Alla inlägg den 7 juni 2010

Av Sandra Sterner - 7 juni 2010 10:00

Helgen har som alltid när man är ledigt gott alldeles för fort, och innan man vet ordet av så är det måndag igen, och nu väntar en ny lång vecka på en.

 

Kollade in firandet av Nationaldagen igår från Skansen på tv:n.Brukar tycka både Carola, Ola och Rigo är duktiga och väletablerade artister som sjunger mycket bra, och kärlekssången som Carola framförde till Kronprinsessan Victoria och Daniel var mycket fin.

 

Men dom övriga artisterna som uppträde var inte alls i min smak, och varken folkmusik eller opera går hem hos mig...tyvärr! Det blev till slut droppen för mig när hon som skulle sjunga opera kom ut på scenen och började skrika! Då fick jag nog och lämnade vardagsrummet. Kollade senare på programmet som kom efter och det var ju från Skeppsbron, och det var betydligt bättre program och låtarna började likna dom jag gillar att lyssna på.

 

Jaa, det råder Bröllopsyra över hela stan, och det kommer det visst att vara nu ändå fram det det ståtliga Kungabröllopet som kommer att vara om bara 12 dagar. Då Kronprinsessan Victoria och Daniel nu äntligen får varandra. Tycker dom är så gulliga tillsammans och på något sett så påminner dom även om varandra i ansiktet. Tänk att en enkel och vanlig kille från Ockelbo ( inte så långt ifrån där Micke kommer ifrån) nu kommer att få gifta in sig kungligt och få titeln Ers kungliga höghet Prins Daniel.

 

Jag hade från början tänkt åka in till stan för att se kortegen när dom nygifta åker runt stan, men inser att det kommer att vara smockfullt med folk inne istan denna dag, och men nu blir istället så att jag kommer att se det hemma på tv:n.

 

Är mycket för romantik och blir lätt känslosam när det gäller bröllop eller om det är någon man känner som fått en baby, och det blir lätt då att jag blir bölig och börjar lipa, och det kommer jag säkert att göra när Kronprinsessan Victoria och Daniel gifter sig...kommer sitta i soffa och torka min tårar.

 

 

Skrivet av Sandra 7 juni 2010 klockan 10:03

Select language

Presentation

 
  
 Välkomna alla gamla och nya läsare till min nya blogg! Nu verkar det som både mina gamla och förstås nya läsare hittat till denna sida.Jag skriver i både denna blogg och i denna  Metrobloggen  och det är bara för Er läsare att själva välja vilken blogg nu väljer följa. Jag skriver mycket om alla mina älskade barn: Nina, Jimmy, Henrik, Niclas, Tobias och Caroline. Detta är bara lite på toppen utav allt det jag skriver. Jag blandar även mina inlägg allt ifrån mitt privatliv, familj, jobb, shopping, musik, fester, humor och mycket mycket mer och mera får ni läsa om mig om ni väljer att följa med i min nya blogg. Nu börjar det bli hög tid att börja blogga. Vi syns väl inne på bloggen? Välkomna in i min bloggvärld.
 

Fråga mig

4 besvarade frågor

Vill ni kontakta mig ?

Om ni har frågor eller funderingar och desamma gäller om ni önskar annonsera i min blogg. Välkommen att sända ett mail:

sandraas1@live.se

                                              

             

 

 

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3 4 5 6
7
8
9
10
11 12 13
14
15
16
17
18
19 20
21
22
23
24 25
26
27
28
29 30
<<< Juni 2010 >>>

Klocka

  

 

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards