Alla inlägg den 27 januari 2010

Av Sandra Sterner - 27 januari 2010 22:45

Det hör egentligen inte till att jag svär!! Men shit, alltså vilket snöoväder det har gått, och blivit.

 

När jag slutade jobbet ikväll, och skulle åka hem. Möttes jag utanför jobbet av snö som yrde runt mig. Vägen fram till busshållplasten var förstås fortfarande inte plogad, och det blev till att pulsa sig fram i snön till busshållplasten.

 

Vid pendeltågstationen i Farsta Strand, möttes man av skyltar som meddelande att det var förseningar på tågen. ( Men det var ju väntat i det här snöovädret som har börjat)

 

Det känns skönt att komma in i värmen efter att ha varit ute och pulsat i omgångar i snön,och här hemma där vi bor var det ännu mera snö. Om det var plogat....?

 

Tyvärr inte, så här ser det just nu ut på våran framsida. 

 

 

Skrivet av Sandra 27 januari 2010 klockan 22:46

Av Sandra Sterner - 27 januari 2010 11:30

Nu har veckan kommit igång, och det har redan gått och blivit onsdag. Gårdagen på jobbet kändes en aning jobbig, och det var som det "hängde" bråk i luften.

 

Det verkade vara en del utav personalen som var småsura och extra gnälliga på varandra. Men det är väl så att alla ibland, kan ha sina dåliga dagar, men samtidigt så ska man ju inte låta det gå ut över andra. (Vilket somliga låter det göra)

 

Fick mig en liten överrasking igår kväll. Då Micke ( även numera kallad Moby Dick) p.g.a att han har blivit så stor och bred. Kom och mötte upp mig på jobbet.

 

Det känns ibland som att gå brevid en jätte. Ett önskemål ifrån min sida.....och det är!! Hmm, det skulle nog inte skada om han börjde röra lite mera på sig, och försökte bränna av dom extra julkilon som han har lagt på sig.

 

Nej, nu ska jag gå ut i köket och sätta på lite kaffe, och bara sätta mig ner och softa. Innan det är dags att åka iväg och jobba kväll.

 

Skrivet av Sandra 27 januari 2010 klockan 11:32

Select language

Presentation

 
  
 Välkomna alla gamla och nya läsare till min nya blogg! Nu verkar det som både mina gamla och förstås nya läsare hittat till denna sida.Jag skriver i både denna blogg och i denna  Metrobloggen  och det är bara för Er läsare att själva välja vilken blogg nu väljer följa. Jag skriver mycket om alla mina älskade barn: Nina, Jimmy, Henrik, Niclas, Tobias och Caroline. Detta är bara lite på toppen utav allt det jag skriver. Jag blandar även mina inlägg allt ifrån mitt privatliv, familj, jobb, shopping, musik, fester, humor och mycket mycket mer och mera får ni läsa om mig om ni väljer att följa med i min nya blogg. Nu börjar det bli hög tid att börja blogga. Vi syns väl inne på bloggen? Välkomna in i min bloggvärld.
 

Fråga mig

4 besvarade frågor

Vill ni kontakta mig ?

Om ni har frågor eller funderingar och desamma gäller om ni önskar annonsera i min blogg. Välkommen att sända ett mail:

sandraas1@live.se

                                              

             

 

 

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13
14
15 16 17
18
19 20
21
22
23
24
25
26
27
28
29 30 31
<<< Januari 2010 >>>

Klocka

  

 

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards