Alla inlägg den 3 januari 2011

Av Sandra Sterner - 3 januari 2011 22:30

Nu fortsätter skrivadet och nu kommer det att handla om det vi gjorde på Nyårsdagen.

 

Det var egentligen tänkt från början att jag och Micke skulle gått ut på Nyårsafton, men nu blev det aldrig så, utan istället blev vi hemma. På Nyårsdagen, åkte vi tillsammans med mina 3 yngsta barn Niclas, Tobias och Caroline på en kryssning. Mina ungar, dom var så förväntansfulla och glada över att få komma iväg på en liten kryssning. Caroline har varit med en gång tidigare, men då var hon inte mera än 8 år och det var mycket "nya" intryck för den unga fröken att ta till sig. Jag minns även att den gången var det betydligt mycket mera folk, än vad det var denna gång vi åkte. Nu har Caroline även stått på tillväxt under 2 år och visste litegrann, om vad som sker under en kryssning tillsammans med mamma och Micke.

 

Nu tänkte jag bjuda mina läsare på lite bilder ifrån kryssningen.....


Vi stannade först till vid resturangen Shame Rock


Nu har vi kommit ombord på Cinderella och fast vi nyss hade ätit, så ville "matvraket" Micke sätta i sig en smörgås och Caroline fick en prinsessbakelse.


  

Caroline träffade Ville Viking


  Caroline provkör en motorcykel

 

  Caroline tittar nyfiket, på dom stora enarmade banditerna

 
   

Caroline lade i en 20-lapp för att få lite växel att spela för

 

  

Jag har skrivit det förut, att Caroline är en riktig liten turgumma. På den här spelmaskinen, fick hon tre fartyg och vann 50:-

  

   

Vad är det man säger...? Jo, det ska börjas i tid!! Caroline är precis som både sin mamma och sin plastpappa Micke mycket musikintresserad och vad passar då inte bättre än att sjunga karaoke.

 

Det var såklart lite ovant för Caroline, då det var allra första gången.

 
Carolines bröder Tobias och Niclas gillade och gjorde tummen upp för sin syster.
 
Senare på kvällen uppe i Fun Club
 

   

 

Denna söta tjej, kom fram till mig ( tror hon hette Johanna eller möjligen Hanna) och ville gärna fotas tillsammans med mig.


Micke in action



 

 
Niclas, jag och Tobias
 

Niclas, Micke and me

 
Nu är vi på väg hem och dagen efter hölls det karaoke uppe vid Fun Club. Caroline ville mer än gärna upp och sjunga och denna gång gjorde hon det alldeles själv.

 

Ingen scen skräck här inte, och stå och sjunga inför publik verkade inte beröra Caroline, det minsta.

Igår kväll kom vi då hem igen, efter att ha varit ute i Stockholms Skärgård och på Ålands hav (där det gungade lite.)

 

Jag hade skrivit ett sms-inlägg ifrån Cinderella och lovade att uppdatera, när jag kommit hem. Men nu blev det inte så och det beklagar jag i så fall till mina läsare, men desto mera att läsa ikväll och även mycket bilder.

Alla som någon gång varit ute och rest, vet ju att man inte som allra första grej, sätter sig vid datorn, när man kommer hem. Det behövdes handlas på ICA och väskorna skulle packas upp. Tvättkorgen, som varit proppfull (det har blivit så att vi samlat på oss lite smutstvätt under dom dagarna tvättmaskin var ur funktion) Men dagen innan nyårsafton, fick Micke tag i den resverdelen, till tvättmaskinen, och kunde åtgärda och laga felet själv. När vi hade packat upp våra kläder, tvättat, hängt upp den rena tvätten i torkskåpet, och tvättat yttligare en ny tvättmaskin, ätit, diskat, gett katten ( som dom flesta numera kallar Simba för) och tömt hans kattlåda, satte vi oss en liten stund i soffan och pustade ut.

 

Kvällen eller snarare var det på morgon kvisten så hade vi inte kommit i säng förräns vid 3.40-tiden och detta gjorde att jag ingen utav oss orkade sätta sig vid datorn, när allting var klart här hemma. Jag som först hade tänkt att skriva 1-2 blogginlägg, men insåg att jag  fick lov att skjuta på det tills i kväll. Och det är INTE enbart att sätta sig och skriva, när man har kameran full med bilder, som först ska läggas upp i datorn, för att sedan förminskas, så att det inte ska ta en "evighet" innan dom laddas upp på bloggen.

 

Denna vecka är det min dagvecka, och i morse var det då dags att kliva upp tidigt. Det är inte ofta det händer, men i morse, så strulade Carolines skolskjuts och den kom betydligt senare än vad det brukar göra, och detta gör att även jag inte kan gå hemifrån förän Caroline har hämtas, och detta gjorde att jag kom senare till jobbet.Nu under jullovet, så är det inte Carolines ordninare förare som kör henne och man får väl försöka ha lite överseende med att det är vikarier som kör emellanåt.

 

Nu till helgen, blir det full fart igen. Det är nämligen, så att Micke fyller år på lördag och denna gång har han i allafall talat om för mig vad det är för något han har önskat sig i present han vill ha i födelsdagspresent. Och på söndag kommer vi att få besök utav Mickes mamma och hennes karl, som kommer att bila ner ifrån Mickes gamla hemstad Gävle.

 

Skrivet av Sandra 3 januari 2011 klockan 22:24

Av Sandra Sterner - 3 januari 2011 19:00

Till att börja med vill jag önska alla mina läsare en riktig God Fortsättning, på det nya året 2011.

 

Nu är jag tillbaka på bloggen igen, och ska se till att mina läsare får något att läsa igen. Jag tyckte det var lika bra att dela upp dom båda inläggen, jag kommer att skriva ikväll. Igår kväll kom vi hem, efter att ha varit på en kortare resa, och idag har jag jobbat. Nu när jag kör enbart varannan vecka på jobbet, så blir det lite mera tid över till familjen på kvällarna. Innan jag kör vidare med nästa inlägg, hade jag tänkt egna lite tid till familjen, och hushållsarbetet, som aldrig tycks ta slut här hemma. Senare kommer jag tillbaka, med ett till inlägg och det kommer sannolihet bli ett par timmar framör skärmen ikväll.

 

Men först en liten tillbaka blick om hur vi firade våran Nyårsafton. Det blev så till slut att vi ändå valde att stanna hemma.Micke hade kvällen innan vaknat och känt sig varm och det blev ändå så till slut att vi valde att stanna hemma på nyårsafton. Caroline firade sitt nyår tillsammans med sina storabröder Niclas och Tobias hemma hos Johan och Lizzy i Tungelsta.

 

Jag var först inte säker på om Caroline, skulle orka hålla sig vaken tills det skulle bli 12-slaget, men hon orkade vara vaken och kollade på när Johan, Niclas och Tobias sköt iväg raketer. Dom skålade i Pommac.

 

Jag och Micke firade nyårsafton, med först på eftermiddagen, med en stek som Micke hade tillagat i ugnen och till det klyftpotatis.Senare på kvällen gjorde jag i ordning räksmörgåsar och dom käkade vi 1 timme innan 12-slaget.

 

   Dom goda räksmörgåsarna

 

   

      Micke och jag innan vi ska till att "hugga" in på räkmackorna.

 

Helt ärligt så måste jag skriva detta och det är så att börjat fått lite dåligt samvete, över hur mycket mat det är man trycker i sig under vintern ( och särskilt i december) Jag som alltid tidigare varit så noga, med att enbart äta endast EN lagad måltid per/dag, och därimellan har det blivit yougurt, filmjölk, frukt och en smörgås. Men dom senaste veckorna tillbaka har det gått och blivit två måltider per/dag. Det känns som det ända man gör och det är att äta och återigen äta, man vänjer magen vid mer och mer mat och magsäcken töjs ut. Hjälp, säger jag, det måste få ett snabbt slut på detta ätande, om man nu inte vill se ut som ett "fläskberg" i sommar ( åh, nej hemska tanke) men nu är i allafall både julen och nyårsafton över för denna gång.

 

Strax innan klockorna skulle börja ringa in det nya året, tog vi fram champagne flaskan och Micke korkade upp den.

 

  

                    Dags för Micke att korka upp champagnen

 

  

Inte visste jag att Micke kunde kisa, så med ögonen, att han såg ut som en kines...fniss   

 

För att sedan gå ut på våran baksida och skjuta iväg raketer och önska varandra "Gott Nytt år" och avge mitt nyårslöfte och se hur den mörka himmlen lyses upp utav alla färgranna raketer.

 
   

På våran baksida, såg det ut så här vid 12-slaget.

 

Skrivet av Sandra 3 januari 2011 klockan 19:01

Select language

Presentation

 
  
 Välkomna alla gamla och nya läsare till min nya blogg! Nu verkar det som både mina gamla och förstås nya läsare hittat till denna sida.Jag skriver i både denna blogg och i denna  Metrobloggen  och det är bara för Er läsare att själva välja vilken blogg nu väljer följa. Jag skriver mycket om alla mina älskade barn: Nina, Jimmy, Henrik, Niclas, Tobias och Caroline. Detta är bara lite på toppen utav allt det jag skriver. Jag blandar även mina inlägg allt ifrån mitt privatliv, familj, jobb, shopping, musik, fester, humor och mycket mycket mer och mera får ni läsa om mig om ni väljer att följa med i min nya blogg. Nu börjar det bli hög tid att börja blogga. Vi syns väl inne på bloggen? Välkomna in i min bloggvärld.
 

Fråga mig

4 besvarade frågor

Vill ni kontakta mig ?

Om ni har frågor eller funderingar och desamma gäller om ni önskar annonsera i min blogg. Välkommen att sända ett mail:

sandraas1@live.se

                                              

             

 

 

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3 4
5
6
7
8 9
10 11 12 13 14 15
16
17 18 19 20 21
22
23
24
25 26 27 28
29
30
31
<<< Januari 2011 >>>

Klocka

  

 

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards