Alla inlägg den 13 juni 2010

Av Sandra Sterner - 13 juni 2010 19:30

Så har man kommit fram till den sista dagen på veckan och det har blivit Söndag som för mig är likamed slappar-vilo-dagen. Inga direkta måsten och inget inplanerat att göra.

 

Själv har jag bara strosat omkring här hemma i mysbyxor och t-shirt och t.o.m hoppat över att lägga någon make-up som jag annars gör varje dag, och har bara lagt på en skön mjuk dagkräm i ansiktet.

 

Tanken var förut att jag tänkte ge mig ut på en Powerwalk, men så började det regna!  Så det blev till att ställa in det.

I morgon börjar jag jobba igen, och nu är det åter igen dags för mitt dagskift! Åh nej, är min första tanke när jag tänker på vilken hemsk vidrig tid jag måste kliva upp vid i morgon bitti. Men det är bara att försöka bita ihop och jag ska försöka göra mitt bästa med att komma upp. Även om det för det mesta brukar röra sig om ett fler tal snooze avtryckningar.

 

Skrivet av Sandra 13 juni 2010 klockan 19:21

Select language

Presentation

 
  
 Välkomna alla gamla och nya läsare till min nya blogg! Nu verkar det som både mina gamla och förstås nya läsare hittat till denna sida.Jag skriver i både denna blogg och i denna  Metrobloggen  och det är bara för Er läsare att själva välja vilken blogg nu väljer följa. Jag skriver mycket om alla mina älskade barn: Nina, Jimmy, Henrik, Niclas, Tobias och Caroline. Detta är bara lite på toppen utav allt det jag skriver. Jag blandar även mina inlägg allt ifrån mitt privatliv, familj, jobb, shopping, musik, fester, humor och mycket mycket mer och mera får ni läsa om mig om ni väljer att följa med i min nya blogg. Nu börjar det bli hög tid att börja blogga. Vi syns väl inne på bloggen? Välkomna in i min bloggvärld.
 

Fråga mig

4 besvarade frågor

Vill ni kontakta mig ?

Om ni har frågor eller funderingar och desamma gäller om ni önskar annonsera i min blogg. Välkommen att sända ett mail:

sandraas1@live.se

                                              

             

 

 

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3 4 5 6
7
8
9
10
11 12 13
14
15
16
17
18
19 20
21
22
23
24 25
26
27
28
29 30
<<< Juni 2010 >>>

Klocka

  

 

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards