Alla inlägg den 16 januari 2010

Av Sandra Sterner - 16 januari 2010 19:30

Nu har vi ätit middag här hemma, och idag blev det stekt rödspätta,  kokt potatis, och ett glas gott vitt vin.

 

Det var jättesmarrigt med stekt rödspätta, och anledningen till den mörka färgen är att fisken är stekt lite i soya.

 

Efter middagen fanns det inget direkt sevärt på tv:n, och istället satte vi på en inspelad dvd med den stora duktiga stjärnartisen Michael Jackson när han firade 30 år som artist 2001 på Madison Square Garden. Med gästartister som Justin Timberlake, Usher, Whitney Houston.

 

Jag får rysningar i hela kroppen av att höra honom sjunga, och inte tal om hur han rörde sig på scenen...som en gud. Jag vet ingen artist som någonsin har kunnat både dansa och samtidigt sjunga så bra som han gjort.

 

Samma dag som jag och Caroline skulle åka ut till Djurgården för att gå på Gröna Lund. Fick jag mig en chock när jag såg vad båda kvällstidningarna hade tryckt upp löpsedlarna i stor text: Extra Michael Jackson död!

 

Men som tur är så kommer alltid hans musik kommer att leva kvar,och det finns ingen utav alla hans låter som han gjort som jag tycker är dålig.

 

Här nedan kommer ett litet kortare videoklipp ifrån konserten, med låtarna Black or White and Beat it.  

 

 
Skrivet av Sandra 16 januari 2010 klockan 19:28

Av Sandra Sterner - 16 januari 2010 12:45

I går var det en sån där fredag med mycket att göra på jobbet igen, och det var inte mycket till lugn stund det fanns hela tiden att göra. Förutom när man har sina efterlängtade mat/kaffe raster.

 

Igår bjöd en utav kollegerna på kokosbollar, och först försökte jag stå emot och avböjde. Men när jag såg min arbetskamarater sitta och mumsa i síg av den goda smarriga kokosbollarna så kunde till slut inte jag heller stå emot och tryckte i mig en.

 

Det var bra länge sedan jag tryckte i mig en sådan söt slippig godsak, och det var nästan så att jag kände genast att jag hade "syndat."  Men ibland måste man ju få "synda" lite i det goda...eller hur? Bara man inte gör det till någon vana, och äter godsaker varje dag, och att man sedan ser till att går ut och motionerar eller powerwalkar, och inte bara sitter inne och jäser.

 

Det är tråkigt att se både i min privata omkrets och på jobbet att det finns personer som helt och hållet låter sin kropp förfalla. Då menar jag att varenda dag sitta, och trycka i sig alldeles för mycket av den onyttiga, och feta mat och det tillsammans med en massa godsaker! Kan bara prata för mig själv, men för mycket extra kilo att bär omkring på är inte bra för hälsan. Hjärtat får arbeta betydligt hårdare och risken att drabbas av hjärtinfark, högt blodtryck och diabetes är mycket större. Men....men det är upp till var och en att bestämma över sin kropp, och äta vad dom vill.

 

Själv försöker jag så gott som varje dag ( bortsett från någon gång ibland) att tänka på vad jag äter. Endast en lagad måltid  per/dag och efter det blir det mycket yougurt, filmjölk, soppa, gröt och massor av frukt. Försöker så gott det går att leva ett så sund och friskt liv det går och det tillsammans med att vara ute och powerwalka.

 

Efter gårdagens arbetspass var jag så otroligt trött när jag kom hem närmare 23.30 och då hade jag varit uppe sedan tidigt på morgonen. Drack bara lite jucie och sedan in till sängen, och minns inte ens att jag låg vaken något, utan måste ha somnat så fort jag lade mig ner på kudden.

 

Det är tydligt att min kropp tar igen sömnen jag förlorar när jag går gick upp tidigt, och stessade iväg för ett möte som jag hade inplanerat. Idag lät Micke mig få sova ut tills jag själv vakande, och det var han som ordnade med frukosten till Caroline. Själv unnade jag mig sovmorgon, och vakande inte förrän klockan var närmare 11-tiden och då kände mig oroligt utvilad och pigg. ( En riktig lång törnrosa sömn)

 

 

 

 

Skrivet av Sandra 16 januari 2010 klockan 12:45






Select language

Presentation

 
  
 Välkomna alla gamla och nya läsare till min nya blogg! Nu verkar det som både mina gamla och förstås nya läsare hittat till denna sida.Jag skriver i både denna blogg och i denna  Metrobloggen  och det är bara för Er läsare att själva välja vilken blogg nu väljer följa. Jag skriver mycket om alla mina älskade barn: Nina, Jimmy, Henrik, Niclas, Tobias och Caroline. Detta är bara lite på toppen utav allt det jag skriver. Jag blandar även mina inlägg allt ifrån mitt privatliv, familj, jobb, shopping, musik, fester, humor och mycket mycket mer och mera får ni läsa om mig om ni väljer att följa med i min nya blogg. Nu börjar det bli hög tid att börja blogga. Vi syns väl inne på bloggen? Välkomna in i min bloggvärld.
 

Fråga mig

4 besvarade frågor

Vill ni kontakta mig ?

Om ni har frågor eller funderingar och desamma gäller om ni önskar annonsera i min blogg. Välkommen att sända ett mail:

sandraas1@live.se

                                              

             

 

 

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13
14
15 16 17
18
19 20
21
22
23
24
25
26
27
28
29 30 31
<<< Januari 2010 >>>

Klocka

  

 

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards