Alla inlägg den 23 januari 2010

Av Sandra Sterner - 23 januari 2010 22:30

Sorry, mina läsare att jag inte har hunnit med att blogga förrän nu, men min tid har inte räckt till. Det har varit fullt upp för mig att göra dom senaste dagarna.

 

Egentligen är jag alldeles slut, och skulle bara vilja gå in och lägga mig raklång i sängen, och sova. Men måste ju egna lite tid till min blogg, och dom läsarna som följer det som jag gör.

 

Jaa, då det har gått några dagar sedan sist, och det händer ju som sagt alltid nya saker i mitt liv. Både jag och Micke har väldigt starka personligheter, och är även väldigt envisa igen utav oss brukar ge upp i första taget.

 

Bortsett att vi båda två har varsitt heltidsarbete att sköta. Så försöker vi även på sidan om hinna med mycket andra saker också. Micke t.e.x har ju en stor passion till att hålla på med musik, och älskar att sjunga.

 

Medans jag däremot gillar att både showa,dansa och sjunga. När två väldigt starka personligheter försöker göra karriär så märks det att förhållandet kommer i kläm, och det har att göra med att man inte hinner ses så mycket. Den lilla tid som blir över sent på kvällarna är inte så mycket mera än att kallprata lite, och sedan gå och lägga sig.

 

I morgon är det söndag, och det ska mycket till om jag ska ta på mig något att göra en söndag. Jag har som en oskriven regel att inte planera in något i min agenda på en söndag. Det ska vara något särskilt viktigt. Nej, det är vilodag för mig, och att umgås med mina underbara barn, och eventuellt hitta på något roligt med dom.

  

Skrivet av Sandra 23 januari 2010 klockan 22:28

Select language

Presentation

 
  
 Välkomna alla gamla och nya läsare till min nya blogg! Nu verkar det som både mina gamla och förstås nya läsare hittat till denna sida.Jag skriver i både denna blogg och i denna  Metrobloggen  och det är bara för Er läsare att själva välja vilken blogg nu väljer följa. Jag skriver mycket om alla mina älskade barn: Nina, Jimmy, Henrik, Niclas, Tobias och Caroline. Detta är bara lite på toppen utav allt det jag skriver. Jag blandar även mina inlägg allt ifrån mitt privatliv, familj, jobb, shopping, musik, fester, humor och mycket mycket mer och mera får ni läsa om mig om ni väljer att följa med i min nya blogg. Nu börjar det bli hög tid att börja blogga. Vi syns väl inne på bloggen? Välkomna in i min bloggvärld.
 

Fråga mig

4 besvarade frågor

Vill ni kontakta mig ?

Om ni har frågor eller funderingar och desamma gäller om ni önskar annonsera i min blogg. Välkommen att sända ett mail:

sandraas1@live.se

                                              

             

 

 

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13
14
15 16 17
18
19 20
21
22
23
24
25
26
27
28
29 30 31
<<< Januari 2010 >>>

Klocka

  

 

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards