Alla inlägg den 23 januari 2011

Av Sandra Sterner - 23 januari 2011 23:45

Idag kom jag då äntligen igång litegrann med träning, och det känns förstås väldigt skönt nu att man kommit igång. Alltså på med joggingbyxorna och snörde på mig gympadojorna.

 

Det var inte alls det lättaste kan jag lova att försöka få med sig Micke, som tydligen hellre ville sitta hemma och "jäsa" vid datorn. Men med lite övertalningtaktik och tjatande så gav han till slut med sig och följde med ut.

 

Dom tidigare gångerna Micke följt med mig ut för att springa, så har han total vägrat att byta om till träningkläder och gympaskor har han inte haft på åratal, men i dagarna skaffade han sitt ett par.Istället dom få gångerna jag fått med mig Micke ut i motionspåret, så går han klädd som vanligt, det vill säga, jeans, skinnjacka, och sina boots/loafers. Sådana utstyrel kan man ju inte springa i, utan istället så powerwalkar han, medans varar joggningen med powerwalk.

 

I julklapp fick Micke bl.a ett par  nya svarta träningsbyxor utav mig och så dom nya gympadojorna, han hade inskaffat. Nu fanns det inte längre några ursäker att komma med, som han tidigare har ursäktat sig med: Det går väl ändå inte att jogga i träningsbyxor och boots...?

 

Vi gav oss av hemifrån och var ute och sprang ca: 1 timme.

 

 

Vad är det mitt öga skådar.....


 Jo, det är ingen mindre än "heffaklumpen" som kommer springande....

 Jag tycker Micke kämpar sig riktigt bra upp för uppförsbacken...
 
Det gäller verkligen att ta iiiiiii även om man tycker det tar emot. Det handlar bara om att man är otränad och det ger med sig efter tag.

  

Jag var verkligen på strålande humör idag, och det var för att jag nu kommit gång med joggningen igen. I nedförsbacke går det alltid lite undan och särkilt på vintern, då det både är snö och is
 
Nu är det raksträcka, och jag varvar joggningen med lite powerwalk ( är fortfarande lite otränad.) Vad gör man inte för att bli smal inför sommaren.

 

Åter tillbaka hemma var vi båda genomsvettiga och det blev direkt in till duschen.

 

Nu på kvällen blev vi sittandes som två ugglor i soffan och glott mestadels på tv:n. Inte för att varken jag eller Micke är mycket för romatiska filmer, men ändå blev det så att vi kollade på långfilmen "Wedding Date" som ikväll gick på Kanal 5.

 

I morgon börjar en ny vecka, som dessutom är min kvällsvecka på jobbet. Och kanske det blir ett blogginlägg från mig i morgon förmiddag, innan det är dags att åka och jobba.

 


Skrivet av Sandra 23 januari 2011 klockan 23:38

Av Sandra Sterner - 23 januari 2011 12:15

Så har det redan gått och blivit söndag,och som (nästan) alltid så är just söndagarna lagda till att vara slappardagen på veckan.

 

Jag har funderat lite på om jag kanske ska sätta på mig träningsbyxorna och snöra på mig gympaskorna och ge mig ut och springa några kilometer. Det finns inga längre ursäkter att skjuta upp detta med träningen längre! Nu gäller det på allvar att komma igång med löpning och powerwalk, om man ska se någorlunda smal ut i sommar. Jag hoppas även att jag får med mig Micke ut på en löparrunda, och kan ni tänka att gubben har nu inskaffat sig på ett par gympadojor. Hmm, nu få han lov att försöka slita sig ifrån sina boots ett litet tag.

Nu hade jag tänkt ta upp en helt annat sak i min blogg. Det är ett ämne som jag tycker det pratas väldigt lite om och det finns inte heller så mycket att läsa om det på nätet.

Det jag menar är att det inte alltid "klickar" och "fungerar" mellan alla människor och detta beror på att det inte finns någon bra fungerade personkemi mellan partnerna.

Jag själv brukar för det mesta få bra vibbar med dom som beter sig eller uppför sig på liknade sätt som mig själv. Och naturligtvis dåliga vibbar till folk man ogillar. Jag kan tro att man även kan få dåliga vibbar av människor, som beter sig på ett sätt som man inte riktigt känner igen.

Själv brukar jag för det mesta få bra personkemi, med människor i allmänt, och med det jag både privat, jobbet och ute på fester, och dras oftast till glada, trevliga och skämtsamma personer som tycker om att bjuda på sig själva, och har det där lite speciella och förstås glimten i ögat.

Men tyvärr så finns det vissa personer som jag inte alls kan känna någon direkt bra personkemi emellan. Och det kan jag tro beror på flera orsaker. Jag förknippar vissa personer med tråkigheter, och ser tyvärr deras svagheter ( för bl.a mat) och folk som vräker i sig mat och blir feta gör mig illamående. Sedan finns det dom som inte håller sig fräscha och är dåliga på att sköta sin hygien....usch, fy, så vidrigt det är att se och råka på dessa illaluktande personer som inte håller sig fräscha med att duscha/bada och byta sina kläder varje dag..

Det handlar om två saker i mötet mellan männsikor. Det första är ett doftämne som kallas för feromoner och det är vad för doft den andra som står framför dig utsöndrar: Du står kanske framför en person som du dagligen träffar. Hon/han behöver kanske inte säga ett enda ord och du får ändå en känsla av att personen unsöndrar en fruktandsvärd odör och det får dig att tycka illa om den personen. Eller så kan det vara tvärtom. Du få en känsla att du tycker den personen som står framför dig luktar guddomligt gott och du känner att du verkligen gillar den personen.

Det andra är det "tysta språket" även kallat kroppspråket som är avgörande för sammhörighets känsla.

 

 

 


Skrivet av Sandra 23 januari 2011 klockan 12:17

Select language

Presentation

 
  
 Välkomna alla gamla och nya läsare till min nya blogg! Nu verkar det som både mina gamla och förstås nya läsare hittat till denna sida.Jag skriver i både denna blogg och i denna  Metrobloggen  och det är bara för Er läsare att själva välja vilken blogg nu väljer följa. Jag skriver mycket om alla mina älskade barn: Nina, Jimmy, Henrik, Niclas, Tobias och Caroline. Detta är bara lite på toppen utav allt det jag skriver. Jag blandar även mina inlägg allt ifrån mitt privatliv, familj, jobb, shopping, musik, fester, humor och mycket mycket mer och mera får ni läsa om mig om ni väljer att följa med i min nya blogg. Nu börjar det bli hög tid att börja blogga. Vi syns väl inne på bloggen? Välkomna in i min bloggvärld.
 

Fråga mig

4 besvarade frågor

Vill ni kontakta mig ?

Om ni har frågor eller funderingar och desamma gäller om ni önskar annonsera i min blogg. Välkommen att sända ett mail:

sandraas1@live.se

                                              

             

 

 

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3 4
5
6
7
8 9
10 11 12 13 14 15
16
17 18 19 20 21
22
23
24
25 26 27 28
29
30
31
<<< Januari 2011 >>>

Klocka

  

 

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards