera i min blogg. Välkommen att sända ett mail:

sandraas1@live.se

                                              

             

 

 

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3
4
5
6
7
8 9 10
11
12
13
14
15
16 17
18
19
20
21
22 23 24 25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2012 >>>

Klocka

  

 

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards