Alla inlägg den 20 januari 2010

Av Sandra Sterner - 20 januari 2010 22:30

Det blir ett litet sent kvällsinlägg, men bättre lite sent än aldrig.

Idag har jag haft ledigt ifrån jobbet, och det är p.g.a att jag har haft lite andra projekt på gång som jag har på sidan om mitt vanliga arbete. Mer än så kommer jag ännu inte gå in på det....men tids nog kommer ni läsare få läsa om det i bloggen.

 

Jag som först trodde att jag hade helt slut på mina semester dagar, men det visade sig när jag kollade på sin senaste lönespecifikation att jag hade en endaste dag sparad sedan tidigare år....tack och lov för det!

 

När jag kom till jobbet i måndag såg jag till att lämna in min ledighetsansökan till chefen, och först trodde jag inte att jag skulle få ledigt idag, men det visade sig senare att jag fick den beviljad.

Jaa, det är många bollar i luften just nu för mig, och det gäller att pussla ihop det så att det ska fungera med alla tider.

 

Som jag skrivet i ett utav min tidigare inlägg så är jag emellanåt lite hemlighetsfull, och då blir det kanske lite mera spännade att följa med i min blogg.

 

I morgon är det dags att ställa om sig igen till att åka iväg till sitt ordinare jobb igen.

 

Nu börjar det bli hög tid för mig att börja avrunda kvällen, och krypa ner under det varma sköna täcket.

 

Godnatt och Sovgott

 

Skrivet av Sandra 20 januari 2010 klockan 22:27

Select language

Presentation

 
  
 Välkomna alla gamla och nya läsare till min nya blogg! Nu verkar det som både mina gamla och förstås nya läsare hittat till denna sida.Jag skriver i både denna blogg och i denna  Metrobloggen  och det är bara för Er läsare att själva välja vilken blogg nu väljer följa. Jag skriver mycket om alla mina älskade barn: Nina, Jimmy, Henrik, Niclas, Tobias och Caroline. Detta är bara lite på toppen utav allt det jag skriver. Jag blandar även mina inlägg allt ifrån mitt privatliv, familj, jobb, shopping, musik, fester, humor och mycket mycket mer och mera får ni läsa om mig om ni väljer att följa med i min nya blogg. Nu börjar det bli hög tid att börja blogga. Vi syns väl inne på bloggen? Välkomna in i min bloggvärld.
 

Fråga mig

4 besvarade frågor

Vill ni kontakta mig ?

Om ni har frågor eller funderingar och desamma gäller om ni önskar annonsera i min blogg. Välkommen att sända ett mail:

sandraas1@live.se

                                              

             

 

 

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13
14
15 16 17
18
19 20
21
22
23
24
25
26
27
28
29 30 31
<<< Januari 2010 >>>

Klocka

  

 

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards