Alla inlägg den 8 januari 2010

Av Sandra Sterner - 8 januari 2010 18:45

Det blev så att jag valde att stanna hemma nästan hela veckan från jobbet. Bortsett från i måndags då jag trotsade min förskylning, och åkt iväg och jobbade. Men det fick jag igen på natten till tisdagen då jag vakande med feber och frossa. För varje dag som går börjar det kännas allt bättre med förskylningen, bortsett ifrån mitt snurvlande.

 

Åh, inte tal om mitt stora förbrukande av pappernäsdukar och allt mitt snytade har i sin tur lett till att min näsa numera är både öm och röd!!Men men det finns inte så mycket att göra åt det, och hoppas snart att även snuvan ger med sig.

 

Tog mig in till stan idag för att köpa en födelsedagspresent till Micke. Men vad det för något som jag köpte, kan tyvärr inte ännu inte avslöja på bloggen. Av den anledningen av att Micke nyfiken är en flitig läsare av min blogg, och även rätt så bra på att kommentera det som jag skriver. Åh, jag vet att han så snart jag är klar med detta inlägg kommer att bänka sig framför sin skärm för att läsa det som jag skrivit.

 

Vill berömma alla mina barn, som idag kom ihåg att ringa/sms:a till sin plastpappa att han blev 1 år äldre, och nu är det bara 2 snabba år kvar till han närmar sig....jämt!

 

Min äldsta dotter Nina, och hennes plastpappa har en väldigt speciell relation till varandra. Nina var inte mera än 12-13 år när jag träffade Micke och det märktes kanske snart att dom hade hittat varandra. Jag som tidigare trott att jag har riktig "crazy" humor, men det är ingenting i jämförelse med den humorn Micke och Nina har till varandra när dom sätter igång.

 

I kväll drar en ny säsong av dansprogrammet Lets Dancse igång igen. Proffsdansarna är dom samma som tidigare år, men annars är det 12 helt nya ansikten som är med.

 

                                     Tryck på bilden

 

I år är det en härlig salig blandning på deltagarna.

Alltifrån den f.d programledaren för Lets Dance (Agneta Sjödin) som sedan en tid tillbaka har lämnat över mikrofonen till Jessica Almenäs. Som nu istället valt att sätta på sig dansskorna och vara med i den tuffa hårda danstävlingen.

 

Själv tycket jag att media gjort lite fel att förhandstippat henne redan som vinnare. Innan ens tävlingen kommit igång, och man har sett dom andra deltagarna dansa.

 

En annan som jag tror på är en väldigt duktig Mode Bloggerska Elin  och hon verkar vara en stark tävling inriktad människa, och jag tror hon kommer att gå långt i tävlingen.

 

Artisten och sångaren Mattias ifrån bandet EMD. Förutom att han redan är en väletablerad artist och både sjunger/dansar mycket profissonellt. Ja, det ska bli mycket intressant att se hur det kommer att gå för honom i tävling.

 

Likså den lilla unga och söta sångfågeln Molly med, och när man hör hur vackert hon sjunger så får man nästan rysningar.Men tror aldrig jag sett henne ta ett danssteg på scenen någon gång.

 

Herregud, jag finner knappast ord, men kan inte heller låta bli att vara tyst. När jag fick kännedom att den f.d politikerna Gudrun Schyman (som jag tycker passar bättre med efternamnet avskyrman) skulle vara med i årets upplaga av Lets Dance.Trodde jag först att det var ett skämt. Men icke då "tanten" har redan nu börjat styra och ställa, och bestämmer hur vissa av scenerna inte alls går för sig.

 

Jaa, jag finner tyvärr inga andra ord än att det verkar som producentera på Mastiff varit väldigt desperata i år och dom fick säkert gräva väldigt djupt för att få med denna hemska deltagare.

 

Skrivet av Sandra 8 januari 2010 klockan 18:42

Av Sandra Sterner - 8 januari 2010 10:00

 

Congratulations and celebrations when I tell everyone that i'm in love with you Congratulations and jubilations I want the world to know I’m happy as can be. Who could believe that I could be happy and contented i used to think that happiness hadn’t been invented but that was in the bad old days before I met you when I let you walk into my heart.

 

Congratulations i was afraid that maybe you thought you were above me that I was only fooling myself to think you loved me but then tonight you said you couldn’t live without me that round about me you wanted to stay.

 

Congratulations and jubilations
I want the world to know I’m happy as can be
I want the world to know
I’m happy as can be....

 

 

Skrivet av Sandra 8 januari 2010 klockan 10:00

Select language

Presentation

 
  
 Välkomna alla gamla och nya läsare till min nya blogg! Nu verkar det som både mina gamla och förstås nya läsare hittat till denna sida.Jag skriver i både denna blogg och i denna  Metrobloggen  och det är bara för Er läsare att själva välja vilken blogg nu väljer följa. Jag skriver mycket om alla mina älskade barn: Nina, Jimmy, Henrik, Niclas, Tobias och Caroline. Detta är bara lite på toppen utav allt det jag skriver. Jag blandar även mina inlägg allt ifrån mitt privatliv, familj, jobb, shopping, musik, fester, humor och mycket mycket mer och mera får ni läsa om mig om ni väljer att följa med i min nya blogg. Nu börjar det bli hög tid att börja blogga. Vi syns väl inne på bloggen? Välkomna in i min bloggvärld.
 

Fråga mig

4 besvarade frågor

Vill ni kontakta mig ?

Om ni har frågor eller funderingar och desamma gäller om ni önskar annonsera i min blogg. Välkommen att sända ett mail:

sandraas1@live.se

                                              

             

 

 

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13
14
15 16 17
18
19 20
21
22
23
24
25
26
27
28
29 30 31
<<< Januari 2010 >>>

Klocka

  

 

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards