Alla inlägg den 11 juni 2010

Av Sandra Sterner - 11 juni 2010 13:00

Så där nu var en skolavslutning avklarad, och olyckligtvis så stämde prognosen för vädret idag! Vi vaknade upp alla i morse av att det regnade ute och jag som  i det längsta hade hoppats på att det ska bli uppehåll.

 

Micke hade även han tagit ledigt idag från jobbet för att följa med på Caroline skolavslutning. När sedan skolskjusen kom för att hämta upp henne så hade Jocke plats för en till i taxin. Jag tänkte att det skulle kännas skönt att få åka med i taxin till skolan, men samtidigt så kändes det inte helt rätt emot Micke som inte kunde få plats och se honom sedan traska iväg i regnet till busshållplatsen.

 

Nej, så hjärtlös och kall är jag inte i mitt hjärta. Även om jag visst kan vara det emot folk som har behandlat eller bemött mig väldigt illa. Dom betraktar jag som avskum!

 

Caroline och hennes klasskompisar skulle först träffas i klassrummet. För sedan gå ut på skolgården där själva skolavslutningen skulle hållas.

 

  

Caroline sitter vid sin bänk inne i klassrummet

 

 

Caroline ser en aning sur ut. Hmm, tycker det är lite konstigt, och jag som trodde ungar var glada då dom hade sommarlov.

 

Nu har hon kämpat sig igenom lågstadiet och kommer till hösten börja i mellanstadiet. Står brevid sin lärare Kerstin som hon nu haft sedan hon gick i 1:a klass.

 

Lite gladare miner blev det när fritids fröken Barbro kom.

 

Men som sagt vädret makter ville tydligen inte detta idag, och regnet stod som spön i backen. Istället flyttades det in till gymnastiksalen!! Hmm, kanske inte världen bästa ställe, och det var inte speciellt trevligt där inne, då det var en väldig hemsk doft av svettiga fötter. Men vad göra, när det regnar ute. Tycker däremot att det var lite synd att det inte fanns någon slags aula som dom istället kunde haft skolavslutningen i.

 

  

Caroline inne i den illa luktande svettiga gymnastik salen.

 

 

Nu har vi haft några timmar ledigt här hemma, och på vägen hem ifrån Caroline skola stannade vi till i Haninge Centrum  och gick till konditoriet. Jag hade nämligen lovat Caroline att om hon skulle sköta sig ordentligt på sin skolavslutning ( vilket hon gjorde utmärkt) skulle hon få en prinsessbakelse. Själv köpte jag till Micke och mig en varsin räksmörgås.

 

 

Caroline mumsar i sig av prinsessbakelsen

 

  

Räksmörgås...mums

 

Snart är det dags att ge sig av hemifrån igen, och nu är det för att se min som Henrik ta studenten. Jag hade från början tagit fel på tiden.  Det är inte förän kl:15 och efter det ska han få en "lyckspark" i baken och sedan bär det iväg på ett lastbilsflak ( snälla låt det vara uppehåll i regnadet då) och efter det blir det tårta och kaffe hemma hos Henriks pappa Johan och hans fästmö Lizzy.

 

 

Skrivet av Sandra 11 juni 2010 klockan 13:07



















Av Sandra Sterner - 11 juni 2010 00:15

Sedan drygt 1 timme tillbaka är jag nu hemkommen från jobbet, och tänkte nu uppdatera lite innan det är dags att gå och lägga sig.

 

Ska ju upp i ottan i morgon för att göra mig i ordning. För att sedan följa med Caroline på hennes skolavslutning i morgon och se när hon tillsammans med sin lärare och klasskamrater sjunger " Den blomstertid nu kommer" och Idas sommarvisa".

 

Senare på dagen är det dags för "utspark" av Henrik då han nu tar studenten efter att ha gått en 3-åring linje.Under dagen har jag flängt inne i stan efter en examen present till Henrik och till slut hittade jag det som jag tror att han vill ha. Köpte även detta "gosedjur och hjärta som jag tänkte jag skulle hänga runt Henrik hals i morgon och så en bukett rosor.

 

Dessvärre hörde jag på väderleksrapporten i min nya mobil ikväll på jobbet att det skulle bli regn i morgon, men hoppas in i det längsta att det inte blir det!!Om inte så får man väl ändå hoppas på att det blir uppehållsväder.

 

Nej, nu är klockan midnatt och det återstår inte så  mycket mera av min kväll nu än att gå och lägga mig.

 

Skrivet av Sandra 11 juni 2010 klockan 00:00

Select language

Presentation

 
  
 Välkomna alla gamla och nya läsare till min nya blogg! Nu verkar det som både mina gamla och förstås nya läsare hittat till denna sida.Jag skriver i både denna blogg och i denna  Metrobloggen  och det är bara för Er läsare att själva välja vilken blogg nu väljer följa. Jag skriver mycket om alla mina älskade barn: Nina, Jimmy, Henrik, Niclas, Tobias och Caroline. Detta är bara lite på toppen utav allt det jag skriver. Jag blandar även mina inlägg allt ifrån mitt privatliv, familj, jobb, shopping, musik, fester, humor och mycket mycket mer och mera får ni läsa om mig om ni väljer att följa med i min nya blogg. Nu börjar det bli hög tid att börja blogga. Vi syns väl inne på bloggen? Välkomna in i min bloggvärld.
 

Fråga mig

4 besvarade frågor

Vill ni kontakta mig ?

Om ni har frågor eller funderingar och desamma gäller om ni önskar annonsera i min blogg. Välkommen att sända ett mail:

sandraas1@live.se

                                              

             

 

 

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3 4 5 6
7
8
9
10
11 12 13
14
15
16
17
18
19 20
21
22
23
24 25
26
27
28
29 30
<<< Juni 2010 >>>

Klocka

  

 

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards