Alla inlägg den 18 januari 2011

Av Sandra Sterner - 18 januari 2011 21:45

I morse gick det över all förväntan enkelt att komma upp ur sängen. ( Hmm, det är egentligen inte likt mig att kunna komma upp tidigt på morgonen!) Jag brukar tillhöra dom mera morgontrötta, och är långt ifrån en morgonmänniska. Men i morse var det helt annorlunda, och ( konstigt) nog så lyckades jag komma upp redan vid 6-tiden. Jag har nyligen bytt alarm ( till ett sånt där jobbigt ljud, som gör att man bara måste stiga upp) Däremot är mitt nya alarm inte direkt uppskattat av Micke!! Han har nämligen fått rena-rama-tuppjuckenmitt alarm. Jag kände mig stolt över mig själv som lyckades masa mig upp så tidigt och kunde för en gång skull komma i hyfsad tid till jobbet.

Micke var schysst och fixade både frukosten och såg till att Caroline kom iväg med sin skolskjuts i tid. Jag skyndade mig för att hinna med pendeltåget och kom upp på stationen, med bara några få minuter innan tåget skulle komma in. Väl nedsatt på ett säte så upptäckte jag att mitt handsfree låg kvar i den andra väskan hemma...suck. Jag kände att det inte var lönt att kliva av vid nästa station, för att åka tillbaka hem, efter mitt handfree.( Då skulle jag komma fram ännu senare till jobbet, och det ville jag inte) Så istället blev det till att klara sig utan mitt handfree idag, men i morgon ska handfree med till jobbet.

Micke som idag hade tagit ledigt från jobbet ( för att uträtta lite ärenden) ringde mig strax innan jag hade kommit fram till jobbet. Och berättade att när han stod och duschade så upptäckte han att inte vattnet rann ner som det skulle i badkaret. Så invirad med handduk om midjan, fick han lov att ställa sig i någon form av "krypställning" alltså på alla fyra på golvet och lossa på röret och göra rent det från massor utav hår och annan skitig gegga, som hade satt sig som en ända stor klump därinne. Efteråt så hade Micke slängt allting i toan och spolat ( vilket kanske inte var det allra bästa) då det istället nu blev stopp i toaletten!! Micke fortsatte och förklara, och sade att han hade försökt få loss stoppet, som nu istället hade satt sig i toalett rören. Det ända som Micke hade att använda, var en toalettborste och hur han än stod och drog borsten upp-och-ner i toaletten, så fick han inte loss det som satte som stopp i rören. Till slut så fick Micke nog, med att stå och dra i borsten upp-och-ner och ringde i desperation till fastighetsskötaren. Som en en kort liten gubbe, som springer omkring i vårat bostadsområde och sköter både det utvändiga och invändiga.

-  Jaha, du ringde han som jag brukar kalla: "För 3 äpplen hög". Kommer han och hjälper till, med stoppet i toaletten....fnissade jag. Några minuter senare ringer Micke upp igen och berättar strax efter det att vi avslutade samtalet, så "pep" det i Mickes mobil och det var ifrån fastighetskötaren. Och i sms:et stod det att han var utanför vårat hus och undrade varför ingen öppnade eller svarade i mobilen. Micke berättade att medans han pratade med mig förra gången, så tyckte han att katten hade betett sig annorlunda. Simba hade ställt sig upp på baktassarna och tryckt framtassarna mot glasrutan på ytterdörren, ( och det brukar Simba göra när han ser en annan katt utanför) och Micke var säker på att det var en annan katt, Simba hade sett. Men i själva verket var det våran fastighetskötare, som had kommit och stått utanför och ringt på våran dörr ( men våran ringklocka är fortfarande inte lagad) Fastighetskötaren hade tagit med sig en avloppsrensare, som var i form av en "sugkåpa." Det gjorde så att det blev vakumsug och stoppet i toan släppte, men efteråt visade det sig att vattnet fortfarande rann ner alldeles för sakta i både handfatet/badkaret, och det skulle säkert bara ta någon dag innan det "slammade" ihop igen och blev total stopp. Micke rättade mig nygligen, det var inte Micke som ringde slamsugaren, utan det var fastighetskötaren som gjorde det, och efter någon timme hade han varit här och sugit rent samtliga utav våra rör.

 
   
Skrivet av Sandra 18 januari 2011 klockan 21:44

Select language

Presentation

 
  
 Välkomna alla gamla och nya läsare till min nya blogg! Nu verkar det som både mina gamla och förstås nya läsare hittat till denna sida.Jag skriver i både denna blogg och i denna  Metrobloggen  och det är bara för Er läsare att själva välja vilken blogg nu väljer följa. Jag skriver mycket om alla mina älskade barn: Nina, Jimmy, Henrik, Niclas, Tobias och Caroline. Detta är bara lite på toppen utav allt det jag skriver. Jag blandar även mina inlägg allt ifrån mitt privatliv, familj, jobb, shopping, musik, fester, humor och mycket mycket mer och mera får ni läsa om mig om ni väljer att följa med i min nya blogg. Nu börjar det bli hög tid att börja blogga. Vi syns väl inne på bloggen? Välkomna in i min bloggvärld.
 

Fråga mig

4 besvarade frågor

Vill ni kontakta mig ?

Om ni har frågor eller funderingar och desamma gäller om ni önskar annonsera i min blogg. Välkommen att sända ett mail:

sandraas1@live.se

                                              

             

 

 

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3 4
5
6
7
8 9
10 11 12 13 14 15
16
17 18 19 20 21
22
23
24
25 26 27 28
29
30
31
<<< Januari 2011 >>>

Klocka

  

 

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards