Alla inlägg den 19 januari 2010

Av Sandra Sterner - 19 januari 2010 19:15

Det var ju som sagt måndag igår, och min första dagvecka på väldigt länge att jobba. Jag kan lova att det "sög" riktigt ordenligt, och det tog emot att kliva upp ur den varma sköna sängen, när klock-fan ringde strax före 6. Men trött som jag alltid är den tiden på dygnet, så sträckte jag automatsikt ut armen, för att trycka på snooze knappen, och bara några ligga och dra mig några minuter till. 

 

Herregud, vid den tiden på dygnet är det natt för mig, och jag sover som djupast då. Efter att ha snoozat av mobilen ett flertal gånger, kom jag till slut upp, men det tog emot så mycket.

 

Jag brukar i vanliga fall, när jag är som tröttast bli pigg av att duscha, men igår morse var det så illa, att jag nästan stod och sov i duschen....och då är man verkligen trött. Men men det är bara att bita ihop, och kämpa på.

 

Väckte lillskruttan och såg till att hon fick sin frukost, och medans hon satt och mumsade i sig sina ostmackor, och den varma oboyen gjorde jag mig i ordning.

 

När Carolines skoltaxi kom stod vi båda två ute och väntade på den, och Jocke som Carolines chafför heter, erbjöd att köra upp mig till pendeltåg stationen, och det jag förstås inte nej till, och hann då med ett tåg tidigare.

 

Dagen på jobbet flöt på i sitt vanliga takt, och det fanns hela tiden att göra. Men på sätt och vis är det bra att det flyter på med jobb hela tiden, och då slipper man känna av någon tristess. Sedan brukar man ju känna att tiden går mycket fortare, när man har något att göra.

 

Men däremot igår kväll när jag kom hem. Hjälp, det kändes som jag hade sprungit in i en vägg ( jag skämtar inte) huvudet dunkade, och jag kände mig alldeles slut.

 

Strax efter att Caroline hade gått och lagt sig. Kände jag att "nej" nu orkar jag inte mera, och innan klockan ens hade blivit 21 hade jag krypigt ner under täcket.

 

I morse kändes det betyligt lättare att komma upp, och det var för att jag nu kände att jag var ordenligt utvilad, och fått mina törnrosa timmars sömn.

 

Både jag och Caroline var så klara i så pass god tid att vi fick stå ute, och vänta på Jocke idag, och nu börjar jag känna mig lite bortskämt med att bli körd varje morgon till pendeltåg stationen.

 

Nu över till någonting helt annat, och det till er alla som gillar musik och schlager. Snart drar det igång igen, och det börjar snart dags för den tradionella Melodifestivalen igen. Nu återstår det mindre än 3 veckor innan det jippot drar igång.

 

Denna gång kommer det vara tre programledare, som ska hjälpas åt med att hålla ordning på alla artister. Det är inga mindre än Måns Zelmerlöw, Christine Meltzer, och den svensk/amerikanska skådisen Dolph Lundgren.

 

 

 

Artisterna som deltar i dom fyra deltävlingarna, kan ni läsa mera om ni bara trycker på bilden.

 

Nedan följer det, vilka städer som deltävlingarna sker i

 

Deltävling 1: Swedbank Arena i Örnsköldsvik den 6 februari.

 

Deltävling 2: Göransson Arena i Sandviken den 13 februari.

 

Deltävling 3: Scandinavium i Göteborg den 20 februari.

 

Deltävling 4: Arenan i Malmö den 27 februari.

 

Dom som går vidare till andra chansen, deltar på Conventum Arena i Örebro den 6 mars.

 

Som alltid går den storslagna finalen på Globen den 13 mars.

 

 

 
Skrivet av Sandra 19 januari 2010 klockan 19:17



























Select language

Presentation

 
  
 Välkomna alla gamla och nya läsare till min nya blogg! Nu verkar det som både mina gamla och förstås nya läsare hittat till denna sida.Jag skriver i både denna blogg och i denna  Metrobloggen  och det är bara för Er läsare att själva välja vilken blogg nu väljer följa. Jag skriver mycket om alla mina älskade barn: Nina, Jimmy, Henrik, Niclas, Tobias och Caroline. Detta är bara lite på toppen utav allt det jag skriver. Jag blandar även mina inlägg allt ifrån mitt privatliv, familj, jobb, shopping, musik, fester, humor och mycket mycket mer och mera får ni läsa om mig om ni väljer att följa med i min nya blogg. Nu börjar det bli hög tid att börja blogga. Vi syns väl inne på bloggen? Välkomna in i min bloggvärld.
 

Fråga mig

4 besvarade frågor

Vill ni kontakta mig ?

Om ni har frågor eller funderingar och desamma gäller om ni önskar annonsera i min blogg. Välkommen att sända ett mail:

sandraas1@live.se

                                              

             

 

 

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13
14
15 16 17
18
19 20
21
22
23
24
25
26
27
28
29 30 31
<<< Januari 2010 >>>

Klocka

  

 

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards