Alla inlägg den 4 juni 2010

Av Sandra Sterner - 4 juni 2010 11:45

Tycker denna vecka har gått jättefort, och nu är det redan fredag!!

Har säkert att göra med att det varit att göra hela tiden,och då brukar ju tiden för det mesta gå fort.

 

Själv är jag en sådan person som gillar att ha att göra en att bara sitta och "rulla tummarna" men självklart är jag även en sån som behöver hämta andan emellanåt och vila ut, och det brukar jag göra på helgerna och just söndagar är lagda till vila och slappar dag.

 

Att fungera utan bra mobil är för mig i närmaste med katastrof och i några dagar har jag fått haft en något mindre bra reserv mobil som också slutade upp att fungera!! Det var på jobbet i tisdag kväll den också lade av!!  Det var i närmaste panik jag fick, då jag visste att jag inte kunde bli nådd eller kunde ringa. En himla tur att Caroline hade en mobil ( som hon dock inte använder så mycket än) men jag kunde ändå låna den av henne under onsdagen....och tur var väl ändå det.

 

Micke måste ha tyckt synd om mig för igår inskaffade han mig på en ny mobil och själv har han en likadan. Det var nästan en sån som jag själv hade tänkt skaffa, och så är det även med Touch knappar. Första gången jag skulle pröva mobilen tyckte jag att det var det lite krångligt, men nu går det av bara farten.

 

Kommer tyvärr inte hinna komma i tid till jobbet idag, och det har att göra med att jag har lite annat att göra, och nu ser jag att klockan tickar på och måste sluta. Önskar alla mina läsare en riktigt.....

 

 

 

Skrivet av Sandra 4 juni 2010 klockan 11:50

Select language

Presentation

 
  
 Välkomna alla gamla och nya läsare till min nya blogg! Nu verkar det som både mina gamla och förstås nya läsare hittat till denna sida.Jag skriver i både denna blogg och i denna  Metrobloggen  och det är bara för Er läsare att själva välja vilken blogg nu väljer följa. Jag skriver mycket om alla mina älskade barn: Nina, Jimmy, Henrik, Niclas, Tobias och Caroline. Detta är bara lite på toppen utav allt det jag skriver. Jag blandar även mina inlägg allt ifrån mitt privatliv, familj, jobb, shopping, musik, fester, humor och mycket mycket mer och mera får ni läsa om mig om ni väljer att följa med i min nya blogg. Nu börjar det bli hög tid att börja blogga. Vi syns väl inne på bloggen? Välkomna in i min bloggvärld.
 

Fråga mig

4 besvarade frågor

Vill ni kontakta mig ?

Om ni har frågor eller funderingar och desamma gäller om ni önskar annonsera i min blogg. Välkommen att sända ett mail:

sandraas1@live.se

                                              

             

 

 

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3 4 5 6
7
8
9
10
11 12 13
14
15
16
17
18
19 20
21
22
23
24 25
26
27
28
29 30
<<< Juni 2010 >>>

Klocka

  

 

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards