Alla inlägg den 15 januari 2010

Av Sandra Sterner - 15 januari 2010 09:30

Känns nästan som jag är uppe i ottan, men var tvungen att gå upp tidigt idag då jag snart ska iväg på ett möte. Försöker så ofta jag kan planera in i min agenda mötena med dom olika personerna som är runt omkring mig, dom veckorna jag jobbar kväll. Oftast funkar det bra, men ibland kör det ihop sig helt och hållet, och då försöker jag om det går att byta skift eller komma senare till mitt jobb.

 

Micke har wabbat ( vård av barn) sedan i tisdags, och det är hur väldigt snällt och omtänksamt av honom att ställa upp för sin plastdotter.

 

Carolines vattenkoppor börjar bli allt bättre, och dom har nu börjat torka ut, och det var så synd om henne när det var som värst då det kliade så mycket.

 

Micke var då förbi apoteket och köpte en salva för att dämpa den värsta klådan. Förhoppningsvis så har alla prickar försvunnit till på måndag, och då är det Caroline som ska vara tillbaka till skolan igen.

 

Skrivet av Sandra 15 januari 2010 klockan 09:33

Select language

Presentation

 
  
 Välkomna alla gamla och nya läsare till min nya blogg! Nu verkar det som både mina gamla och förstås nya läsare hittat till denna sida.Jag skriver i både denna blogg och i denna  Metrobloggen  och det är bara för Er läsare att själva välja vilken blogg nu väljer följa. Jag skriver mycket om alla mina älskade barn: Nina, Jimmy, Henrik, Niclas, Tobias och Caroline. Detta är bara lite på toppen utav allt det jag skriver. Jag blandar även mina inlägg allt ifrån mitt privatliv, familj, jobb, shopping, musik, fester, humor och mycket mycket mer och mera får ni läsa om mig om ni väljer att följa med i min nya blogg. Nu börjar det bli hög tid att börja blogga. Vi syns väl inne på bloggen? Välkomna in i min bloggvärld.
 

Fråga mig

4 besvarade frågor

Vill ni kontakta mig ?

Om ni har frågor eller funderingar och desamma gäller om ni önskar annonsera i min blogg. Välkommen att sända ett mail:

sandraas1@live.se

                                              

             

 

 

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13
14
15 16 17
18
19 20
21
22
23
24
25
26
27
28
29 30 31
<<< Januari 2010 >>>

Klocka

  

 

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards