Alla inlägg den 1 juni 2010

Av Sandra Sterner - 1 juni 2010 12:00

Nu är det dags att uppdatera lite nytt igen på bloggen.

I morgon har jag begärt semester från jobbet för jag har en del grejer att göra, och hela min dag är fullsmäckat i min agenda. Det blir inte till att ta någon sovmorgon utan det är iväg strax efter det att jag lämnat Caroline till Jocke.

 

Nu på fredag och även på måndag är det också lite att stå i på förmiddagen, och inser inte hur jag ska få tiden att räcka till, men ska försöka att pussla ihop den så gott det går, och måste meddela min chef att jag kommer någon timme senare på fredag och måndag.

 

Förutom att jag själv har mycket att stå i under morgondagen, så är det även dags på kvällen att fira min son Jimmy som fyller 20 år!! Herregud, vad tiden går fort, och nästa höst kommer Jimmy ev: flytta till Örebro för att gå på Högskolan. Har försökt få honom att söka till en Högskola som ligger lite närmare, men han vill tydligen flytta till Örebro. Kommer förstås att sakna honom jättemycket, men ungarna ska ju så småningom ut från "boet" och bli självständiga och stå på egna ben.

 

Skolavslutningarna närmar sig med stormsteg, och alla mina barn som går i skolan eller gymnasitet slutar den 11:e juni och skulle så gärna vilja vara med på dom alla, men olyckligtvis så går ju förstås inte det. Henrik tar studenten den 11:e och tycker att tiden var lite väl sent satt, och det är inte förrän vid 13-tiden.

 

Likså är det för Caroline som slutar 3:e klass samma dag, och det är någon gång på morgonen, och ska höra med Carolines pappa om han vill komma, och se på när hans dotter sjunger " Den blomstertid nu kommer" och " Idas sommarvisa" och förra året jag var på Carolines skolavslutning så var det med nästan med tårar i ögonen jag såg på när hon stod med sin klass ute på skolgården och sjung.

 

 

Skrivet av Sandra 1 juni 2010 klockan 11:56

Select language

Presentation

 
  
 Välkomna alla gamla och nya läsare till min nya blogg! Nu verkar det som både mina gamla och förstås nya läsare hittat till denna sida.Jag skriver i både denna blogg och i denna  Metrobloggen  och det är bara för Er läsare att själva välja vilken blogg nu väljer följa. Jag skriver mycket om alla mina älskade barn: Nina, Jimmy, Henrik, Niclas, Tobias och Caroline. Detta är bara lite på toppen utav allt det jag skriver. Jag blandar även mina inlägg allt ifrån mitt privatliv, familj, jobb, shopping, musik, fester, humor och mycket mycket mer och mera får ni läsa om mig om ni väljer att följa med i min nya blogg. Nu börjar det bli hög tid att börja blogga. Vi syns väl inne på bloggen? Välkomna in i min bloggvärld.
 

Fråga mig

4 besvarade frågor

Vill ni kontakta mig ?

Om ni har frågor eller funderingar och desamma gäller om ni önskar annonsera i min blogg. Välkommen att sända ett mail:

sandraas1@live.se

                                              

             

 

 

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3 4 5 6
7
8
9
10
11 12 13
14
15
16
17
18
19 20
21
22
23
24 25
26
27
28
29 30
<<< Juni 2010 >>>

Klocka

  

 

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards