Direktlänk till inlägg 21 april 2013

Söndag

Av Sandra Sterner - 21 april 2013 14:54

Jaha, ja det var då dags igen för bloggen att ligga nere under några timmar idag!! Men nu så verkar all service eller om det kanske har varit något annat fel åtgärdat.


Idag söndag som för mig är helig och det är inga direkt måsten eller åtagande som ska göras, utan softar och tar det enbart lugnt.


Ikväll blir det hemfärd för Nina, Janne och sötnosen Nova till Västerås.


Någonting mera att skriva om...!


Jo, visst ja, har ju inte skrivit någonting om fredagens Let´s Dance.

Ja, det sägs ju att det brukar vara så att vissa utav dansparen fattar tycke förvarande och blir träffade av amors pilar. Denna gång verkar det vara så att Sofias danspartern Tobias Bader och Sara Montazami ( dotter till Maria) fattat tycke och fallit för varandra. Jag tycker dom verkar trivas i varandras sällskap och är gulliga tillsammans. Däremot så tror jag inte i längden det funkar att ha ett distansförhållande.


Jag kan inte påstå att jag blev det minsta förvånad när röstningen från tv-tittarna skulle läsas upp och det stod mellan dessa 3 paren: Anette, Håkan och Anna. Jag har under programmet gång vecka-efter-vecka undrat vilka dessa personer är och vad dom gjort för att verka vara kända!! Det är egentligen inga som helst konstigheter att det stod mellan dessa 3 i fredags kväll och jag tror inte många som nu väljer att rösta heller vet vilka dessa personer är över huvud taget. Det blev till slut Anette som minst röster ifrån folket och fick lov att ta av sig dansskorna denna gång.Det blir väl att hoppas att till nästa vecka att det blir den där Håkan tur att bli utröstad och skickas hem.


Nu över till dom övriga deltagarna och är det någon som verkligen kan DANSA, så är det yngligen "toyboyen" Oscar. Det är helt klart något speciellt med denna unga kille och det är knappt man kan tro att han bara är 16 år, när han intar dansgolvet och river av vecka-efter-vecka utmärkta olika danser. Alltså denna kille dansar ju som om han inte gjort annat i sitt unga liv och ser mer än gärna honom i finalen.


Det märks även att Sofia ( som kom inte lite sent med träning till programmet) men skam den som ger sig och med hjälp av hård och intesiv träning på 8 timmar per/dag så blir det något bättre, även om det är mycket kvar att lära för henne så tycks det ändå gå framåt.


Däremot så undrade jag vad som hände med  Marko ”Markoolio" som vid flera tillfällen glömde bort sin koregrafi och missade flera danssteg. Minns tillbaka till förra fredagen, då han tillsammans med sin danspartern drog av en stilig vals och den tyckte juryn var så galant att dom av det paret kvällens högsta poäng.


Hollywood frun Maria liksom dom övriga deltagarna dansade Salsa. Hmm, det verkar tyvärr inte vara så att snabba danser som bl.a har med att man ska röra en hel del på höfterna inte riktigt är hennes grej. Jag tycker snarare danser som är mera lugna, typ som Slowfox och Vals passar Maria bättre att dansa till.


Nu lämnar vi danstävlingen Let´s´Dance och går över till någonting helt annat.


Jag läste tidigare idag på Expressen om en kille som är något utav en pilgrim ( hmm, jag visste inte ens om att det fanns sådana idag. Trodde det mera hörde till gamla tider typ 1700-1800-talet.) Men iallafall denna 39-åriga kille vid namn Jörgen besluade sig för att göra en såkallade: Pilgrimsfärd....på dryga 500 mil!!! Denna promenad började för 5 månader sen i Lund och efter att ha gått flera mil varje dag så och åkt båt så kom han till slut fram till sitt mål som var Jerusalem.


När jag läste detta så visste jag inte först vad jag skulle tro eller inte, men kan man verkligen gå så där långt?? Iallafall snacka om att få skavsår, blåsor på fötterna och utslitna skor...


Det var allt från mig idag och på återseende i vecka...    

 

 

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sandra Sterner - 24 juni 2016 12:06


      Jag önskar alla mina läsare en trevlig midsommar och som vanligt när det är midsommar ( precis som förra året, då det spöregnade) så är idag himlen här nere i Nynäshamn alldeles övermulen och grå och det ser ut som det vilken sekund som...

Av Sandra Sterner - 14 juni 2016 22:17

Jag är borta nästan hela dagarna, men kan inte önska mig bättre arbete och arbetsuppgifter än just dom jag har idag. Men vad är det man säger borta bra, men hemma allra bäst. Idag blev det till fast jag fick dåligt samvete över att gå lite tidigare, ...

Av Sandra Sterner - 11 juni 2016 16:47

  Jösses, alltså var är det för fel i huvudet på vissa folk. Som idag hade jag bokat tid i min tvättstuga klockan 15.00 och då tvättstugan ligger i ett annat hus så gick jag hemifrån några minuter innan. Man går först igenom en källardörr och igeno...

Av Sandra Sterner - 8 juni 2016 17:07

Igår var det sista dagen för Caroline i grundskolan och hon tilldelades väldigt bra betyg ifrån sin lärare och stolt visade hon upp för mig 2 stycken A i betyg och i dom andra ämnen hade hon fått B och ett endaste C fick hon. Jag kunde inte ha blivit...

Av Sandra Sterner - 5 juni 2016 16:11

Ja, som en del utav er kanske har märkt så har Metrobloggen legat nere under förra veckan. Jag gjorde några försök att logga in, men utan något som helst resultat. Det var antagligen så att själva blogg serven behövde uppdateras. Nu i alla fall så fu...

Select language

Presentation

 
  
 Välkomna alla gamla och nya läsare till min nya blogg! Nu verkar det som både mina gamla och förstås nya läsare hittat till denna sida.Jag skriver i både denna blogg och i denna  Metrobloggen  och det är bara för Er läsare att själva välja vilken blogg nu väljer följa. Jag skriver mycket om alla mina älskade barn: Nina, Jimmy, Henrik, Niclas, Tobias och Caroline. Detta är bara lite på toppen utav allt det jag skriver. Jag blandar även mina inlägg allt ifrån mitt privatliv, familj, jobb, shopping, musik, fester, humor och mycket mycket mer och mera får ni läsa om mig om ni väljer att följa med i min nya blogg. Nu börjar det bli hög tid att börja blogga. Vi syns väl inne på bloggen? Välkomna in i min bloggvärld.
 

Fråga mig

4 besvarade frågor

Vill ni kontakta mig ?

Om ni har frågor eller funderingar och desamma gäller om ni önskar annonsera i min blogg. Välkommen att sända ett mail:

sandraas1@live.se

                                              

             

 

 

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4 5
6
7
8
9
10
11
12 13
14
15
16
17
18
19 20 21
22
23
24
25
26 27 28
29
30
<<< April 2013 >>>

Klocka

  

 

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards