Alla inlägg den 9 januari 2011

Av Sandra Sterner - 9 januari 2011 20:15

Nu har vi haft svärmor Ing-Britt och hennes karl, Gunnar och hans 15-åriga son Patrik, hos oss på besök. Dom kom ungefär den tiden, som vi hade kommit överens om.

 

Vi hade inte ställt något alarm, kvällen innan, utan vi sov tills vi själv vaknade, och det blev förstås lite länge, och det var inte förens omkring  9.30-tiden, vi vaknade, och det blev förstås en aning stressigt på morgonen. Det fanns ingen tid över till att ligga kvar i sängen i stund, för att dra sig en smula. Utan det var bara att sätta full fart med en gång på morgonen. Mickes mamma ringde lite före klockan 11.00 och talade om att dom nu var framme och ville samtidigt att Micke skulle komma ut till parkeringsplatsen. En stund senare kommer både svärmor, Gunnar, Patrik och så förstås Micke ( som kånkar på en stor tv som han hade fått  i födelesdagspresent)

 

   

Igår när jag gjorde ordning potatisgratäng, så passade jag på att göra två stycken, och det var för att vi skulle bjuda på det idag, och förutom potatisgratäng så blev det även kött.....idag också. Det visade sig att maten, var mycket uppskattat för det sa i princip bara: Slurp, så var maten mer eller mindre slut. Efteråt blev det kaffe med fikabröd och kakor.

 

Nu tycker jag att Micke börjar bli lite väl för mycket bortskämd, med allt som han fått den sista tiden. Herregud, karln fyller inte 50 år...ännu! Förutom att han fick en tv, en stor bukett med tulpaner, (och detta måste jag bara skriva om) Det är Mickes mamma som vid flera tillfällen berättat detta för mig. När Micke var liten, så tyckte han väldigt mycket om blommor (och som vuxen, så jobbade ju även Ferdinand, nej jag menar Micke med blommar i ett växthus ute vid Barkarby)men särskilt som liten tyckte han väldigt mycket om tulpaner, men han hade svårt med att uttala tulpaner på rätt sätt, så istället blev det: Marsipaner!!

 

  

Dom här vackra tulpaner fick Micke

 

Förutom det, så fick han även ett presentkort på J.C Och till sist fick vi en gemensam present/julklapp och det var ett varsitt påslakanset.

 

  


  

Micke öppnar sin present

 

  

   Ing-Britt och Micke

 

 Gunnar

 

  

Patrik och Micke

 

Då det skiljer ca: 22 mil ( tror jag) mellan Haninge-och-Gävle. Och Ing-Britt berättade att det idag, tog lite mera än 2 timmar att köra den sträckan. Så valde dom när det blev eftermiddag att bryta upp och tacka, för sig och resa tillbaka den långa vägen till Gävle igen.

 

I morgon väntar vardagen igen, för oss alla här hemma igen. För mina yngsta barn Caroline, Niclas och Tobias, är det nu dags att återvända till skolan, och påbörja vårterminen.

 

För min egen del, så blir det inte alls så mycket jag kommer att träffa familjen, och det har att göra med att jag påbörjar min kvällsvecka i morgon.

 

Nej, nu får det lov att räcka med skrivadet för ikväll och är förhoppnisvis tillbaka någon gång under morgondagen. 


Skrivet av Sandra 9 januari 2011 klockan 20:16

Select language

Presentation

 
  
 Välkomna alla gamla och nya läsare till min nya blogg! Nu verkar det som både mina gamla och förstås nya läsare hittat till denna sida.Jag skriver i både denna blogg och i denna  Metrobloggen  och det är bara för Er läsare att själva välja vilken blogg nu väljer följa. Jag skriver mycket om alla mina älskade barn: Nina, Jimmy, Henrik, Niclas, Tobias och Caroline. Detta är bara lite på toppen utav allt det jag skriver. Jag blandar även mina inlägg allt ifrån mitt privatliv, familj, jobb, shopping, musik, fester, humor och mycket mycket mer och mera får ni läsa om mig om ni väljer att följa med i min nya blogg. Nu börjar det bli hög tid att börja blogga. Vi syns väl inne på bloggen? Välkomna in i min bloggvärld.
 

Fråga mig

4 besvarade frågor

Vill ni kontakta mig ?

Om ni har frågor eller funderingar och desamma gäller om ni önskar annonsera i min blogg. Välkommen att sända ett mail:

sandraas1@live.se

                                              

             

 

 

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3 4
5
6
7
8 9
10 11 12 13 14 15
16
17 18 19 20 21
22
23
24
25 26 27 28
29
30
31
<<< Januari 2011 >>>

Klocka

  

 

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards