Alla inlägg den 4 februari 2012

Av Sandra Sterner - 4 februari 2012 19:20

Tjena mors på er..!


Jag tror inte jag är ensam om att känna mig på gott och glatt humör när man få se att solen letat sig fram i det kalla vinter klimatet. För mig är det bara att måste att ge mig ut utomhus när solen skiner, även om man tycks få dras med detta snö elände ett tag till.

 

 


Vad passar då inte bättre än att ta med sig en varm kopp kaffe och sätta sig ute i solen på sin balkong.


Ikväll smäller det då till och nästan överallt kan man nu läsa om Melodifestivalen. Sedan  år 2002  ( 10 år sedan) gjordes stora förändringar i upplägget, då SVT införde fyra deltävlingar, och dessutom gav dom tävlande artisterna, som inte gick vidare än Andra chans, till  att försöka ta sig till den stora finalkvällen. Dom tävlande bidragen  ökade dramatiskt: från ca tio till trettiotvå. Sedan SVT gjorde om det populära tävlingsprogrammet har Christer Björkman varit programmets tävlingsproducent/exekutiv producent. Sedan år 2010 får även tittarna till en viss del vara med och påverka tävlingen genom att ringa in och rösta på just sin/sina favoriter.


För oss tjejer glöm nu inte bort att ikväll bänka er framför tv:n och kolla in dom snygga, kraftiga, muskelösa killarna, även Gladitorna på TV4!! Ojdå, nu fick jag plötsligt tankarna på någoting helt annat, men man kan ju inte direkt låta bli att kolla in dom atletiska killarna på lördagkvällarna. :)


Ikväll blir det SVT för familjen här hemma, och man vill ju inte missa den första deltävlingen i årets Melodifestival, som direktsänds från Växjö. På plats finns programledarna Sarah Dawn Finer, Helena Bergström och Gina Dirawi.

De åtta tävlande artisterna är:

Select language

Presentation

 
  
 Välkomna alla gamla och nya läsare till min nya blogg! Nu verkar det som både mina gamla och förstås nya läsare hittat till denna sida.Jag skriver i både denna blogg och i denna  Metrobloggen  och det är bara för Er läsare att själva välja vilken blogg nu väljer följa. Jag skriver mycket om alla mina älskade barn: Nina, Jimmy, Henrik, Niclas, Tobias och Caroline. Detta är bara lite på toppen utav allt det jag skriver. Jag blandar även mina inlägg allt ifrån mitt privatliv, familj, jobb, shopping, musik, fester, humor och mycket mycket mer och mera får ni läsa om mig om ni väljer att följa med i min nya blogg. Nu börjar det bli hög tid att börja blogga. Vi syns väl inne på bloggen? Välkomna in i min bloggvärld.
 

Fråga mig

4 besvarade frågor

Vill ni kontakta mig ?

Om ni har frågor eller funderingar och desamma gäller om ni önskar annonsera i min blogg. Välkommen att sända ett mail:

sandraas1@live.se

                                              

             

 

 

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14
15
16
17
18 19
20
21
22
23
24
25 26
27
28
29
<<< Februari 2012 >>>

Klocka

  

 

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards