Alla inlägg den 24 juni 2010

Av Sandra Sterner - 24 juni 2010 23:30

Nu så var första veckan med kvällspasset avklarat, och nu blir det ledigt i ett par dagar. Innan det är dags att påbörja 2:a kvällsveckan.

 

I morgon är det midsommarafton, och det är en dag på året som man vill att solen ska stråla från himmeln. Man vill helst utav allt kunna sitta ute och äta midsommar maten. Vädret dom senaste dagarna har varit toppen skönt, och på sommarna när solen skiner från en klarblå himmel så är det bara klänning eller kjol och top som gäller för mig.

 

Dom senaste dagarna har jag även haft det på jobbet, och det känns skönt att slippa höra vissa klaga och gnälla över att jag har klänning eller kjol på mig. Herregud, det är sommar och massor av tjejer har klänning eller kjol på sig. Själv skulle jag smälla av och svettas ihjäl om jag var tvungen att jobba i långbyxor på sommaren.

 

Olyckligtvis så har det visst blivit ändrade planer för mina söner inför midsommar. Skrev i ett utav mina tidigare inlägg att dom skulle åka ut till deras morfar som har ett landställe som ligger ute på Gålö. Men p.g.a vissa orsaker ifrån deras morfar så har det ställts in!

 

Mina pojkar hade från början verkligen sett fram emot att få åka ut själva till Gålö, och dom blev från början en aning besvikna, men det är inget som någon utav oss kan rå över att det blev på det här sättet.

 

Det var även tänkt från början att Carolines pappa Jonny skulle ha sin dotter hos sig under midsommar helgen. I vanliga fall brukar inte Caroline knorra någonting när hon ska hem till sin pappa. Igår berättade jag för Caroline att hon skulle åka ner till sin pappa för att fira midsommar där tillsammans med sina kusinerna och farmor och farfar.

 

Men den unga fröken hade en hel del invändningar, och ville absolut inte fira midsommar tillsammans med sin far. Hon ville fira midsommar som vi gjort dom tidigare åren, och det är tillsammans med mig, Micke, syskonen, Johan och Lizzy.

 

Jag kan bara inte tvinga ner Caroline till hennes pappa, om hon inte själv vill det. Själv skulle jag drabbas av så dåligt samvete gentemot mitt barn om hon tvingades ner till sin pappa.

 

Min äldsta son Jimmy som fortfarande bor hemma ( men han är ytterst sällan hemma) men i kväll är han det!.Nu till saken är att han sedan en tid tillbaka är ägare till en cross motorcykel, som han köpte billigt av en polare nere i Nynäshamn. Precis som så många unga killar i den åldern som han är i just nu, så gillar han att sitta och meka med crossen.

 

Jimmy sitter och mekar med sin cross

 

Jag var ju som sagt på jobbet ikväll och fick ett telefonsamtal ifrån Micke. Som berättade att han ville vara schysst och hjälpa Jimmy med lite jobb på crossen. Micke fick den osmarta  ideen att bränna ut avgasröret....smartskalle som istället blev knäppskalle!! Vad sjutton tänkte du med Micke. Okej, att du saknar körkort, men fatta att detta inte funkar.

 

Vad jag sett på bilden som  Jimmy lyckade fånga upp med sin mobil kamera. Knäppskallen Micke blåser igenom röret, och vad tror ni händer...?

 

TJOFF sa det och både ena halva ögonbrynet och ögonfransarna på ena ögat försvann!!

 

Tackar, min lyckliga stjärna att det inte slutade värre, och som tur var så reagerade tydligen både Micke och Jimmy snabbt. Så det blev inget mera som blev bränt än Micke halva ögonbryn och så rök även ögonfransarna.

 

Jag fick mig iallafall ett väldigt gott skratt när jag såg Mickes nya "look" när jag kom hem.

 

Skrivet av Sandra 24 juni 2010 klockan 23:27

Select language

Presentation

 
  
 Välkomna alla gamla och nya läsare till min nya blogg! Nu verkar det som både mina gamla och förstås nya läsare hittat till denna sida.Jag skriver i både denna blogg och i denna  Metrobloggen  och det är bara för Er läsare att själva välja vilken blogg nu väljer följa. Jag skriver mycket om alla mina älskade barn: Nina, Jimmy, Henrik, Niclas, Tobias och Caroline. Detta är bara lite på toppen utav allt det jag skriver. Jag blandar även mina inlägg allt ifrån mitt privatliv, familj, jobb, shopping, musik, fester, humor och mycket mycket mer och mera får ni läsa om mig om ni väljer att följa med i min nya blogg. Nu börjar det bli hög tid att börja blogga. Vi syns väl inne på bloggen? Välkomna in i min bloggvärld.
 

Fråga mig

4 besvarade frågor

Vill ni kontakta mig ?

Om ni har frågor eller funderingar och desamma gäller om ni önskar annonsera i min blogg. Välkommen att sända ett mail:

sandraas1@live.se

                                              

             

 

 

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3 4 5 6
7
8
9
10
11 12 13
14
15
16
17
18
19 20
21
22
23
24 25
26
27
28
29 30
<<< Juni 2010 >>>

Klocka

  

 

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards