Alla inlägg den 15 januari 2011

Av Sandra Sterner - 15 januari 2011 23:45

Jag hade egentligen inte tänkt att skriva någonting alls idag. Utan istället hade jag tänkt tagit ett "bloggbreak" för en dag.  Men nu sitter jag likförbaskat framför skärmen och fingrarna far över tangetbordet.

Vi började dagen, med att ta en riktig lång sovmorgon hela familjen och det var ingen som steg upp från sin säng, förrän efter 10.30-tiden Det känns så skönt att sova ut länge på morgonen, när man är ledigt....(vill säga)

När vi gjort morgon, så åkte vi upp till Haninge Centrum, för att kolla lite i dom olika butikerna. Inne på H&M så hittade jag ett par jättesöta "Hello Kitty" tofflor ( då vi bor i hus, är det oftast lite dragit och kallt på golven, under vinterhalvåret) Jag tyckte tofflorna var söta och ville jag gärna pröva dom.

 
   

Både Micke och Caroline skrattade gott åt tofflorna, som jag prövade och så säger Micke: Är du allvarlig, ska du verkligen köpa dom...där?

- Okej, att dom ser kanske inte ser ut som "vanliga" tråkigta/trista tofflor, men dom kommer jag ju bara att ha hemma. Dom känns sköna och skulle hjälpa så att "fossingarna" inte kändes som iskalla ( som dom oftast gör hemma på vårat kalla golv.) Nu blev det så att jag inte köpte tofflorna, och det hade förstås varit skönt att haft ett par varma tofflor att värma mina kalla "fossingar" i. Får se om det blir så att jag kommer att ändra mig och åka iväg och köpa dom ändå.

 

Både jag och Micke är enormt mycket musikintresserade och det går inte en ända dag här hemma utan att vi spelar musik. Jag har skrivit detta förut och det står jag fortfarande för och det är att music gör sig helt klart på engelska. Strax innan jag började med kvällsbloggen, så satt Micke vid sin dator och höll på spela in musik.

När jag är på väg till jobbet, så brukar jag för det mesta sitta och lyssna på musik i mina hörlurar. Jag brukar svappa mellan dom olika favoritkanalerna som är 101.9 Star, 104.7 Lugna Favoriter och 107.1 Klassiska Hits. Det var en låt och speciellt texten, som berörde mig djupt. På något konstigt sätt, så fastnade den låttexten inom mig, och den försvann inte förräns efter någon dag. Men när man lyssnar på mycket olika sortes musik under dagarna/kvällarna, så försvann den låten inom kort.

Nu på kvällen, medans jag satte och skrev i min blogg och Micke satte med ryggen emot mig, och höll på med sin musik. Jag var så inne i mitt skrivade, att jag inte direkt tänkte på att jag samtidgt satte och nynnade på den melodin, som jag tidigare under veckan hade hört och nu var den återigen tillbaka.

Jag googlade fram låttexten och printade ut den på våran skrivare ( det är lika bra att "plugga" in den så att man kan den utantill) till nästa gång det blir att man kanske sjunger något...igen.

 

I'm nothing special, in fact I'm a bit of a bore
If I tell a joke, you've probably heard it before
But I have a talent, a wonderful thing
'Cause everyone listens when I start to sing
I'm so grateful and proud
All I want is to sing it out loud

 
 Mother says I was a dancer before I could walk
She says I began to sing long before I could talk
And I've often wondered, how did it all start
Who found out that nothing can capture a heart
Like a melody can
Well, whoever it was, I'm a fan

 

So I say
Thank you for the music, the songs I'm singing
Thanks for all the joy they're bringing
Who can live without it, I ask in all honesty
What would life be?
Without a song or a dance what are we?
So I say thank you for the music
For giving it to me

 

I've been so lucky, I am the girl with golden hair
I wanna sing it out to everybody
What a joy, what a life, what a chance!

 

Skrivet av Sandra 15 januari 2011 klockan 23:38

Select language

Presentation

 
  
 Välkomna alla gamla och nya läsare till min nya blogg! Nu verkar det som både mina gamla och förstås nya läsare hittat till denna sida.Jag skriver i både denna blogg och i denna  Metrobloggen  och det är bara för Er läsare att själva välja vilken blogg nu väljer följa. Jag skriver mycket om alla mina älskade barn: Nina, Jimmy, Henrik, Niclas, Tobias och Caroline. Detta är bara lite på toppen utav allt det jag skriver. Jag blandar även mina inlägg allt ifrån mitt privatliv, familj, jobb, shopping, musik, fester, humor och mycket mycket mer och mera får ni läsa om mig om ni väljer att följa med i min nya blogg. Nu börjar det bli hög tid att börja blogga. Vi syns väl inne på bloggen? Välkomna in i min bloggvärld.
 

Fråga mig

4 besvarade frågor

Vill ni kontakta mig ?

Om ni har frågor eller funderingar och desamma gäller om ni önskar annonsera i min blogg. Välkommen att sända ett mail:

sandraas1@live.se

                                              

             

 

 

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3 4
5
6
7
8 9
10 11 12 13 14 15
16
17 18 19 20 21
22
23
24
25 26 27 28
29
30
31
<<< Januari 2011 >>>

Klocka

  

 

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards