Alla inlägg den 9 juni 2010

Av Sandra Sterner - 9 juni 2010 11:00

Så har man redan kommit fram till mitten av vecken och det är redan onsdag ( lillördag)

 

Ni som följer min blogg dagligen märkte ju att jag inte hann med att uppdatera något nytt igår. Vissa dagar har jag så mycket annat att göra att bloggen helt enkelt får vänta. Men nu är det inget annat som är inplanerat på min agenda förutom att åka iväg och jobba i eftermiddag, men innan dess hade jag tänkt uppdatera lite nytt på min blogg.

 

I måndags kväll när jag kom hem från jobbet hade Caroline kommit hem efter att ha varit borta under helgen. Hon låg och sov så sött i sin säng, och böjde mig ner för att pussa henne på kinden. På morgonen när hon vakande fick hon sin nya vita klänning och rosa stumpbyxor ( som jag skrev om i ett utav mina tidigare inlägg) och hon blev förstås väldigt glad. Hon ville men en gång pröva sin nya klänning och blev så förtjust i den att hon hade den på sig i skolan igår.

 

I går kväll ringde glad och uppspelt dotter mig på jobbet, och hon snubblade nästan över orden då hon ville berätta vad hon hade fått.  Hon berättade att Micke och hon hade varit över till att par grannar ( dock inte våran närmaste) utan ett par andra som bor lite längre bort i vårat område. Både damen och mannen i det huset är helt otroligt snälla ( och önskar att man kunde ha lika snälla och trevliga svärföräldrar) men det är ju bara ett önske tänkanade. Nu till saken är att dom tycker väldigt mycket om Caroline och hade en present till henne i form av en jättestor Snobben, och då jag syftar på stor så menar jag att den var halva Caroline i storlek.

 

Våra trevliga grannar som är så förtjust i Caroline

 

 

 

Kolla in storleken på Snobben

 

Nu idag på morgen efter att Caroline kommit iväg till skolan passade jag på att ta sovmorgon. Men blev väckt strax innan kl: 9.30 av att Micke stod inne i sovrummet med en påse bullar ifrån Pressbyrån, och undrade om det inte vore dags att kliva upp nu. Det brukar hända ibland att Micke överraskar mig med att komma hem på sin raster, och nu när han börjat cykla igen så tar det inte mera än 5-7 minuter. Sträckte lite på mig och klev sedan upp, och gick ut i köket för att göra i ordning lite kaffe till oss.

 

Micke på väg tillbaka till jobbet

 

Har även köpt lite nya klänningar, men dock inte inne i stan det har jag inte haft tid med.

 

Denna gulliga blommiga korta ( förstås) klänning

 

Även denna svarta klänning med dragkedja fram följde med i beställningen. Båda är inköpta från Halens postorder på nätet.

 

På fredag är jag begärt ledigt igen, och det är för att det är både flera skolavslutningar, och Henrik tar studenten, och det ska förstås firas storslaget. Är så stolt över alla mina barn! Henrik har även lyckades med att skaffa ett jobb och kommer nu börja arbeta och känna egna pengar!

 

Jag säger bara det...Herregud, vad tiden går fort!! Ibland känns det som det inte var så länge sedan man skolade in Henrik i 1:a klass och nu tar han studenten.

 

 

 

Skrivet av Sandra 9 juni 2010 klockan 10:51















Select language

Presentation

 
  
 Välkomna alla gamla och nya läsare till min nya blogg! Nu verkar det som både mina gamla och förstås nya läsare hittat till denna sida.Jag skriver i både denna blogg och i denna  Metrobloggen  och det är bara för Er läsare att själva välja vilken blogg nu väljer följa. Jag skriver mycket om alla mina älskade barn: Nina, Jimmy, Henrik, Niclas, Tobias och Caroline. Detta är bara lite på toppen utav allt det jag skriver. Jag blandar även mina inlägg allt ifrån mitt privatliv, familj, jobb, shopping, musik, fester, humor och mycket mycket mer och mera får ni läsa om mig om ni väljer att följa med i min nya blogg. Nu börjar det bli hög tid att börja blogga. Vi syns väl inne på bloggen? Välkomna in i min bloggvärld.
 

Fråga mig

4 besvarade frågor

Vill ni kontakta mig ?

Om ni har frågor eller funderingar och desamma gäller om ni önskar annonsera i min blogg. Välkommen att sända ett mail:

sandraas1@live.se

                                              

             

 

 

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3 4 5 6
7
8
9
10
11 12 13
14
15
16
17
18
19 20
21
22
23
24 25
26
27
28
29 30
<<< Juni 2010 >>>

Klocka

  

 

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards