Alla inlägg under mars 2010

Av Sandra Sterner - 21 mars 2010 13:00

Det blev till slut efter mycket velade fram och tillbaka att jag bestämmde mig för att gå ut tillsammans med Elin och hennes vänner.

 

Vi har inte träffats sedan i slutet av förra sommaren, och då var hon gravid och väntade sin son Isak. I går kväll bestämmde vi oss för att ses igen efter det långa uppehållet, och det blev ju förstås jätteroligt att träffas igen.  

 

Jag lämnade Micke hemma för att han hade lovat att ställa upp som barnvakt till Caroline. Tills det att storebrosan Jimmy skulle komma hem.

 

Strax innan jag ska gå och Micke ser inte alltför glad ut! Men han kom ju ner senare på kvällen.

 

Hade kommit överens med Elin att vi skulle träffas hemma hos hennes väninna Nathalie.

 

Hemma hos Nathalie

 

För att förfesta lite innan vi gick vidare till Mixs (om ligger i Nynäshamn)

 

Blev presenterat för Elins kompisar som är från vänster: Jonna, Nathalie, Elin.

 

Nu har vi hamnat på Mixs och i soffan sitter det triss i tjejer

 

Denna gulliga och snygga bartender serverade vid vårat bord, och jag var bara tvungen att fråga om en bild....(kan inte låta bli när jag ser något snyggt)

 

Senare på kvällen anslöt sig Micke till festen

 

Micke och Erik ( Elins brosa) spexar framför kameran

 

Har tidigare bott i Nynäshamn och det är lite som att "vara hemma". Bodde där när jag var tillsammans med Jonny ( Carolines pappa) Sedan kom Micke in i bilden och vi bodde kvar där ett litet tag.

 

Sedan bestämmde vi oss för att flytta upp till Haninge. Men jag har alltid tyckt om och trivts väldigt bra i Nynäs....(även om det sägs vara världens ände) Men så småning om så kommer jag säkert att flytta tillbaka dit.

 

Precis som Micke hade lovat så dök han upp senare på kvällen och festade loss med oss övriga. Kvällen var mycket lyckad och både jag och Elin hade mycket att prata med varandra om, och båda utav oss har en hel del humor i oss och det blev förstås även mycket skratt.

 

Men som alltid när man har roligt så går tiden väldigt fort, och till slut så var jag och Micke tvungen att bryta upp för att kunna ta oss hem ( från världen ände) och strax för midnatt lämnade i Mixs för att sätta oss på den näst sista pendeln. Men lovade både Elin och Nathalie att vi så snart som möjligt göra om det igen....det var jättetrevligt.

 

Sista dagen på veckan och söndagar har jag alltid haft som "heliga" och den är helt ägnat till att vara vilodag, och det finns ingeting som är planerat att göra. Kommer att strosa runt i mina mysbyxor och t-shirt och bara slappa.

 

I morgon är det dags att återgå till jobbet igen efter ett "break" på ett par veckor och det lär säkert kännas senare på kvällen då det är mitt dagsskift som gäller denna vecka, och i morgon bitti är det upp i ottan som gäller.

 

Skrivet av Sandra 21 mars 2010 klockan 12:56



















Av Sandra Sterner - 20 mars 2010 16:15

Tänk vad tiden går fort, och idag är det 1 vecka sedan jag och Micke var och hälsade på Nina och hennes familj och får se om dom kommer förbi hos någonting i Påsk. I morse kollade jag i min agenda och så att det inte är mera än 11 dagar kvar tills det är påsken. Lustigt nog så inträffar Skärtorsdagen den 1:a april...(vilket skämt)

 

Det börjar nu faktiskt kännas att våren är på väg, och vädret ute är underbart. (Men man ska ändå vara försiktig så att man inte klär sig för tunt, och drar på sig någon otäck förskylning) Ute på våran lilla tomt har det kommit upp gula små söta krokusar, och det är ju ett tecken på att våren är på ingående.

 

Vårtecken...

 

Mitt lilla yrväder Caroline som är så förtjust i snön gör sitt bästa för att ta till vara på den snön som fortfarande finns kvar. Tidigare idag var hon ute på tomten och lekte och härjade runt i snön, och det är väl lika bra att passa på så länge snön fortfarande finns kvar.

 

Se så glad Caroline är över att vara ute i det sköna vädret

 

Det syns verkligen att hon trivs med att vara ute i snön och leka och busa.

         

Fortsätter det att vara så här skönt och varmt väder ute så kommer snön snart vara helt borta. Till min stora glädje som alltid haft sommaren som min favorit årstid, och längtar tills den dagen man kan sätta sig på en mysig uteservering inne i stan och äta och dricka något gott.

 

Nu har vi varit uppe i centrum och inhandlat lite lördagsgodis.

 

Skrivet av Sandra 20 mars 2010 klockan 16:13

Av Sandra Sterner - 20 mars 2010 01:00

Ojdå, klockan är  strax 1 och börjar nu faktiskt känna mig ordentigt trött och skulle helst av allt bara vilja gå och lägga mig för att sova, men först blir det en blogg.

 

I kväll har vi haft en trevlig hemmakväll framför tv:n med lite smått och gott att äta och det är inte allför bra för mig med tanke på att jag den senaste tiden strunat i vad jag stoppar i mig.

 

Har gått och blivit värsta godisätaren, och det inte direkt likt mig. Måste försöka att bryta mina dåliga vanor med att sluta äta onyttiga/ohälsosamma saker som tyvärr sätter sig på helt fel platser på min kropp. Har lite smått börjat svälla upp som inte liten gris...( tycker jag själv)

 

Vi kollade på bl.a Postkodmiljonären som Caroline  tycker är ett väldigt intressant program, och oftast klarar hon dom första lätta frågorna och gissar rätt, men när det sedan kommer upp på dom lite svårare frågorna så brukar hon för det mesta gissa, och ibland har det hänt att hon ändå har "gissat rätt"

 

Nästkommande program ville jag inte missa och trodde även att Caroline skulle kolla ikväll på Let´s Dance med hon ledsnade redan efter 10 min och gick istället in på sitt rum och spelade på sin dator.

 

Blev förstås glad när det visade sig att Mattias & Cecilia kom vidare till nästa veckas final. Jag kommer ihåg vad jag tänkte när TV4 gick ut och presenterade sina nya deltagare i årets Let´s Dance, och undrade vem sjutton den där Claudia var...? Tyckte från början att hon var en intentsägande person, och kände inte alls igen henne! Funderade om hon över huvud taget var en tv-profil.

 

Men med tiden och med dom avsnitten som jag lyckats se ( kollar även ibland på reprisen på TV 4) så har Claudia vuxit mycket i mina ögon. En sak är helt klart.... och det är den tjejen kan verkligen dansa!! Hmm, funderar och tror säkert att den tjejen har tränat en hel del dans innan hon tackade Ja till att vara med i programmet.

 

Tidigare har jag alltid hoppas på att Mattias & Cecila ska ta hem den stora segerna i Let´s Dance. Men tar nu tillbaka dom orden, och hoppas nu att det istället blir Clauida och Tobias...vilket danspar.

 

Därmot blev det så att Willy fick dansa sin allra sista vals och fattar fortfarande inte att karln kunnat hålla sig kvar så pass länge i tävlingen som han gjorde. Men det är tydligt att han gått hem hos tv-tittarna som tröst röstat på honom.

 

Fick sent igår kväll ett sms ifrån Elin och fick veta att hon blivit mycket bättre och det blir kanske så att vi träffas och hittar på någonting tillsammans i morgon....( senare idag)

 

Nej, nu är klockan 1 och det återstår inte så mycket mera för mig än att dansa mig in till sängen. Trött som jag är lär jag säkert somna på stört...

 

 Goodnight

 

 

 

Skrivet av Sandra 20 mars 2010 klockan 01:00

Av Sandra Sterner - 18 mars 2010 22:30

Nu har vi firat Niclas födelsedag, och mumsat i oss av den goda tårtan och kakorna. Precis som han önskat sig så fick han pengar av både mig och sin pappa. Vilket var mycket uppskattat av honom....( för det var det han ville ha) Av ren nyfikenhet frågade jag honom vad han skulle göra med pengarna som han fått och till svar fick jag.

 

-Hmm, jo jag hade tänkt färga om mitt hår igen.

 

Blev något förvånad över att han tänkte färga om sitt hår igen! Då jag inte för alltför länge sedan hjälpte honom att färga om hans hår i en liten mörkare nyans. Innan dess hade han själv gjort ett tappert försök att blondera sitt hår alldeles själv, och det hade slutat med att hans hår fläckvis hade blivit en blandning av färgerna oranget/gult.

 

Så jag undrade förstås vilken hårfärg han hade tänkt sig denna gång...? och det visade sig att han ville bli blond igen...!

 

Okej, det är helt själv upp till Niclas själv att välja vilken hårfärg han vill ha och vill han vara ljus så får han vara det. Men hoppas förstås inte att han gör det själv denna gång, och istället ber sin mamma om hjälp.

 

Då han redan nu är rätt så mörkhårig, och har en längtan efter att bli blond. Så måste ju hans hår blonderas ner i flera olika omgånger om han vill ha den riktigt blonda färgen. Personligen tycker jag Niclas passar bättre lite mörkare hår, men det är som sagt han själv som får bestämma.

 

Likså är det för mig när det gäller vad jag tycker är snyggast på killar i allmänt och faller oftast för mörkhåriga killar....så nu vet ni det också!

 

Nej, nu ska jag inte skriva mera om hårfärger, det får räcka för idag. Istället kommer det nu lite bilder  ifrån Niclas födelsedagfirande som hölls hemma hos hans pappa Johan.

 

Här står jag (och känner mig nästan som en krympling) brevid min långa son som idag fyllde 16 år och hans lika långa pappa Johan.

 

Stort Grattis Niclas

 

Johan som håller på att skära en bit utav den goda tårtan. Med på bilden är även Jimmy och Tobias.

 

Niclas brevid sin storebror Henrik

 

Johan

 

Skrivet av Sandra 18 mars 2010 klockan 22:25















Av Sandra Sterner - 17 mars 2010 18:45

Nu var det dags för lite nya uppdateringar på bloggen. Det var ju gått några dagar sedan jag sist skrev och nu känner jag att det börjar bli dags att skriva igen.

 

Idag var jag upp till Haninge Centrum då det var dags att köpa in sig på nya jeans till Caroline igen. Hon drar verkligen i väg i längd min lilla tjej och är helt övertygad om att hon kommer att växa om mig i tonåren.

 

I morgon är det dags för födelsedagsfirande och det är min son Niclas som fyller 16 år och det ända som han denna gång har önskat sig är pengar. Kanske inte allför roligt att bara ge pengar i present, men ändå rätt så skönt att slippa ränna runt halva stan och leta efter en present. Nu får han istället själv köpa det han vill ha. 

 

Skulle egntligen ha träffat Elin nu till helgen, och hitta på något roligt med henne.

 

Elin

 

Men igår fick jag ett sms ifrån henne och fick veta att hon ligger genomförskyld med bihålsinflammation. Så det blir till att skjuta upp våran återförening någon vecka till en helg framöver till hon blivit bättre. Skickar många varma krypa på dig hälsningar och hoppas att du snart blir bättre.

 

 

 

 

 

 

Skrivet av Sandra 17 mars 2010 klockan 18:38








Av Sandra Sterner - 14 mars 2010 18:30

Nu blir det fortsättning på bloggen, om gårdagdagens besök i Västerås. Det fanns ingen möjlighet att jag igår kväll skulle ha orkat med att skriva ett inlägg, och dessutom hade jag ännu inte flyttat över bilderna till datorn.

 

Men nu är bilderna inlagda i sin egna mapp och förminskade (så att dom får plats i bloggen) annars tar det en evighet innan dom laddas upp på sidan.

 

Igår bar det av till Västerås och hade kvällen innan fått ställa alarmet på mobilen för att inte försova mig. Har alltid dom tidigare gångarna jag varit i Västerås åkt tåg, men denna gång blev det istället buss, och den skulle gå ifrån cityterminalen kl: 8.45 Okej, det tog lite längre tid, med bussen, men det blev helt annan upplevelse och det blev en hel del nytt man fick se utmed vägen, och det är sådant man inte hinner ser när man åker tåg. Kom fram till Västerås vid kl:10.15-tiden och Nina, Janne och Nova stod vid bussterminalen och väntade på oss. Det blev såklart ett kärt återseende att få träffa min dotter och hennes familj igen.

 

Nu har vi kommit fram, och se så glada Janne, Nina och Micke blev över att få träffas igen.

 

På väg från busstationen upp till centrum

 

Som alltid dom gångerna jag är och hälsar på Nina blir det så att vi tar en tur på stan, och denna gång blev det lite mera av staden hon visade mig.

 

Såklart att även jag blev glad över att få träffa Janne, Nina och Nova igen.

 

Micke skulle absolut prova dom här coola solbrillorna. Hmm, trodde redan han visste att han var cool.....

 

Men att gå omkring i sådana brillor är en helt annat sak, och som tur var så köpte han dom inte.

 

Vi käkade en väldigt god lunch på ett ställe som hette Meriot och personalen där var underbart trevliga.

 

 

 

Micke, Nina, Janne och Nova sitter och väntar in maten

 

Bara lilla söta Nova som bryr sig om kameran

 

Nina och Micke

 

Söta Nova

 

Efter ett par timmar fram-tillbaka på stan, och ett springade in-och-ut i var och varannan butik. Dessutom med ett evigt släpande på ett resväska som vi hade packat!!

 

Detta släpande på resväskan fick mig att känna mig som en packåsna, och Nova blev till slut så trött av allt flängande på stan att hon slockande i vagnen

 

Vi  hade från början tänkt stanna kvar hos Nina och Janne över natten, men senare under dagen ändrade vi oss båda. Men innan vi åkte hem ville vi ju åka hem till Nina och Janne och ta en eftermiddagaskaffe och leka lite med mitt gulliga barnbarn Nova.

 

Hemma hos Nina och Janne. Nova är fullt upptagen med trummpinnar.

 

Janne lirar på en utav sina många gitarrer

 

Janne och Nina är fortfarande lika kära i varandra

 

Men senare var vi tvungna att bryta upp och göra oss i ordning för att ta oss in till stan igen.

 

Nu var vi framme vid tågsstationen och Janne, Nina och Nova var så snälla att följa med för att vinka av oss.

 

Vi åkte tåget som gick ifrån Västerås kl:17.53 mot Stockholm och vi var båda lite trötta och sega efter en lång dag, men samtidigt väldigt glada över att fått träffas igen.

 

Jaa, bilden blev alldeles för vit, men det var för att det var starkt motljus. Men nu så sitter vi på tåget och på väg hem till storstan igen.

 

Hann med några minuters marginal byta om till mina sköna myspys byxor och t-shirt. För att sedan sätta mig i soffan för att kolla på finalen i Melodifestivalen, och resten av vad jag tyckte om låtarna det har ni redan kunnat läsa om i min förra blogg.

 

 

Skrivet av Sandra 14 mars 2010 klockan 18:22
































Av Sandra Sterner - 14 mars 2010 00:15

Det blev ändå så till slut, att det var lilla söta Anna som tog hem den stora vinsten i årets Melodifestival, men sin låt "This is my life" och kommer få den stora äran att reprensentera Sverige i Eurovison song test.

 

Hon har en speciell röst och tycker att det är en lite blandning av lite heshet och darr i rösten, men hon sjunger låten bra. Men hon tillhörde inte direkt mitt förstahandsval av dom 10 finalister.

 

Det var såklart Darin som jag helst velat sett stått som segrare i kväll på Globens scen, och varje gång jag hör han sjunga låten "Your out of my life" blir jag alldeles tårögd.

 

Den andra låten som jag tyckte var bra var discolåten "Manboy" som framfördes av Eric och hans "show-dans-dusch-nummer" var verkligen något specillet.

 

Ett tag var jag orolig och satt och satt nästan och småhoppade i soffan, och pillade lite nervöst på naglarna, och det var när det visade sig att den där Salem Al Fakir som framförde låten "Keep on walking" kunde få så pass höga poäng av både den internationella och svenska juryn!!

 

Herregud, det är helt klart en utav dom sämsta tråkigaste låtarna jag någonsin hört, och denna gång fick jag  även medhåll från Micke (som annars brukar tycka tvärtom) att det var kvällens sämsta låt och ingen utav oss kunde fatta att den låten kunde placera sig så pass bra! 

 

Mickes favoriter var förstås bland dom blonda kvinnliga artisterna ( var annars) och som jag förstått det, när det gäller honom så tycker han bäst om låtar som framförs i Melodifestivalen görs bäst med svensk text. Han trodde stenhårt på Pernillas och hennes låt " Jag vill om du vågar", men det gick ju inte alls så bra för den låten ikväll och den slutade väl på en sista plats.

 

Den låten gick tydligen inte alls hem hos den internationella/svenska jury och det var inte mycket till poäng dom gav till den.. Likaså trodde han på den unga kvartetten Timotej som sjung "Kom" som det gick något bättre för och placerade sig på en 5 plats. ( Men själv tycker jag att det är en tjatig och upprepade låt.)

 

Jag har skrivit det förut i min blogg, och kommer att ta upp det nu igen, och det är att jag tycker musik görs sig mycket bättre på engelska än på svenska.

 

I den stora Eurovison song test tävlingen, där  framförs många av låtarna på engelska, och det måste ju bli betydligt lättare att "gå hem" hos både som andra ländernas tv-tittare och dom olika jurygrupperna då man förstår vad det är som sjungs.

 

Nu börjar jag bli väldigt trött, och det har att göra med att jag större delen av dagen har varit i Västerås och hälsat på min dotter Nina och hennes familj. Vi kom hem 10 minuter innan Melodifestivalen skulle börja, och under morgondagen fortsätter jag med bloggen och kommer även då lägga in lite nya bilder.

Nu är det läggdags....Godnatt!

 

Skrivet av Sandra 14 mars 2010 klockan 00:08

Av Sandra Sterner - 12 mars 2010 19:15

Det var inte direkt igår som jag satte mig ner för att skriva en blogg, men nu är jag tillbaka igen. Det har nästan gått 1 vecka sedan jag sist skrev, och mitt break från bloggen beror på vissa privata saker (som jag dock inte kommer gå in på i min blogg.)

 

Men kan skriva så mycket som att ibland blir inte allting som man tänkt sig, och nu blickar jag framåt igen och tar nya starka tag.

Jaa, då det var ett tag sedan jag öppnade min blogg, och det har såklart blivit mycket att skriva.

 

Jag blev glatt överraskad idag när jag fick ett mms på min mobil av min nya vännina Elin som jag lärde känna lite grann på min arbetsplats förra sommaren.

 

Söta Elin tillsammans med sin fina son Isak

 

Vi fick redan från början jättebra kontakt med varandra, och det visade sig även att vi hade gemensamma vänner som bodde i Nynäshamn. Men då hon snart skulle bli mamma ( för första gången) så var hon så småning om tvungen att sluta att jobba, och ett tag efteråt så höll vi kontakten med varandra, men sedan rann det liksom ut i sanden.

 

På nyårsafton fick jag ett sms ifrån henne, och hon önskade "Gott Nytt år" och efter det har gått veckor mellan gångerna vi har hörts av. Men nu efter ett väldigt lång uppehåll och endast lite sporadisk kontakt via mobilen, bestämmde vi oss för att äntligen träffas, och det blir till nästa helg.

 

I morgon åker vi till Västerås för att hälsa på min underbara söta dotter Nina och hennes familj. För omväxlingsskull skippar vi tåget dit denna gång, och istället åker vi buss, men det lutar nog till att vi kommer att åka tåget hem, men som sagt omväxling förnöjer...heter det ju!

 

I kväll blir det en mysig hemmakväll framför tv:n och kommer att kolla på prgrammet Let`s Dance vill man ju inte missa. Nu återstår det inte så många par kvar i tävlingen, och själv hoppas jag fortfarande på att det blir Mattias & Cecila som får möta Molly & Jonathan som mötts i finalen som är om 2 veckor.

 

Skrivet av Sandra 12 mars 2010 klockan 19:10

Select language

Presentation

 
  
 Välkomna alla gamla och nya läsare till min nya blogg! Nu verkar det som både mina gamla och förstås nya läsare hittat till denna sida.Jag skriver i både denna blogg och i denna  Metrobloggen  och det är bara för Er läsare att själva välja vilken blogg nu väljer följa. Jag skriver mycket om alla mina älskade barn: Nina, Jimmy, Henrik, Niclas, Tobias och Caroline. Detta är bara lite på toppen utav allt det jag skriver. Jag blandar även mina inlägg allt ifrån mitt privatliv, familj, jobb, shopping, musik, fester, humor och mycket mycket mer och mera får ni läsa om mig om ni väljer att följa med i min nya blogg. Nu börjar det bli hög tid att börja blogga. Vi syns väl inne på bloggen? Välkomna in i min bloggvärld.
 

Fråga mig

4 besvarade frågor

Vill ni kontakta mig ?

Om ni har frågor eller funderingar och desamma gäller om ni önskar annonsera i min blogg. Välkommen att sända ett mail:

sandraas1@live.se

                                              

             

 

 

Kalender

Ti On To Fr
1
2 3
4
5 6 7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17 18
19
20 21
22
23
24
25
26
27 28
29
30
31
<<< Mars 2010 >>>

Klocka

  

 

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards