Direktlänk till inlägg 28 augusti 2010

Idag har vi varit nere i Nynäs

Av Sandra Sterner - 28 augusti 2010 22:00

Så skönt att det nu äntligen har blivit helg! Men som alltid när man är ledigt så går helgarna alldeles för fort och innan man typ vet ordet av så är helgen över och man ska återigen börja jobba. Jaa, det är så livet ser ut, jobba, äta, sova.

 

All this week i have a bad hairday. Ungefär så som Anna kände sig härom dagen, men då var det bara för 1 dag. Jag har däremot haft det mer än en vecka!! Men snart ska det bli ordning på det och förhoppningsvis redan under morgondagen....jippi!

 

Det är inte klok vad ont det gör efter det att man har tatuerart sig. Gårdagen på jobbet, det både brände och sved och benet var alldeles varmt och rött (det såg väldigt irriterat ut) Ringde till Micke som sedan långt tid tillbaka är full med tatueringar, och känner till om det verkligen ska svida och bränna så mycket som det gör.

 

Han lugnade mig och sa att det kommer svida och bränna under några dagar, men att det hjälper om jag smöjer på lite med salvan, men den hade jag förstås glömt hemma. Schysst utav Micke som kom över till mitt jobb lite senare på kvällen, så att jag kunde smöja in mitt ömmande ben.

 

Försökte ändå göra mitt bästa under gårdagen på jobbet, fast det både brände och sved på mitt ben, men som sagt det är ju självförvållat! Strax efter att 21.30-tiden dök då äntligen Micke upp med salvan, och jag kunde smörja in tatueringen som nu var full med småsmå sårskorpor. Jobbet var inte klart så Micke fick snällt sätta sig i fikarummet och vänta, men rastlös som han lätt blir när han inte har något att göra, så gick han istället ut för att röka.

 

I vanliga fall så brukar jag aldrig gå från jobbet innan dess att jobbet är klart, men igår var jag faktiskt tvungen att pipa iväg lite tidigare.(Åh, nej det var inte för att vi skulle gå ut någonstans. Jag kände mig alldels för svettig och hade heller inget ombyte av varken kläder eller skor och min sminkväska var också  kvar hemma.) Men det kändes inte alls bra att lämna kvar lite utav jobbet till mina kollegor, som fick stanna kvar att jobba, men tror inte det rörde sig mera om 20 minuter innan dom var klara.

 

Idag har vi varit nere i Nynäshamn. Caroline har varit hos sin pappa från igår tills idag. Jag hade sett anslag som satt uppsatta lite överallt, när vi i onsdags hade varit nere hos den vidriga och otrevliga tatueraren, att det i helgen skulle vara Skärgårdsdagarna och Bomässan. Vilket visades att väldigt många hade gått/åkt ner för att fira denna dag.

 

Det var mycket folk i rörelse, och uppe vid torget spelade ett litet lokalt live band för dom stora, och för dom mindre fanns det karuseller. Numera är Caroline alldeles för stor och tycker det bara är barnsligt att åka sånt som är avsett för dom mindre barnen. Däremot tackade hon dock inte nej, till rosa sockervadd, som hon snabbt slukade i sig.

 

Micke nere vid hamnen.

 

Jag hade bestämt möta upp Jonny och Caroline utanför Folket Hus och dom kom precis ifrån Caroline farmor och farfar, där dom hade ätit lunch.

 

Utanför på torget stod det uppställda små friggebodar som representerade dom alla olika partiterna. Det är ju snart dags att välja vilket parti man vill lägga sin röst på, och för egen del så har jag sedan länge bestämt mig för att lägga min röst på det partiet som jag sist röstade på när det var val. Det är för mig en självklarhet att rösta på alliansen.

 

 

Den här broschen bär jag numera på min skinnjacka

 

Medans Micke däremot tycker tvärtom, ( men egentligen inget ovanligt vi brukar oftast tycka olika om saker och ting) han väljer att lägga sin röst på "Fru Toblerone" alltså sossarna...( hua, jag hoppas verkligen inte dom vinner valet)

 

Nu under kvällen har vi haft det lite helgdags mys, med lite gott att äta framför tv:n. Vi kollade in det gamla sedvanliga postkodmiljonären och så var det ju premiär för det nya programmet "Dansfeber" och då jag själv är galet förtjust i att dansa, så ville jag förstås inte missa detta program.

 

Blev dock besviken, då jag efter en stunds tittade tycket att det nya dansprgrammet var rena kalkonen, inget alls för mig att se...tyvärr. Tycket det var allmänt tråkigt och näst intill löjligt att se folk, som försöker ge sig på att imitera "kända" danser ifrån olika filmer och artister. Nej, är mitt svar, jag kommer inte att kolla in det programmet näst kommande lördagarna.

 

 

Skrivet av Sandra 28 augusti 2010 klockan 21:55














 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sandra Sterner - 24 juni 2016 12:06


      Jag önskar alla mina läsare en trevlig midsommar och som vanligt när det är midsommar ( precis som förra året, då det spöregnade) så är idag himlen här nere i Nynäshamn alldeles övermulen och grå och det ser ut som det vilken sekund som...

Av Sandra Sterner - 14 juni 2016 22:17

Jag är borta nästan hela dagarna, men kan inte önska mig bättre arbete och arbetsuppgifter än just dom jag har idag. Men vad är det man säger borta bra, men hemma allra bäst. Idag blev det till fast jag fick dåligt samvete över att gå lite tidigare, ...

Av Sandra Sterner - 11 juni 2016 16:47

  Jösses, alltså var är det för fel i huvudet på vissa folk. Som idag hade jag bokat tid i min tvättstuga klockan 15.00 och då tvättstugan ligger i ett annat hus så gick jag hemifrån några minuter innan. Man går först igenom en källardörr och igeno...

Av Sandra Sterner - 8 juni 2016 17:07

Igår var det sista dagen för Caroline i grundskolan och hon tilldelades väldigt bra betyg ifrån sin lärare och stolt visade hon upp för mig 2 stycken A i betyg och i dom andra ämnen hade hon fått B och ett endaste C fick hon. Jag kunde inte ha blivit...

Av Sandra Sterner - 5 juni 2016 16:11

Ja, som en del utav er kanske har märkt så har Metrobloggen legat nere under förra veckan. Jag gjorde några försök att logga in, men utan något som helst resultat. Det var antagligen så att själva blogg serven behövde uppdateras. Nu i alla fall så fu...

Select language

Presentation

 
  
 Välkomna alla gamla och nya läsare till min nya blogg! Nu verkar det som både mina gamla och förstås nya läsare hittat till denna sida.Jag skriver i både denna blogg och i denna  Metrobloggen  och det är bara för Er läsare att själva välja vilken blogg nu väljer följa. Jag skriver mycket om alla mina älskade barn: Nina, Jimmy, Henrik, Niclas, Tobias och Caroline. Detta är bara lite på toppen utav allt det jag skriver. Jag blandar även mina inlägg allt ifrån mitt privatliv, familj, jobb, shopping, musik, fester, humor och mycket mycket mer och mera får ni läsa om mig om ni väljer att följa med i min nya blogg. Nu börjar det bli hög tid att börja blogga. Vi syns väl inne på bloggen? Välkomna in i min bloggvärld.
 

Fråga mig

4 besvarade frågor

Vill ni kontakta mig ?

Om ni har frågor eller funderingar och desamma gäller om ni önskar annonsera i min blogg. Välkommen att sända ett mail:

sandraas1@live.se

                                              

             

 

 

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4
5
6 7 8
9 10
11
12 13
14
15
16 17 18
19
20
21 22
23
24 25
26
27
28 29
30
31
<<< Augusti 2010 >>>

Klocka

  

 

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards