Alla inlägg den 29 juni 2010

Av Sandra Sterner - 29 juni 2010 11:15

Nu var min andra vecka med kvällspasset påbörjad, och nästa vecka är det dagvecka. Börja nu känna att jag är välförtjänat lite semester, men har ännu inte ansökt om någon ledighet men tror eller hoppas snarare inte det är några som helst problem att få ledigt.

 

Tänkte jag skulle ta sista veckan i juli och så blir det någon vecka i augusti. Det är inte direkt likt mig att ha sån här sen semester, men någon gång måste man pröva på att ha det också.

 

Caroline åkte i morse iväg tll fritids och idag skulle dom iväg och bada, och vädret är ju toppen fint. Nu känns det att det äntligen är sommar.

 

Mina stora killar Jimmy och Niclas som sitter uppe vid datorn sent på kvällarna, ligger fortfarande och sover, men ska strax gå in och försöka se om det går att få liv i dom igen.

 

Klarar bara inte av att sitta inne när det är så vackert och varmt väder ute som det är idag. Så nu blir det en sväng in till stan. och se om det finns något som faller mig i smaken.

 

Skrivet av Sandra 29 juni 2010 klockan 11:14

Select language

Presentation

 
  
 Välkomna alla gamla och nya läsare till min nya blogg! Nu verkar det som både mina gamla och förstås nya läsare hittat till denna sida.Jag skriver i både denna blogg och i denna  Metrobloggen  och det är bara för Er läsare att själva välja vilken blogg nu väljer följa. Jag skriver mycket om alla mina älskade barn: Nina, Jimmy, Henrik, Niclas, Tobias och Caroline. Detta är bara lite på toppen utav allt det jag skriver. Jag blandar även mina inlägg allt ifrån mitt privatliv, familj, jobb, shopping, musik, fester, humor och mycket mycket mer och mera får ni läsa om mig om ni väljer att följa med i min nya blogg. Nu börjar det bli hög tid att börja blogga. Vi syns väl inne på bloggen? Välkomna in i min bloggvärld.
 

Fråga mig

4 besvarade frågor

Vill ni kontakta mig ?

Om ni har frågor eller funderingar och desamma gäller om ni önskar annonsera i min blogg. Välkommen att sända ett mail:

sandraas1@live.se

                                              

             

 

 

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3 4 5 6
7
8
9
10
11 12 13
14
15
16
17
18
19 20
21
22
23
24 25
26
27
28
29 30
<<< Juni 2010 >>>

Klocka

  

 

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards