Alla inlägg den 4 januari 2011

Av Sandra Sterner - 4 januari 2011 21:15

Nu tänkte jag att det vore dags att uppdatera lite nytt på bloggen igen. Men kan garantera att det kommer inte att bli ett lika långt inlägg som det blev igår.

Nu var yttligare en dag avverkad på jobbet, men ( usch) vad denna dag har känts lång. Har kollat så många gånger på klockan idag och velat eller snarare önskat att den skulle vara mera än vad den egentligen var.

Jag hade efter jobbet ett möte, och efter det blev det en tur in till stan, men denna gång blev det inte in till city, utan istället siktade jag in mig på Södermalm. Inne på second hand butiken "Emmaus" så hittade jag ett par ( alldeles nya) par byxor, ifrån Vero Moda och prislappen från den butiken satte fortfarande kvar.

Jag tyckte vid första ögonblicket att dom påminde lite i mönstret om dom roströda byxorna, som jag köpte förra året. Jag var bara så illa tvungen att pröva dom och när jag märkte att dom passade, så slog jag till direkt. Dom var så kraftigt nedsatta, så det var bara slå till direkt.

 

Dom nya byxorna

 

Även väskor och skor gillar jag och hittade även denna lilla söta rosa (såklart) glittrade aftonväska inne på Emmaus, och den butiken kommer absolut få besök utav mig flera gånger.

 


Min nya rosa väska

 

Skrivet av Sandra 4 januari 2011 klockan 21:08

Select language

Presentation

 
  
 Välkomna alla gamla och nya läsare till min nya blogg! Nu verkar det som både mina gamla och förstås nya läsare hittat till denna sida.Jag skriver i både denna blogg och i denna  Metrobloggen  och det är bara för Er läsare att själva välja vilken blogg nu väljer följa. Jag skriver mycket om alla mina älskade barn: Nina, Jimmy, Henrik, Niclas, Tobias och Caroline. Detta är bara lite på toppen utav allt det jag skriver. Jag blandar även mina inlägg allt ifrån mitt privatliv, familj, jobb, shopping, musik, fester, humor och mycket mycket mer och mera får ni läsa om mig om ni väljer att följa med i min nya blogg. Nu börjar det bli hög tid att börja blogga. Vi syns väl inne på bloggen? Välkomna in i min bloggvärld.
 

Fråga mig

4 besvarade frågor

Vill ni kontakta mig ?

Om ni har frågor eller funderingar och desamma gäller om ni önskar annonsera i min blogg. Välkommen att sända ett mail:

sandraas1@live.se

                                              

             

 

 

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3 4
5
6
7
8 9
10 11 12 13 14 15
16
17 18 19 20 21
22
23
24
25 26 27 28
29
30
31
<<< Januari 2011 >>>

Klocka

  

 

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards