Alla inlägg den 30 juni 2010

Av Sandra Sterner - 30 juni 2010 12:00

Jaha, idag var det inte alls lika soligt och skönt ute som det var igår....hmm, vad tråkigt.

 

Var illa tvungen att kolla in väderleksrapporeten på nätet och det stod att det var risk för regn och eventuellt åska under eftermiddagen. I och för sig så ser det inte direkt ut som om det skulle bli regn ute just nu, men vädret kanske slår om under eftermiddagen. Men det är kanske lika bra att släpa med sig det rosa paraplyet ändå ifall det nu ändå skulle komma någon regnskur.

Igår tog jag mig en tur in till stan, men det var jag minsann inte ensam om att göra.

 

Det var  fullproppat med folk inne i city igår och på dom större gatorna som bl.a Drottinggatan såg det ut som en myrstack. Folk precis överallt, mestadels ungdomar, turister med kartor och kameror i högsta hugg som virrade omkring och visst knappt åt vilket håll dom skulle gå åt.

 

Mammor med barnvagnar som nästan inte kunde komma fram ( och för min egen del är jag numera glad över att slippa behöva gå inne i stan med barnvagn och trängas)

 

Dom har även satt igång rean inne i stan och som alltid när jag är inne i city så blir det svårt att inte låta bli att slinka in och dom alla olika butikerna. Jag brukar säga att tiden går fort när man har roligt och för mig igår var det faktiskt roligt (trots att det var mycket folk) det var kraftig rea på sommarkläderna och så var det så vackert väder.

 

Tiden bara flög iväg inne i stan och efter ett tag var jag tvungen att tänka på att det var dags att åka till jobbet.

 

Igår kväll när jag kom hem satt Micke och rensade ut bland sina vänner på Facebook. Nyfiket frågade jag honom om varför han höll på plocka bort en del utav hans vänner. Till svar fick jag att man lär sig efter ett tag att se vilka som är ens sanna vänner och vilka som tillhör dom falska och sådan vill nog ingen ha.

 

Det är precis så som jag alltid resonerat att hellre ha några få äkta vänner en att ha falska och opålitliga vänner.

Nej, nu blir det till att dona och feja lite här hemma innan det är dags att ge sig av hemifrån för att åka iväg och jobba.

 

Skrivet av Sandra 30 juni 2010 klockan 11:58

Select language

Presentation

 
  
 Välkomna alla gamla och nya läsare till min nya blogg! Nu verkar det som både mina gamla och förstås nya läsare hittat till denna sida.Jag skriver i både denna blogg och i denna  Metrobloggen  och det är bara för Er läsare att själva välja vilken blogg nu väljer följa. Jag skriver mycket om alla mina älskade barn: Nina, Jimmy, Henrik, Niclas, Tobias och Caroline. Detta är bara lite på toppen utav allt det jag skriver. Jag blandar även mina inlägg allt ifrån mitt privatliv, familj, jobb, shopping, musik, fester, humor och mycket mycket mer och mera får ni läsa om mig om ni väljer att följa med i min nya blogg. Nu börjar det bli hög tid att börja blogga. Vi syns väl inne på bloggen? Välkomna in i min bloggvärld.
 

Fråga mig

4 besvarade frågor

Vill ni kontakta mig ?

Om ni har frågor eller funderingar och desamma gäller om ni önskar annonsera i min blogg. Välkommen att sända ett mail:

sandraas1@live.se

                                              

             

 

 

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3 4 5 6
7
8
9
10
11 12 13
14
15
16
17
18
19 20
21
22
23
24 25
26
27
28
29 30
<<< Juni 2010 >>>

Klocka

  

 

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards