Alla inlägg den 7 januari 2010

Av Sandra Sterner - 7 januari 2010 22:00

 

Vad skönt att det börjar kännas att förskylning nu håller på att ge med sig. Äntligen....får man väl säga, så börjar man kunna känna lukter igen, och likså har jag fått tillbaka min aptit och det känns mycket bättre när man känner smaken på det man äter.

 

Denna gång räckte det tydligen med några dagars kurerade, och även om nu inte hela förskylningen är borta, så har ändå febern och min ömma hals och hostan gett med sig.

 

Det känns så otroligt skönt att känna att kroppen fylls av kraft och energi igen. I vanliga fall brukar jag ha massor av saker att göra, och när jag idag började känna mig mycket bättre blev jag rastlös över att bara gå hemma. Så istället klädde jag på mig ordentligt, och gick ut på en lång skön promenad.

 

I morgon är det fredag, men inte vilken fredag som helst....utan det är visst en här hemma som fyller år! Men mer om det får ni läsa om i morgon.

 

Som avslutningsvis i mitt skrivade idag, kommer jag att dela med mig av lite myseri och spel...kolla in denna sida. Guess Your Number Game

 

Skrivet av Sandra 7 januari 2010 klockan 21:53

Select language

Presentation

 
  
 Välkomna alla gamla och nya läsare till min nya blogg! Nu verkar det som både mina gamla och förstås nya läsare hittat till denna sida.Jag skriver i både denna blogg och i denna  Metrobloggen  och det är bara för Er läsare att själva välja vilken blogg nu väljer följa. Jag skriver mycket om alla mina älskade barn: Nina, Jimmy, Henrik, Niclas, Tobias och Caroline. Detta är bara lite på toppen utav allt det jag skriver. Jag blandar även mina inlägg allt ifrån mitt privatliv, familj, jobb, shopping, musik, fester, humor och mycket mycket mer och mera får ni läsa om mig om ni väljer att följa med i min nya blogg. Nu börjar det bli hög tid att börja blogga. Vi syns väl inne på bloggen? Välkomna in i min bloggvärld.
 

Fråga mig

4 besvarade frågor

Vill ni kontakta mig ?

Om ni har frågor eller funderingar och desamma gäller om ni önskar annonsera i min blogg. Välkommen att sända ett mail:

sandraas1@live.se

                                              

             

 

 

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13
14
15 16 17
18
19 20
21
22
23
24
25
26
27
28
29 30 31
<<< Januari 2010 >>>

Klocka

  

 

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards