Alla inlägg den 12 juni 2010

Av Sandra Sterner - 12 juni 2010 23:00

Nu blir det tredje inlägget för idag, och nu tänkte jag skriva om gårdagens kväll.

 

Det var verkligen en riktig tuff och lång fredag, med mera än vanligt att göra. Men samtidigt väldigt lyckad på många olika sätt.

 

Jag hade jag gått upp vid 6.30-tiden på morgonen och kom inte i säng förrän klockan var efter 4 på morgonen. Då hade jag varit uppe i sträck i 21 timmar!! Måste nog inte skriva att jag somnade som en  stock i morse och sov en bra bit in på förmiddagen.

 

Nu ska jag berätta vad det var Micke och jag gjorde igår kväll, och det var makalöst roligt. Vet inte när jag hade så trevligt och roligt sist.

 

Tidigare i veckan hade vi fått reda på att gruppen Kiss skulle ha en storslagen fest på Cafe Opera. Samma dag som innestället Rose skulle fira 1-års jubileum.

 

Men för både mig och Micke var det ingen snack om saken vi tackade självfallet Ja tack till att få festen på Cafe Opera. 

 

Jag har under dom åren som jag gått på Cafe Opera aldrig någonsin sett så mycket nyfiket folk och så förstås dom vanliga journalisterna och tv-team därutanför. Inte talat om den enormt långa kön som ringlade sig runt kvarteret. Vi däremot behöver inte ställa oss i någon lång kö och vänta.Vi gled bara förbi den långa kön, och gick in och minglade runt bland dom andra gästerna. Micke sprang på en kille som presenterade sig som Ryan Roxie och som var från USA.

 

Micke och Ryan

 

Det blev till att börja prata engelska med honom för svenska förstod han inte ett skvatt utav. Fick veta av honom att han var en sångare och gitarist som bl.a spelat med Alice Cooper och Slash ( enligt mig en utav världens bästa gitarr spelare) och även var god vän med killarna i Kiss.

 

Ryan och den trevliga nattklubbs chefen Jonas

 

Ryan bjöd upp oss till sitt VIP bord och där bjöds det på champange i alla möjliga färger och bland den godaste är ju helt klart den rosa champangen. Minst 2 vakter passade ingången mot VIP avdelningen som är på en uppbyggd på en scen så att inga obehöriga kommer upp. Herregud, hade så otroligt trevligt igår kväll att jag inte alls ville att kvällen skulle ta slut och jag bara, och det går inte annat än att älska det underbara stället Cafe Opera.

 

Strax efter midnatt kom dom stora stjärnorna som alla väntat på, och in kliver dom på scenen där vi alla inbjuda VIP-gäster sitter. Däremot hade sångaren Paul Stanley valt att stanna kvar på hotellet tillsammans med sin fru och barn. Både Aftonbladens journalister var där med webb-tv och likaså från Expressens webb-tv tillsammans med fotografer trängdes dom alla på scenen.

 

Gene har intaget sin tron på scenen tillsammans med sin son Nick

 

Jag såg bara Gene höll sig till mineral vatten under kvällen.

 

Så här såg det ut när journalister och olika tv-team trängde ihop sig

 

Trummisen Eric Singer med sällskap

 

Tycker att gitarristen Tommy Thayer är en riktig snygg hårfager...

 

Jag blev så överväldigad över att få träffa medlemarna i Kiss att det inte går att beskriva det med ord. Tommy var även riktigt trevlig att prata med.

 

Trummisen Eric and Micke

 

Denna bild är lånad ifrån Finest och när jag såg den här bilden på mig. Tänkte jag på det Rumänska bidraget i Eurovison "Playing with fire".

 

Efter att ha stått större delen av kvällen så var det faktiskt rätt så skönt att få sätta sig ner en stund.

 

Så här såg det ut ifrån VIP-platsen som vi var på och nedanför massor med folk som trängdes. Till vänster kan man se en vakt som ser till att inga obehöriga kommer upp.

 

Varje bandmedlem i Kiss kom åkande i varsin sådan här Lamborgini bil

 

Jag kunde inte låta bli att ställa mig vid en utav sportbilarna 

 

Limousiner har jag sett många utav särsklit utanför Cafe Opera, och blev något förvånad då jag nu såg att den nu finns Limousiner i rosa. Så trevligt min absoluta favorit färg och som även är den rosa champangen.

 

Ikväll var det egentligen tänkt att vi skulle gå ut igen och på samma ställe som igår. Teamat för kvällen var White Party ( passar ju mig perfekt) and Dresscode: White. Precis det ordet brukar Micke kalla mig för ibland när han är på det humöret: White jump here.

 

Men kvällen innan hade jag ju som sagt hållit igång i 21 timmar så någon utekväll även om temat för mig var perfekt. Det fanns inga som helst krafter kvar för att gå ut. Istället blev det att tillvara på att umgås med familjen och har haft en mysig hemmakväll.

 

 

Skrivet av Sandra 12 juni 2010 klockan 23:07

 

Av Sandra Sterner - 12 juni 2010 18:00

Jaa, igår eftermiddag strax efter klockan 14 gav vi oss av hemifrån för att åka upp mot Haninge och till Fredrika Bremer gymnasium. Där Henrik skulle ta studenten.

 

Tidigare under både morgonen och förmiddagen hade det ju förstås regnat. Jag skrev i inlägget " Carolines skolavslutning" att jag verkligen hoppas på att det blir uppehåll ifrån regnet under eftermiddagen.

 

Det blev tydligen så att jag blev bönhörd för regnet under eftermiddagen upphörde och t.o.m lite av solen tittade fram.Jag hade kommit överens med Johan att vi skulle träffas på bussen och göra följe till skolan.

 

Trodde att vi var ute i god tid när vi åkte hemifrån strax efter klockan 14. Kom fram till skolan och 40 minuter innan eleverna skulle komma utspringade från dörrarna. En sådan här dag vill man ju föreviga med massor utav bilder, och både Johan och jag hade självklart med oss våra kameror och bildenra Johan tog har han nu mailat över till mig.

 

Niclas, Caroline och jag i väntan på att Henrik ska komma utspringade!

 

 Caroline och Micke

 

 Jag tillsammans med hälften utav mina barn.

 

Med en smäll åker dörrarna upp och ett gallskrik från överlyckliga elever kommer utspringade. Tyvärr var det ( fast jag tyckte att vi var i god tid ute) massor utav föräldrar, syskon, släktingar och vänner som väntade ute på skolgården. Därav det långa avståndet

 

Tyvärr och både tråkigt och mycket dåligt utav skolan att inga föräldrar och syskom fick närvara inne i någon aula eller klassrum. Istället hade vi fått information tidigare att vi var välkomna att ta emot våra avgångs studenterna ute på skolgården!

 

 Stort Grattis Henrik till Studenten

 

Till slut så hittade uppklädda och stiliga Henrik oss.

 

  

Familjebild av stolta föräldar och en nöjd  Henrik 

 

Javisst, såklart att även syskon ska få vara med också

 

Henrik och hans söta flickvän Sara ( som även också går i samma skola som han gjorde, men hon har fortfarande 1 år kvar att läsa)

 

 

Henrik ger sin flickvän en puss på kinden

 

Henrik bytte om till jeans och t-shirt innan han klev på falket. Ni kommer strax att få veta varför

 

Henrik och några utav hans klasskompisar innan det är dags för dom att kliva upp på flaket

 

                                   Nu bär det snart iväg

 

Här är förklaringen till varför Henrik bytte om. Både champange och ölflaskor skakades vilt på flaket. En utav föräldrana som stod närmast hade garderat sig med att ha paraplyet uppfällt och tur var väl ändå det. Då det faktiskt stänktes helt rejält.

 

Både Johan och jag hade med oss kamera och förevigade Henriks studentdag. Henrik och hans övriga klasskamrater skulle sedan åka tradionell mässigt iväg på ett lasbils flak,och både champange och öl skvättde dom vilt skrikade omkring sig.

 

Därav hade Henrik och några andra utav elerverna tänkt på att ta med ombyte av kläder för att slippa lämna in sin nyinköpta kostym i kemtvätt.

 

Sedan hade Johan och Lizzy ordnat så att det bjöds på tårta och kaffe hemma hos dom. 

 

Gud, så stolt jag är som mamma till att min son nu har tagit examen, och dessutom fått jobb

 

 

Niclas ser ut att ta sig en funderare innan det är dags för att fika

 

Lizzy och Tobias som sitter och imiterar imprem mannen från tv-reklamen

 

Skrivet av Sandra 12 juni 2010 klockan 17:53




































Av Sandra Sterner - 12 juni 2010 16:45

Innan jag börjar skriva om Henriks studentdag, hade jag först tänkt berätta om Niclas skolavslutning. Nu har Niclas gått ur 9:oende klass, och till hösten så fortsätter skolan igen! Men då på en helt annan nivå.

 

Jag hade gärna velat vara med även på Niclas skolavslutning, men det gick ju inte! Det blir lätt så att det "krockar" med tider och just när skolorna lägger skolavsluningarna på samma dag, och nästan samma tider. Då skolorna inte direkt ligger nära varandra, och vi även saknar bil så blir det så att vi föräldrar fick dela på oss.

 

Vi är ju 2 st föräldrar till barnen, och då får man helt enkelt hjälpas åt även om man är skilda. Niclas pappa Johan hade även han begärt semester i fredags. För att bl.a gå på Niclas skolavslutning och senare på eftermiddagen Henriks studendag.

 

Skulle nog tro att det inte finns så många flera ex: makar som är så  omtänksamma och schyssta som Johan är. Han tänkte nämligen på att ta med kameran och fotografera i från Niclas skolavslutning. För att sedan vara så snäll och mailade över bilderna till mig.

                             

P.g.a regn så hölls även Niclas skolavslutning i gympasalen.

 

Niclas får sin slutbetyg av sin klasslärare.Som visade sig innehålla flera V.G och G i betyg.

 

Skrivet av Sandra 12 juni 2010 klockan 16:39

Select language

Presentation

 
  
 Välkomna alla gamla och nya läsare till min nya blogg! Nu verkar det som både mina gamla och förstås nya läsare hittat till denna sida.Jag skriver i både denna blogg och i denna  Metrobloggen  och det är bara för Er läsare att själva välja vilken blogg nu väljer följa. Jag skriver mycket om alla mina älskade barn: Nina, Jimmy, Henrik, Niclas, Tobias och Caroline. Detta är bara lite på toppen utav allt det jag skriver. Jag blandar även mina inlägg allt ifrån mitt privatliv, familj, jobb, shopping, musik, fester, humor och mycket mycket mer och mera får ni läsa om mig om ni väljer att följa med i min nya blogg. Nu börjar det bli hög tid att börja blogga. Vi syns väl inne på bloggen? Välkomna in i min bloggvärld.
 

Fråga mig

4 besvarade frågor

Vill ni kontakta mig ?

Om ni har frågor eller funderingar och desamma gäller om ni önskar annonsera i min blogg. Välkommen att sända ett mail:

sandraas1@live.se

                                              

             

 

 

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3 4 5 6
7
8
9
10
11 12 13
14
15
16
17
18
19 20
21
22
23
24 25
26
27
28
29 30
<<< Juni 2010 >>>

Klocka

  

 

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards