Direktlänk till inlägg 28 april 2013

Det kunde man inte tro....

Av Sandra Sterner - 28 april 2013 17:56

Detta kunde man inte tro om en person som har en sådan stor supermakt status och är en utav världens mäktigaste person och den jag beskriver är ingen mindre en USA president Barack Obama.


Alltså vem kunde ana eller tro att USA:s president Barack Obama kunde vara på gott skämt humör och driva med sig själv, som han gjorde under Vita husets årliga korrespondentmiddag på lördagen, då han skämtade om sig själv, medierna och sina politiska motståndare.

När jag såg först bilderna vek jag mig av skratt när jag fick se Barack Obamas nya Hair Style. Den första bilden på presidenten fick mig att undra om han försöker likna Jim Carrey rollfigur i den roliga komedin Dum och Dummare. Där Jim går till en hårsalong och får en karott eller om det nu möjligtvis är en kastrull på huvudet och blir därefter klippt efter den.

 

 

Look here Jim Carrey hair style from the movie

 

Of course the blonde have more fun...   


Jag tjöt när jag såg den Filmen, men alltså vem kunde bara tro att presidenten i USA kunde driva med sig själv på detta sätt. Inför hans nära och kära, livvakter, kollegor, vänner, senatorer och övrig publik fick han en massa jubel, applåder och skratt.  


Jag bara tänkte: Wow, vilken modig och häftig president. Och instämmer till fullo och håller med till 100% att man ibland ( vid rätt sorts tillfälle) kan bjuda lite på sig själv för att lätta upp stämingen och få mäniskorna runt-omkring-en att slappna av och få sig ett gott skratt. : )

Jag fick mig iallafall ett riktigt gott skratt när jag såg Videoklippet på president Barack Obama, som visar sig vara ett geni att locka publiken till ett gott skratt.  .


- Bravo!

 


Ja, vad har annars hänt här hemma idag.


Då vädergudarna verkligen är med oss nu, så bestämde jag redan efter det att jag ätit frukost att ge mig ut på en lite längre Powerwalk/Joggingtur och var ute i 1 ½ timme och det känns ju alltid lika skönt när man känner att man bränt av lite kalorier.


Till sist att skriva innan jag stänger ner bloggen för idag. Det försvann och glömdes bort totalt när jag skrev igår. Fredag kvällens tv-underhållning och det många följer och som media även skriver mycket om: Let´s´Dance.


-Jippi, det blir ju som jag förespår och det blev nu Håkan som röstades ut....till min stora glädje. Jag tycker han inte alls haft något att göra i denna dansunderhållning, men nu så är han utröstad från Let´s Dance...så skönt. Men fasiken vilken urusel förlorare han visade sig vara då, och han verkade ha svårt att förstå att svenska folket inte längre vill se honom svira omkring på dansgolvet i Let´s Dance.


Hmm, är det inte så att det finns ett ordspråk som heter. Den som ger sig med i leken får leken tåla...! Men en del tycks inte kunna vara sådana som vill förlora och hänger då läpp och surar istället.   


Jag är iallafall bombsäker på att det är Oscar Zia och hans danspartner Maria och så antagligen Marko ( Markolioo) och hans danspartner Cecilia eller så Maria och Kristjan som tar sig till den stora finalen.

 

 

 

 

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sandra Sterner - 24 juni 2016 12:06


      Jag önskar alla mina läsare en trevlig midsommar och som vanligt när det är midsommar ( precis som förra året, då det spöregnade) så är idag himlen här nere i Nynäshamn alldeles övermulen och grå och det ser ut som det vilken sekund som...

Av Sandra Sterner - 14 juni 2016 22:17

Jag är borta nästan hela dagarna, men kan inte önska mig bättre arbete och arbetsuppgifter än just dom jag har idag. Men vad är det man säger borta bra, men hemma allra bäst. Idag blev det till fast jag fick dåligt samvete över att gå lite tidigare, ...

Av Sandra Sterner - 11 juni 2016 16:47

  Jösses, alltså var är det för fel i huvudet på vissa folk. Som idag hade jag bokat tid i min tvättstuga klockan 15.00 och då tvättstugan ligger i ett annat hus så gick jag hemifrån några minuter innan. Man går först igenom en källardörr och igeno...

Av Sandra Sterner - 8 juni 2016 17:07

Igår var det sista dagen för Caroline i grundskolan och hon tilldelades väldigt bra betyg ifrån sin lärare och stolt visade hon upp för mig 2 stycken A i betyg och i dom andra ämnen hade hon fått B och ett endaste C fick hon. Jag kunde inte ha blivit...

Av Sandra Sterner - 5 juni 2016 16:11

Ja, som en del utav er kanske har märkt så har Metrobloggen legat nere under förra veckan. Jag gjorde några försök att logga in, men utan något som helst resultat. Det var antagligen så att själva blogg serven behövde uppdateras. Nu i alla fall så fu...

Select language

Presentation

 
  
 Välkomna alla gamla och nya läsare till min nya blogg! Nu verkar det som både mina gamla och förstås nya läsare hittat till denna sida.Jag skriver i både denna blogg och i denna  Metrobloggen  och det är bara för Er läsare att själva välja vilken blogg nu väljer följa. Jag skriver mycket om alla mina älskade barn: Nina, Jimmy, Henrik, Niclas, Tobias och Caroline. Detta är bara lite på toppen utav allt det jag skriver. Jag blandar även mina inlägg allt ifrån mitt privatliv, familj, jobb, shopping, musik, fester, humor och mycket mycket mer och mera får ni läsa om mig om ni väljer att följa med i min nya blogg. Nu börjar det bli hög tid att börja blogga. Vi syns väl inne på bloggen? Välkomna in i min bloggvärld.
 

Fråga mig

4 besvarade frågor

Vill ni kontakta mig ?

Om ni har frågor eller funderingar och desamma gäller om ni önskar annonsera i min blogg. Välkommen att sända ett mail:

sandraas1@live.se

                                              

             

 

 

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4 5
6
7
8
9
10
11
12 13
14
15
16
17
18
19 20 21
22
23
24
25
26 27 28
29
30
<<< April 2013 >>>

Klocka

  

 

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards